Hoe overstappen van iphone naar android

Datum van publicatie: 22.08.2018

Kies in het hoofdmenu de Phone to Phone Transfer mode en klik op Start. Daarom is het onmogelijk om direct iPhone apps op uw Android telefoon of tablet te installeren.

Weet daarom zeker of je de contacten uit die accounts wel of niet wilt verplaatsen.

Vervolgens kun je de Dropbox app openen op je iPhone 6 Plus om elk document te bekijken of te bewerken. Klik op het menu ikoon links van de hoofdknop en u krijgt de menu lijst.

Een kleine dialoogvenster zal dan verschijnen, die je vertelt hoe veel procent de vooruitgang is. In de menu lijst kiest u Transfer Purchased om uw iPhone muziek en video terug te zetten naar iTunes. Tik op de knop aan de linker kant van de home knop om het menu te laten zien.

Start de Android naar iPhone gegevens overdracht hulpmiddel op de computer. Open de browser en ga naar de hoofdpagina van iCloud.

Als toevoeging is het de eerste in de wereld om berichten te verplaatsen van Android naar iPhone 6 Plus. In de eerste venster, klik telefoon naar telefoon om het venster van Android naar iPhone te openen. Als toevoeging is het de eerste in de hoe overstappen van iphone naar android om berichten te verplaatsen van Android naar iPhone 6 Plus?

Overzetten contacten, SMS, foto's, kalender, video en muziek van iPhone naar Android met 1 klik

Plug in een USB kabel om uw Android telefoon te verbinden met de computer. Knip en plak de geexporteerde vCard file in de SD kaart map. Wacht vervolgens tot het scherm 'Zet gegevens over' verschijnt. Tik vervolgens op het iOS-apparaat op 'Ga door' en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het iOS-apparaat te voltooien. Vind je Gmail account en klik op synchroniseer kalenders naar je Gmail.

Selecteer de muziek of afspeellijst die je wilt overzetten en klik op Toepassen.

  • Wanneer de laadbalk op het iOS-apparaat vol is, tikt u op het Android-apparaat op 'Gereed'.
  • Heeft u een heleboel nummers en videos aangeschaft en u wilt ze nu overbrengen naar uw nieuwe Android telefoon?

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie? Doe niets op beide apparaten tot de overdracht is voltooid. Tik op 'Zet gegevens over van Android'.

Om het wat te vergemakkelijken, kunt u de tweede oplossing proberen. Hebt u de apps die u op uw Android-apparaat had nodig. U merkt mogelijk dat niet al het materiaal is overgezet en dat het iOS-apparaat geen vrije ruimte meer heeft of hoe overstappen van iphone naar android het iOS-apparaat vol lijkt hoewel de overdracht niet is voltooid. Nog steeds net helemaal helder.

Voordat u begint

Dan worden de contacten iCloud opgeslagen als een vCard file op de computer. Verzeker u ervan dat al het materiaal is overgezet. Verbind uw iPhone en Android telefoon met de computer.

Als u de Chrome-bladwijzers wilt overzetten, werkt u bij naar de nieuwste versie van Chrome op het Android-apparaat.

Hier zie je hoe je alles inpakt zoals: Kopieer de geexporteerde iTunes backup file naar de SD kaart van uw Kaartje kopen voor trein arriva telefoon. Hier zie je hoe je alles inpakt zoals: Kopieer de geexporteerde iTunes hoe overstappen van iphone naar android file naar de SD kaart van uw Android telefoon.

Kies het materiaal en wacht Selecteer op het Android-apparaat het materiaal dat u wilt overzetten en tik op 'Volgende'. Hier zie je hoe je alles inpakt zoals: Kopieer de geexporteerde iTunes backup file naar de SD kaart van uw Android telefoon. Hebt u de apps die u op uw Android-apparaat had nodig.

Misschien heb je ze nodig hebt

Ga op uw iPhone naar Instellingen en kies iCloud. Lees de algemene voorwaarden die verschijnen. Ga naar de de rechter benedenhoek en klik op Pas Toe om foto's met je iPhone te synchroniseren. Wacht vervolgens tot het scherm 'Zet gegevens over' verschijnt.

  • Wacht vervolgens tot een tien- of zescijferige code verschijnt.
  • Gebruik deze mode wanneer je maar een telefoon bij hebt.
  • Als op het Android-apparaat een waarschuwing verschijnt waarin wordt gemeld dat de internetverbinding zwak is, kunt u deze waarschuwing negeren.
  • Selecteer vervolgens de video's die je over wilt plaatsen en klik op Toepassen.

Als u op het Android-apparaat een andere app gebruikt of een telefoonoproep ontvangt alvorens de overdracht is voltooid, hoe overstappen van iphone naar android, kunt u de gratis apps downloaden die zijn gematcht via de App Store! Tijdens het proces moet je nooit de connectie tussen je toestel en de computer verbreken.

Heeft u een heleboel nummers en videos aangeschaft en u wilt ze nu overbrengen naar uw nieuwe Android telefoon. Als u op het Android-apparaat een andere app gebruikt of een telefoonoproep ontvangt alvorens de overdracht is voltooid, kunt u de gratis apps downloaden die zijn gematcht via de App Store.

Zoals u weet hebben op een iPhone. Leren meer over Dropbox. Tijdens het proces moet je nooit de connectie tussen je toestel en de computer visum nodig voor wit rusland. Wanneer het overzetten is voltooid, en dan weergeven in een venster.

Overstappen doe je als volgt

Dat is heel makkelijk. Gebruik deze mode wanneer je maar een telefoon bij hebt. Dropbox kan in dit geval erg handig zijn. Op je Android telefoon, ga naar de contact app.

Het is bekend dat Apple toegang geeft tot iPhone Camera Roll foto's. Het volgende wordt overgezet: Kies dan de foto's die u wilt en kopieer ze naar een SD card of uw Android telefoon.

Het is bekend dat Apple toegang geeft tot iPhone Camera Roll foto's.

Goed om te weten:

Comments

  1. Verzeker u ervan dat al het materiaal is overgezet. Dropbox kan in dit geval erg handig zijn.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |