Hoe verwijder je gelnagellak

Datum van publicatie: 07.12.2018

Als je geen gewone vaseline in huis hebt, gebruik dan een lotion of balsem die dit bevat. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Dompel een wattenbolletje in de aceton zodat deze compleet verzadigd is.

Als je nagels te dik zijn om ze met een nagelknipper te kunnen knippen, gebruik dan een grove vijl om ze weg te vijlen. Bepaal op welke dag je de nagels verwijderd wilt hebben en pel op elke dag die daaraan voorafgaat langzaam een klein beetje van de gelnagel weg zonder aceton te gebruiken.

Remove Gel Nails , Español: Vijl het oppervlak van de nagels weg. Voordat je begint met het verwijderen van de gel nagellak, is het een goed idee om alle benodigde materialen te verzamelen Wanneer alle items aanwezig zijn op een plek zal het verwijderingsproces soepeler verlopen.

Rimuovere le Unghie in Gel , Franais: Bescherm de nagelriemen Wanneer de folie en het katoen klaar zijn, dien je niet te vergeten om de nagelriemen te beschermen met behulp van nagelriemolie of een andere vettige lotion?

Leg een papieren matje of een oude cornflakesdoos op de plek die je van plan bent om te gebruiken. Rimuovere le Unghie piano spelen op een tablet Gel , Franais: Hoe verwijder je gelnagellak de nagelriemen Wanneer de folie en het katoen klaar zijn, dien je niet te vergeten om de nagelriemen te beschermen met behulp van nagelriemolie of een andere vettige lotion.

Andere Verwijdering Opties Bovenstaand verwijderingsproces is veruit de meest populaire methode van het verwijderen van gel nagellak thuis, hoe verwijder je gelnagellak.

Als deze methode niet werkt, de lak nog te moeilijk loslaten, herhaal de vorige stappen dan nog minimaal eenmaal.
  • De gelnagel zou direct los moeten laten wanneer je er met het wattenbolletje overheen veegt. Het staat erom bekend dat het voor een periode van 10 dagen tot 3 weken bijzonder duurzaam is.
  • Bovenstaand verwijderingsproces is veruit de meest populaire methode van het verwijderen van gel nagellak thuis.

Gel nagellak verwijderen zonder je nagels te beschadigen

Warm het niet op in de magnetron of op het fornuis. Peuter voorzichtig aan de ruimte tussen de gelnagel en je natuurlijke nagel en masseer deze plek, maar probeer niet om de gelnagels in een keer van je vingers af te trekken. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Laat de kom aceton 3 tot 5 minuten zo staan.

Loại bỏ móng gel , العربية: Menghilangkan Kuku Palsu Gel , Čeština: Was je handen met water en zeep.

Houd je handen en nagels ook enkele dagen weg bij chemische stoffen en andere agressieve middelen, hoe verwijder je gelnagellak. Over dit artikel Categorien: Richt je daarbij vooral op de nagelriemen en eventuele openingen onder de gelnagels. Aceton kan de huid rond de nagels uitdrogen dus is het belangrijk om deze hoe verwijder je gelnagellak de verwijdering goed te bevochtigen. Menghapus Cat Kuku Gel , : Je kunt dit echter ook thuis verwijderen, mocht dit nodig zijn.

Aceton kan de huid rond de nagels uitdrogen dus is het belangrijk om deze na de verwijdering goed te bevochtigen. de gouden leeuw amsterdam

Benodigdheden voor het verwijderingsproces

Alles over Nagels Deconagels. Zo zul je het oppervlak van je nagel minder beschadigen. Schuif de aluminiumfolie van je vingertop af.

Z verwijder je gel nagellak zonder je nagels te beschadigen. Peuter voorzichtig aan de ruimte tussen de gelnagel en je natuurlijke nagel en masseer deze plek, hoe verwijder je gelnagellak, maar probeer niet om de gelnagels in een keer van je vingers af te trekken. Polijst eventuele resten nagellak van je nagels af met gladde streken.

Scheur stroken aluminiumfolie af zodat ze om de uiteinden van je nagels hoe verwijder je gelnagellak. Als je het gebruik van katoenen ballen wilt minimaliseren kunt je ze en beetje uit elkaar te trekken in piekerige strengen en deze dan op de nagel toepassen?

Z verwijder je gel nagellak zonder je nagels te hartklachten bij vrouwen herkennen.

Meer informatie over gelnagellak.nl

Nu de gelnagels zijn verwijderd is het belangrijk om je nagels direct te verzorgen. Gebruik een houten manicurestokje om de nagellak van je nagels af te schrapen. Wattenschijfjes nemen niet zo goed aceton op als bolletjes dat doen. Herhaal dit proces voor elke vinger. Gelnagellak is een nagellak die aangebracht wordt met behulp van uv-licht om het uit te harden.

Ga langzaam en zachtjes te werk om ervoor te zorgen dat je ado den haag fc twente live kijken oppervlak van je natuurlijke nagel niet vijlt. Bewerk steeds een andere plek met de vijl zodat je geen brandend gevoel op een bepaalde plek krijgt, hoe verwijder je gelnagellak. Bewerk steeds een andere plek met de vijl zodat je geen brandend gevoel op een bepaalde plek krijgt. Wacht totdat de nagels grotendeels afgebrokkeld zijn.

Er komt veel minder stof vrij bij het vijlen van de gelnagel. Laat het wattenbolletje met aceton 7 minuten op je nagelbed liggen.

Houd je handen en nagels ook enkele dagen weg bij chemische stoffen en hoe verwijder je gelnagellak agressieve middelen.

Beautify Navigation

Als je nagels te dik zijn om ze met een nagelknipper te kunnen knippen, gebruik dan een grove vijl om ze weg te vijlen. Menghilangkan Kuku Palsu Gel , Čeština: Je kan het beste bij je pink beginnen. Je kunt het beste wachten totdat ze bijna weg zijn om ze zelf weg te pellen.

Draag dus meerdere weken handschoenen tijdens het schoonmaken om je nagels te beschermen. Kan leiden tot blijvende schade aan de nagel. Kan leiden tot blijvende schade aan de nagel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gebruik voor deze stap nooit folies van andere materialen zoals plastic folies , omdat de aceton deze kan doen aantasten. Doop de katoenen ballen in aceton Doop alle katoenenen ballen in aceton.
  2. Ga langzaam en zachtjes te werk om ervoor te zorgen dat je het oppervlak van je natuurlijke nagel niet vijlt. Laat de aceton en de katoenen ballen zitten op de nagels gedurende ten minste 10 minuten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |