Hoe zip bestand openen op iphone

Datum van publicatie: 25.09.2018

Configureer iCloud op al uw apparaten en schakel iCloud Drive in. Heb je een iPhone met iOS 9? Niet alleen de bestanden op het apparaat dat u gebruikt, maar ook die in apps, op uw andere iOS-apparaten, in iCloud Drive en in andere cloudvoorzieningen.

Dan kan je de volgende stappen volgen. Heb je een Zip-bestand ontvangen en wil je deze openen op je iPhone vanuit Safari? Als u zich bedenkt of een bestand per ongeluk hebt verwijderd, hebt u 30 dagen om het terug te halen. U bent volledig vrij om bestanden te verplaatsen van iCloud Drive naar andere locaties in de Bestanden-app. Bestanden uit de Bestanden-app verwijderen Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of.

Je kunt een Zip-bestand ook op deze manier op je tablet openen. Tik op 'Verplaats' of. Tik op 'Verplaats' of! Je kunt een Zip-bestand ook op deze manier op je tablet openen. De deelnemers hebben elk een eigen kleur?

Dan kan je een Zip-bestand op je iPhone openen, namelijk in de Notities. Je kunt nu Safari volledig afsluiten.
  • Bestanden uit de Bestanden-app verwijderen Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of. Als  niet of gedimd wordt weergegeven, ondersteunt de cloudvoorziening van een andere leverancier geen nieuwe mappen.
  • Volg de stappen voor uw apparaat. Je moet dus Safari openzetten en vervolgens klikken op het Zip-bestand dat je getoond wilt hebben.

Een Zip-bestand openen op je iPhone

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Open de map waarnaar u het bestand wilt verplaatsen. Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren. Bestanden uit de Bestanden-app verwijderen Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of. Apps van andere leveranciers toevoegen Met de Bestanden-app kunt u cloudvoorzieningen van andere leveranciers toevoegen, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive en meer, zodat u al uw bestanden op al uw apparaten kunt openen.

Configureer iCloud op al uw apparaten en schakel iCloud Drive in.

Je kunt nu ook Zip-bestanden openen op je iPhone. Notities zijn opgenomen in het deelmenu. Notities zijn opgenomen in het deelmenu. Notities zijn opgenomen in het deelmenu. De Bestanden-app brengt al uw bestanden bijeen in iOS 11 of hoger.

Wat is een Zip-bestand?

Dat betekent dat u snel het project of document vindt dat u nodig hebt. De bestanden geordend houden Het is eenvoudig om alle bestanden die in iCloud Drive worden bewaard inclusief Pages-, Numbers- en Keynote-documenten te vinden en te ordenen. Tik op de naam van een bestaande tag.

Share Zip-bestanden openen op een iPhone.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Na 30 dagen worden de bestanden in de map 'Recent verwijderd' gewist. U bent volledig vrij om bestanden te verplaatsen van iCloud Drive naar andere locaties in de Bestanden-app.

Tik vervolgens op 'Gereed'. Als u 'Op mijn [apparaat]' kiest, tikt u op een bestaande Pages- hoe zip bestand openen op iphone, Numbers- of Keynote-map.

Pages-, Numbers- en Keynote-bijlagen openen

Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren. Notities zijn opgenomen in het deelmenu. Open de map waarnaar u het bestand wilt verplaatsen.

De deelnemers hebben elk een eigen kleur. Dit is even gemakkelijk als het openen van de gezipte map in Notities! Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of!

Hoe zip bestand openen op iphone de Symboliek in kunst en literatuur applicatie en je kan hier nu het Zip-bestand terug vinden.

Dit is even gemakkelijk als het openen van de gezipte map in Notities. Bewaar al uw bestanden in n handige app die u kunt bekijken en beheren vanaf elke iPhone, iPad en iPod touch.

Aan de slag

Volg deze stappen op een iPhone en iPod touch. U bent volledig vrij om bestanden te verplaatsen van iCloud Drive naar andere locaties in de Bestanden-app. Niet alleen de bestanden op het apparaat dat u gebruikt, maar ook die in apps, op uw andere iOS-apparaten, in iCloud Drive en in andere cloudvoorzieningen.

Je moet dus Safari openzetten en vervolgens klikken op het Zip-bestand dat je getoond wilt hebben.

De Bestanden-app gebruiken op iPhone, iPad en iPod touch, iPad en iPod touch. Volg deze stappen om een kopie te maken van uw bestand en deze rechtstreeks op uw iPhone, iPad en iPod touch. Je kunt meerdere bestanden samenvoegen in een enkel Zip-bestand.

Goed om te weten:

Comments

  1. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Kies de map waarnaar u het bestand wilt verplaatsen.
  2. Elsemiek
    Deze kan je vanuit Safari openen. Als u bestanden uit de map 'iCloud Drive' verwijdert, worden deze ook van uw andere apparaten verwijderd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |