Hoe maak je een tabel in excel

Datum van publicatie: 09.12.2018

De subtotalen van de productklassen zullen dus bovenaan de productklassen worden getoond. Als u formules toepast op een totaalrij, en de optie Totaalrij vervolgens uitschakelt en weer inschakelt, worden de formules in Excel onthouden. Je kunt de naam van een kolom wijzigen door de koptekst te selecteren en een naam in de formulebalk in te typen.

Je krijgt een lijst met tabel-elementen te zien. Voor Windows gebruikers is het ook mogelijk een grafiek te maken door op de sneltoets F11 te drukken. De formules blijven hetzelfde en de inhoud van de cellen past zich automatisch aan als jij de aantallen aanpast. Een grafiek maken in Excel 3 methoden: De kolomkoppen en de opmaak van de tabel blijven wel bewaard.

Software In andere talen: Deze diagrammen tonen verschillen in gegevensverzamelingen, uitgezet tegen de tijd. Een histogram is een visuele weergave van de verspreiding van gegevens en wordt veel gebruikt door statistici.

Uitzonderingen op de formule van de berekeningskolom anders dan huizen te koop in marokko taza verwijdering van een formule, hoe maak je een tabel in excel, worden duidelijk aangegeven. Een histogram is een visuele weergave van de verspreiding van gegevens en wordt veel gebruikt door statistici! Uitzonderingen op de formule van de berekeningskolom anders dan een verwijdering van een formule, uitgezet tegen de tijd.

All rights reserved © Company Name, Deze dataset bevat gegevens van producten. Om een pivot table te maken ga je naar het tabblad  Design.

Benodigdheden

Geselecteerde velden worden toegevoegd aan hun standaardgebied: Als eerste nieuwe functies krijgen. Sleep het item tweemaal naar de sectie Waarden en stel voor elk item de opties Waarden samenvatten als en Waarden weergeven als in. Voor draaitabellen wordt een momentopname van uw gegevens gebruikt, de zogeheten cache, zodat actuele gegevens niet worden gewijzigd.

Gebruik dit type om bijvoorbeeld de wereldwijde productie van staal vanaf tot nu te laten zien. Als je wilt weten wat het totale aantal verkochte producten per week was, kun je hiervoor een formule gebruiken.

Deze zijn genummerd van boven naar beneden met: Het maken van een tabel Vergroten en verkleinen van de tabel Invoegen en verwijderen van tabelrijen en -kolommen Het sorteren van tabelrijen Filteren van gegevens in tabellen Een rij Totalen toevoegen aan een tabel Een berekeningskolom aan een tabel toevoegen Veranderen van de stijl van de tabel.

Hoewel het in eerste instantie moeilijk kan lijken is het eigenlijk heel gemakkelijk om grafieken te maken in Excel. Deze zijn genummerd van boven naar beneden met: Het maken van een tabel Vergroten en verkleinen van de tabel Invoegen en verwijderen van tabelrijen en pop art black and white Het sorteren van tabelrijen Filteren van gegevens in tabellen Een rij Totalen toevoegen aan een tabel Een berekeningskolom aan een tabel toevoegen Veranderen van de stijl van de tabel.

Deze zijn genummerd van boven naar beneden met: Het maken van een tabel Vergroten en verkleinen van de hoe maak je een tabel in excel Invoegen en verwijderen van tabelrijen en -kolommen Het sorteren van tabelrijen Filteren van gegevens in tabellen Een rij Totalen toevoegen aan een tabel Een berekeningskolom aan een tabel toevoegen Veranderen van de stijl van de tabel, hoe maak je een tabel in excel.

Hoedoe door: Adine Versluis

U kunt beschikbare items ook handmatig naar een draaitabelveld slepen. Selecteer Nieuw werkblad of Bestaand werkblad in de sectie Selecteer de locatie voor het draaitabelrapport.

Hebt u nog meer feedback?

Vervolgens klik je op  Subtotals. Let op de legenda's. Let op de legenda's. Onderstaand zie je het resultaat van de pivot table. Let op de legenda's. Home Sitemap Over Hoedoe.

Meer hulp nodig?

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Naast de gewone mogelijkheden als spreadsheet, biedt Microsoft Excel ook de mogelijkheid om tabellen aan te maken binnen een spreadsheet. Daarom is een Grand Total  per rij in dit geval overbodig.

Wat als je gegevens meerdere ingangen hebben en je wilt meerdere trends of tendensen in één grafiek plaatsen?

  • Klik op de knop "Grafiektitel" in het lint tabblad "Indeling" en selecteer of je wilt dat de titel over je grafiek, of erboven wordt geplaatst.
  • Je kunt de producten onderdrukken door op het minnetje te klikken voor de productklasse of uitklappen door op het plusje te klikken.
  • Deze legenda bestaat uit de kolom- en rijtitels die je in het begin hebt geselecteerd bij het maken van de grafiek.
  • Drie filteropties zijn beschikbaar:

Kies "Sort A to Z" of "Sort Smallest to Largest" als de gegevens numeriek zijn om items in oplopende volgorde te sorteren. Je kunt de formule invoeren in elke rij van het werkblad onder de tabel, hoe maak je een tabel in excel, maar je kunt niet verwijzen naar cellen in die rijen in de tabelverwijzing.

Wijzig de weergegeven waarde. Kies "Sort A to Z" of "Sort Smallest to Largest" als de gegevens numeriek zijn om items in oplopende volgorde te sorteren.

Dit zijn je tabbladen. Kies "Sort A to Z" of "Sort Smallest to Largest" als de gegevens numeriek zijn om items in oplopende volgorde te sorteren. Dit zijn je tabbladen.

Volg de gratis online cursus Inleiding Excel

Kies een van de opties uit het Insert submenu. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. In dit geval worden de subtotalen onderaan de productklassen getoond.

Je kunt het lettertype, opvulkleur en de stijl van de randden aanpassen. Je kunt het lettertype, opvulkleur en de stijl van de randden aanpassen.

Goed om te weten:

Comments

  1. U kunt snel het totaal berekenen van gegevens in een Excel-tabel door de optie Totaalrij in te schakelen en vervolgens een van de beschikbare functies te gebruiken die beschikbaar zijn in een vervolgkeuzelijst voor elke tabelkolom. Het veranderen van kolom en rijtitels zorgt ervoor dat automatisch ook de legenda wordt aangepast.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |