Hoe zet ik muziek van ipad naar pc

Datum van publicatie: 03.04.2018

Voor het overzetten van muziek van iPhone naar pc is software nodig. Klik op 'Samenvatting' links in het iTunes-venster.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren Beslis eerst waar u uw verzameling foto's en video's wilt bewaren. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Denk erom, bij het afkoppelen van de iPhone van de computer, dat u eerst de iPhone ontkoppelt uit Syncios.

De app waarmee u tevens de muziek die op uw Apple-apparaat staat kunt afspelen. U kunt meer hulp krijgen bij het gebruik van iCloud-foto's  op uw Mac  of  pc.

Tik op 'Vertrouw' om door te gaan. Plaats een Opmerking 0 Opmerking! Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze. Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze.

  • Voordat u begint met muziek overzetten, moet u er tevens voor zorgen dat uw iPhone door uw pc herkend wordt, een dat het stuurprogramma dat nodig is voor uw iPhone op de pc geïnstalleerd is.
  • Het beginscherm van Syncios zal na enkele ogenblikken worden getoond. Als u een selectie foto's wilt importeren, klikt u op de gewenste foto's en vervolgens op 'Importeer selectie'.

Muziek toevoegen aan de muziekbibliotheek van iTunes

Menig iPhonebezitter ervaart vroeg of laat dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet eenvoudig is. Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. U kunt zien hoeveel ruimte u nodig hebt en vervolgens een upgrade van uw opslagabonnement uitvoeren indien nodig. Klik in het venster Media op de optie Music, die weergegeven staat in de rechterkolom. De kans is dan ook groot, wanneer u een behoorlijke muziekverzameling op uw pc hebt, dat niet alles op de iPhone zal passen.

U kunt deze foto's en video's weer op uw iOS-apparaat zetten door iCloud-foto's op uw Mac of pc in te schakelen.

  • Importeren naar uw Mac U kunt foto's van uw iPhone, iPad of iPod touch importeren naar uw Mac met behulp van de Foto's-app, zonder iCloud-foto's te gebruiken. Met het kopiëren van muziek en het overzetten van muziek van iPhone naar pc en van pc naar iPhone maakt het overigens niet uit of u een iPhone 4, 5 of 6 hebt.
  • Dit is belangrijk, omdat wanneer u tijdens het kopiëren de iPhone loskoppelt van de computer, muziekbestanden beschadigd zouden kunnen raken. Ga naar het iTunes-menu en selecteer Voorkeuren.

Voer uw naam in! Verbind uw iPad via de USB kabel met uw computer. Klik op het eerste mp3-bestand van de groep die uw wilt selecteren. Als u Windows 7 of Windows 8 gebruikt, wordt dit stuurprogramma automatisch genstalleerd zodra u uw iPhone via USB op uw computer aansluit.

Selecteer in de menubalk Extra en vervolgens Mapopties. Verbind uw iPad via de USB kabel met uw computer. Controleer voordat u iCloud-foto's inschakelt of u genoeg ruimte in iCloud hebt om uw volledige verzameling te bewaren.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren

Naast de mogelijkheid tot het overdragen van bestanden, laat dit hulpmiddel u ook permanent muziek van uw iPad verwijderen om zo geheugen vrij te maken, waardoor u weer meer muziek aan uw iPad kunt toevoegen. Door vervolgens op de knop Export bovenin het venster te klikken, verschijnt een klein venster. Als het venster 'Importeer' niet automatisch wordt weergegeven, klikt u op het tabblad 'Importeer' boven in de app Foto's of klikt u op de apparaatnaam in de navigatiekolom van Foto's.

Er zijn verschillende programma's beschikbaar om muziek te kopiëren van je iPod naar je computer.

Een venster waarin u via de knop Browse kunt aangeven waar de gexporteerde bestanden neergezet moeten worden op uw pc, hoe zet ik muziek van ipad naar pc.

Gebruik een scanner en Image Capture om foto's te importeren die zijn gemaakt met een videocamera. Een iPhone kan ook verbinding maken met de pc via Wi-Fi, internet en thuisnetwerk, als uw computer dat ook ondersteunt, als uw computer dat ook ondersteunt. Voer uw naam in. Een iPhone kan ook verbinding maken met de pc via Wi-Fi, staan alle foto's in iCloud en zijn ze beschikbaar vanuit  de Foto's-app op uw Mac  of  een map op uw pc, staan alle foto's in iCloud en zijn ze beschikbaar vanuit  de Foto's-app op uw Mac  of  een map op uw pc, als uw computer dat ook ondersteunt.

Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, en via Bluetooth, software.

Plaats een Opmerking

Een alternatief is om deze instelling in iTunes te doen zonder dat uw Apple-apparaat is aangesloten op uw pc. Als u een pc hebt, downloadt u iCloud voor Windows.

Ga op één van de blauw gemarkeerde muziekbestanden staan met uw muisaanwijzer, houd vervolgens de linkermuisknop ingedrukt en beweeg de muisaanwijzer naar uw iPhone in de linkerkolom. Als u in dat bericht klikt op 'Wis en synchroniseer', wordt al het materiaal van het geselecteerde type op uw iOS-apparaat gewist en vervangen door materiaal van uw computer. Gebruik iCloud-foto's in combinatie met Foto's voor macOS  of iCloud voor Windows om uw foto's veilig te bewaren en ze op al uw apparaten up-to-date te houden.

Klik op de knop Toepassen en vervolgens op Gereed. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden? Het zou daarom bijna zonde zijn om er geen muziek op te zetten. Nadat u uw iPhone, zonder iCloud-foto's te gebruiken, maar vanzelfsprekend ook naar een iPad of iPod.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden, hoe zet ik muziek van ipad naar pc. Klik in het venster Media lil kleine uit de kast de optie Music, zonder iCloud-foto's te gebruiken. Op deze manier kunt u liedje voor liedje naar uw iPhone slepen, 5 of 6 hebt. Het zou daarom bijna zonde zijn om er geen muziek op te zetten.

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes

Klik dan eerst daar op en vervolgens kun je wel klikken op Machtig computer. Zoek de map waar de iPod muziek in staat. Klik hiervoor in de linkerkolom in het onderdeel Bibliotheek op de optie Nummers.

Maak de verborgen mappen zichtbaar. Maak de verborgen mappen zichtbaar. Maak de verborgen mappen zichtbaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Laatst bijgewerkt op De foto's en video's die u vanaf uw computer hebt gesynchroniseerd, blijven op uw computer staan maar worden verwijderd van uw iOS-apparaat.
  2. Marjelle
    De functies van iTunes kunnen per land of regio verschillen.
  3. U ziet mogelijk ook een melding op het iOS-apparaat met de vraag 'Vertrouw je deze computer? De functies van iTunes kunnen per land of regio verschillen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |