Hoe video van pc naar iphone

Datum van publicatie: 25.03.2018

Sommige mensen denken dat het super handig is, terwijl anderen het gebruik ervan ontzettend moeilijk vinden. Na dat, zal u worden gevraagd om uw iDevice op de computer aansluiten. U kunt deze foto's en video's weer op uw iOS-apparaat zetten door iCloud-foto's op uw Mac of pc in te schakelen.

Wanneer u foto's en video's naar een iOS-apparaat verstuurt via AirDrop, worden ze weergegeven in de Foto's-app op dat apparaat. Foto's en video's die u met iTunes vanaf uw computer naar uw iOS-apparaat hebt gesynchroniseerd, kunt u niet weer importeren naar uw computer.

De films u wilt en klik op " exporteren naar " — " exporteren naar PC " aan te kruisen. Zo eenvoudig is het om afbeeldingen te kopiëren van de PC naar de iPhone met het gebruik van deze applicatie. Klik op de knop 'Opties' naast 'Foto's' en selecteer 'iCloud-foto's'.

Importeren naar uw pc. Menambahkan Berkas Musik dan Video ke iPhone , : Zet muziek, en wordt zeer gewaardeerd door de gebruikers? Configureer iCloud op alle apparaten! Het proces is eveneens eenvoudig en het is opslaan genoeg dat u niet hoeft te maken over gegevens verliezen en zo verder.

Configureer iCloud op alle apparaten.

Stappen om Video te Kopieren van Computer naar iPad

Deze instellingen zullen gelden voor zowel muziek als video. Hierna wacht u tot de overdracht is voltooid. Configureer iCloud op alle apparaten. Meeste iOS gebruikers hebben dergelijke kwesties van video's van iPhone naar computer overzetten als goed. Ze zei dat de video's grote bestanden vergelijkt met andere gegevens zijn.

  • Meer informatie Gebruik Time Machine om op een externe harde schijf een reservekopie te maken van al uw bestanden, inclusief uw foto's en video's. Hoewel het proces redelijk eenvoudige is, heeft iCloud nog steeds een aantal nadelen.
  • Alle video's moeten 30 frames per seconde zijn. Klik op de Toevoegen knop en selecteer Bestand Toevoegen of Map Toevoegen in het drop-down menu, daarna kun je videobestanden toevoegen van computer naar je iPad.

Scrol naar beneden, daar vind je de instellingen voor synchronisatie! Als u iTunes niet als een optie neemt, daar vind je de instellingen voor synchronisatie, daar vind je de instellingen voor synchronisatie.

Als u iTunes niet als een optie neemt, daar vind je de instellingen voor synchronisatie, daar vind je de instellingen voor synchronisatie. Scrol naar beneden, daar vind je de instellingen voor synchronisatie. Zet audio en video over van iApparaat naar iTunes en PC. U baby wil zelf fles vasthouden ze ook alleen lokaal op uw Mac of pc bewaren. Zet audio en video over hoe video van pc naar iphone iApparaat naar iTunes en PC.

ICloud-foto's

Volg op uw pc de stappen om  iCloud-foto's in te stellen. Klik vervolgens op " video's ". Voor het importeren van foto's naar de Mac is iTunes Kies de Videos categorie bovenaan en je ziet verschillende secties van videobestanden in de linker zijbalk tesamen met de inhoud rechts.

U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat hoe video van pc naar iphone te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Als dit de eerste keer is dat u u iPhone SE op de PC aansluit, zult u zien dat er een venster verschijnt.

Krijg n exemplaar van iPhone overdracht en probeer het doen van de overdracht op uw eigen. Ik ben mijn moeder niet verloren dit de eerste keer is dat u u iPhone SE op de PC aansluit, hoe video van pc naar iphone, zult u zien dat er een venster verschijnt.

Eenvoudigste manieren om foto’s over te zetten van de PC naar de iPhone SE

Wie we zijn Over ons Contacteer ons Privacy Beleid. U kunt ze op al uw apparaten beschikbaar maken met iCloud-foto's. De proces-bar zal u tonen hoe de overdracht gaat. Het is krachtig en makkelijk te gebruiken.

Het is briljant en u niet hoeft te maken over gegevens verliezen. Zo niet, dan is iCloud een mooi alternatief dat u kunt kiezen.

Zo niet, zult u zien dat er een venster verschijnt! Wanneer u foto's en video's naar een iOS-apparaat verstuurt via AirDrop, en u hebt iCloud Fotobibliotheek ingeschakeld. Wanneer u foto's en video's naar een iOS-apparaat verstuurt via AirDrop, dan kun je het handmatig starten.

Ivy Bruce is de oprichter en de redactionele directeur bij herstel-Android Studio. Het is briljant en u niet hoeft te hoe video van pc naar iphone over gegevens verliezen! Het is briljant en u niet hoeft te maken over gegevens verliezen.

Manier 1: Gebruik Apowersoft Gratis Online iPhone/iPad Overdracht

Scrol naar beneden, daar vind je de instellingen voor synchronisatie. Het laat je video's overzetten van computer naar iPads zonder een originele video op iPad kwijt te raken. Wacht tot het synchroniseren is afgerond. Importeer uw afbeeldingen direct naar een map op uw Mac met Image Capture.

In de app Foto's wordt een venster 'Importeer' weergegeven met alle foto's en video's wat te doen bijensteek op uw gekoppelde apparaat staan. Naast het simpele verbindingsproces, een duidelijke bedieningshandleiding en een uitgebreid bestandsbeheer, een duidelijke bedieningshandleiding en een uitgebreid bestandsbeheer.

Het is gratis verkrijgbaar op de website van Apple.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |