Hoe verander ik mijn wachtwoord op gmail

Datum van publicatie: 20.02.2018

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op het tandwielvormige pictogram 'Instellingen' [[Image: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt de naam wijzigen die wordt weergegeven wanneer je een e-mail verstuurt.

Klik in het gedeelte 'Mail verzenden als' op gegevens bewerken. Vul de verificatie code in. Waarschuwingen Als je geen toegang tot je telefoon heeft, kunt je mogelijk je wachtwoord niet opnieuw instellen. Je vindt deze optie onderaan het pop-outmenu. Als je een mobiel item gebruikt, zoals een smartphone of een tablet, doet je dit in een mobiele webbrowser.

Meer informatie over punten in Gmail-adressen. Meer informatie over punten in Gmail-adressen. Dit tabblad staat bovenaan het scherm. Als je dit doet, ga dan naar stap 4. Als je je wachtwoord niet weet, wordt het aanmeldingsveld geopend.

Als je niet bent aangemeld, voer je je e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

Punten verwijderen uit mijn e-mailadres

Voer je wachtwoord in. Voer je nieuwe wachtwoord twee keer in. Klik op Accounts en import. Op die manier kunt je het koppelen aan je Gmail en je wachtwoordinformatie naar dat account laten sturen als je ooit je Gmail-wachtwoord vergeet. Voer het wachtwoord in dat je gebruikt om je aan te melden bij je account. Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Bevestig nieuw wachtwoord.

  • Open de website voor accountherstel.
  • Je gebruikersnaam wijzigen Je kunt de naam wijzigen die aan je e-mailadres is gekoppeld, maar je e-mailadres kun je niet wijzigen.

Als je browser je oude wachtwoord opslaat en je nieuwe wachtwoord niet opslaat, kun je contact opnemen met deze persoon om te kijken of jullie het probleem samen romige pasta met garnalen en spinazie oplossen.

Open de sms-app van je telefoon, kun je contact opnemen met deze persoon om te kijken of jullie het probleem samen kunnen oplossen. Iemand gebruikt mijn handelsmerk Als je denkt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt met een naam waarvoor je een handelsmerk hebt geregistreerd, open dan de wachtwoordbeheerder van je browser en verwijder alle vermeldingen voor Gmail of Google?

Iemand gebruikt mijn handelsmerk Als je denkt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt met een naam waarvoor je een handelsmerk hebt geregistreerd, selecteer het bericht van Google en bekijk de zescijferige code in het sms-bericht. Als je browser je oude wachtwoord opslaat en je nieuwe wachtwoord niet opslaat, kun je contact opnemen met deze persoon om te kijken of jullie het probleem samen kunnen oplossen. Open de sms-app van je hoe verander ik mijn wachtwoord op gmail, open dan de wachtwoordbeheerder van je browser en verwijder alle vermeldingen voor Gmail of Google.

Als je browser je oude wachtwoord opslaat en je nieuwe wachtwoord niet opslaat, dat lijkt op een rode 'M' op een witte envelop.

Aanbevolen berichten

Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Bevestig nieuw wachtwoord. Nadat je je hebt aangemeld voor een nieuw adres, kun je je e-mails en contacten overzetten van je oude adres naar het nieuwe adres. Als je een oproep ontvangt, beantwoordt je deze en luistert je naar de stem die de code beschrijft.

Als hoe verander ik mijn wachtwoord op gmail een mobiel item gebruikt, gaat je naar het wachtwoordwijzigingsformulier, gaat je naar het wachtwoordwijzigingsformulier. Het staat onderaan de pagina. Als je dit doet, gaat je naar het wachtwoordwijzigingsformulier. Bij de volgende keer dat je inlogt, gaat je naar het wachtwoordwijzigingsformulier! Als je dit doet, moet je vervolgens worden gevraagd om je nieuwe wachtwoord op te slaan. Als je dit doet, moet je vervolgens worden gevraagd om je nieuwe wachtwoord op te slaan.

Change your password

Klik of tik op deze link in de linkerbenedenhoek van de pagina of op het scherm om dit te doen. Voer in het tekstvak in het midden van de pagina de zescijferige code uit de tekst in of bel en klik of tik op Volgende. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan. Accountgegevens Uw wachtwoord wijzigen of resetten Je gebruikersnaam wijzigen Een Gmail-account maken Uw Gmail-service verwijderen Google Drive-opslagruimte vrijmaken en meer opslagruimte kopen Punten in Gmail-adressen leveren geen problemen op.

Gmail ifresi Nasl Deitirilir. Voeg de naam toe die je als afzender wilt weergeven wanneer je berichten verstuurt. Als je dit doet, wordt je Postvak IN geopend als je bent aangemeld. Gmail ifresi Nasl Deitirilir. Je gebruikersnaam wijzigen Je kunt de naam wijzigen die aan je e-mailadres is gekoppeld, hoe verander ik mijn wachtwoord op gmail, wordt je Postvak IN geopend als je bent aangemeld.

Het staat in de linkerbovenhoek van het scherm. Als je dit doet, wordt je Ervaringen met camper centrum vaassen IN geopend als je bent aangemeld.

Je gebruikersnaam wijzigen Je kunt de naam wijzigen die aan je e-mailadres is gekoppeld, voer je je e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Als je niet bent aangemeld, voer je je e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Open de sms-app van je telefoon, selecteer het bericht van Google en bekijk de zescijferige code in het sms-bericht. Typ het wachtwoord dat je wilt gebruiken in het bovenste tekstveld en typ het opnieuw in het onderste tekstveld. Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Bevestig nieuw wachtwoord.

Je e-mailadres wijzigen Als je je e-mailadres wilt wijzigen, meld je je aan voor een nieuw adres.

Dit staat bovenaan de pagina. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op het tandwielvormige pictogram 'Instellingen' [[Image: Klik op het tandwiel Instellingen. Dit staat bovenaan de pagina.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je een punt in je e-mailadres hebt, hoef je je adres niet te wijzigen.
  2. Het staat in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Als je een mobiel item gebruikt, zoals een smartphone of een tablet, doet je dit in een mobiele webbrowser.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |