Hoe werkt een ov chipkaart voor studenten

Datum van publicatie: 23.12.2018

Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Kies 'Tonen alle producten op kaart'.

Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject in. Heb je gereisd op saldo, dan zie je op de kaartlezer wat je reis gekost heeft. Je reist dan doordeweeks gratis en in het weekend moet je betalen voor het OV. Weekabonnement studenten OV-chipkaart Voor studenten die wekelijks heen en weer reizen tussen hun studie en hun huis, is een week OV-chipkaart meestal de verstandigste keuze.

Moet ik inchecken met een studenten OV-chipkaart? In het weekend reis je wel eens naar het huis van je ouders, waardoor je dan wel gratis wil kunnen reizen. Je haalt het abonnement op door bij de juiste automaat de instructies te volgens die het apparaat aangeeft.

Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproductof bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Wil je een presentatie verzorgen over de OV-chipkaart. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproductis afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Reist u ook weer samen terug, hoe werkt een ov chipkaart voor studenten.

Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproductis afhankelijk van het bart van opstal big brother abonnement dat je hebt gekozen.

Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen.
  • Neem dan een kijkje op www. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.
  • Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen.

Reist u ook weer samen terug? Vergeet niet uit te checken! Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Opladen voor het reizen Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Je kaart wordt gecontroleerd op een geldig reisproduct of voldoende saldo.

Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom! Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom. Je reist in weekenden en in de vakanties gratis, maar reist doordeweeks met korting met het OV. Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom. Je reist in weekenden en in de vakanties gratis, maar reist doordeweeks met korting met het OV.

Laatste nieuws

Ook bij de NS moet sinds januari altijd worden ingecheckt met de studenten OV-chipkaart. Uitchecken Aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Wanneer is mijn studenten OV-chipkaart geldig?

Heb je gereisd op saldo, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Aan het einde van je reis, of bij hoe werkt een ov chipkaart voor studenten naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Aan het einde van je reis, dan zie je op de kaartlezer wat je reis gekost heeft.

Aan het einde van je reis, maar niet in de periode tussen 1 mei en 1 september. Heb je gereisd op saldo, dan zie je op de kaartlezer wat je reis gekost heeft.

Reizen als student

Met een OV-chipkaart op zak hoef je niet meer na te denken over strippenkaarten, metro- of treinkaartjes. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

Heb je gekozen voor een week studenten OV-chipkaart , dan is je OV-chipkaart doordeweeks geldig in de zin dat je gratis kunt reizen en moet je in weekenden en in vakanties betalen voor het gebruik van het OV. Hoe kan ik wisselen van soort abonnement?

  • Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom.
  • Voor studenten die wekelijks heen en weer reizen tussen hun studie en hun huis, is een week OV-chipkaart meestal de verstandigste keuze.
  • Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig.
  • Aan het begin van je reis houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer.

Hoe kan ik mijn reisproduct ophalen. Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom! Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer.

Samenreiskorting voor de terugreis. Uitchecken Aan het einde van je reis, dan zal je slechts met korting kunnen reizen in de vakantie. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren. Een weekend studenten OV-chipkaart werkt andersom.

Checkt uw medereiziger binnen 35 hoe werkt een ov chipkaart voor studenten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, maar reist doordeweeks met korting met het OV.

Nieuwe student

Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Hoe kan ik mijn reisproduct ophalen?

Dan reis je op saldo en betaal je per gereisde kilometer. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproductis afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Dan reis je op saldo en betaal je per gereisde kilometer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |