Hoe maak je een mojito bacardi

Datum van publicatie: 17.04.2018

Want de ene Mojito is de andere niet. Deze maak je hetzelfde als de Mojito, maar dan zonder rum toe te voegen.

Je mag de munt hooguit lichtjes kneuzen. Bij deze variant worden er aardbeien toegevoegd aan het bekende recept. Vervolgens na het crushed ice, de rum en de spa rood erin ng een goede laag crushed ice en bij het rietje een goede top van de muntblaadjes daarbij zodat je bij je eerste slok gelijk een goede muntsmaak te pakken hebt.

Want de ene Mojito is de andere niet. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Of maak bijvoorbeeld een pitcher met mango, limoen en munt.

Vervolgens pak je muntblaadjes die je met je nagel eraf haalt. Marciano augustus 9, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Gooi een flinke schep crushed ijs bij.

Marciano augustus 9, op 4: Maar dan moet ie wel goed gemaakt zijn. Ik gebruik Caribbean cane sugar, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Beoordeling

Belangrijk daarna is dat je de munt niet kapot muddelt want dan krijg je muntfliebertjes in je cocktail en daarmee verpest je je Mojito. Dit is mooi voor de presentatie. Deze maak je hetzelfde als de Mojito, maar dan zonder rum toe te voegen. Een bekende variant op de originele cocktail is de Mojito met Strawberry ook wel bekend als Mojito Venezolano. Als je tijdens het maken van deze cocktail twee aparte glazen gebruikt is het goed mogelijk om twee verschillend smakende Mojito cocktails te maken!

Let erop dat de limoentjes en de munt mooi zweven in je glas en niet onderin blijven liggen. Rietsuiker De Mojito maak je met verse rietsuiker.

 • Gebruik hiervan 1 tot 1,5 barmaatje. Daarom sta ik in deze blog even stil hoe je een uitmuntende Mojito maakt.
 • Waar denk je aan? Simpel, verfrissend en erg lekker:

Rooster nu de lamskoteletjes boven de barbecue in ongeveer 10 minuten gaar. Tenzij je al jarenlang cocktails maakt, de rum en de spa rood erin ng een goede laag crushed ice en bij het rietje een goede top van de muntblaadjes daarbij zodat je bij je eerste slok gelijk een goede muntsmaak te fietsen in frankrijk regels hebt, hoe maak je een mojito bacardi.

Bij deze variant worden er aardbeien toegevoegd aan het bekende recept. Vervolgens na het crushed ice, zul je waarschijnlijk niet blind de juiste afmetingen kunnen schenken in je glas. Kies voor een glas dat zowel aan de binnenkant als aan de onderkant stevig is. Rooster nu de lamskoteletjes boven de barbecue in ongeveer 10 minuten gaar?

De ingredienten voor een Mojito

Doe in elk glas 2 kwarten van de limoen en voeg aan elk glas de blaadjes toe van twee takjes munt. Want dan kun je hem gewoon zelf maken! Aan het lijnen en toch zin in een cocktail?

Mojito op zn best. Simpel, verfrissend en erg lekker: Ik maak hem zelf bijna op dezelfde wijze. De Mojito kenmerkt zich door een zoete smaak, twee rietjes erbij en genieten maar. Eigenlijk naar het originele recept van Bacardi. Simpel, twee rietjes erbij en genieten maar.

Gerelateerde artikelen

Of maak bijvoorbeeld een pitcher met mango, limoen en munt. Let erop dat de limoentjes en de munt mooi zweven in je glas en niet onderin blijven liggen. Hierdoor komen de sappen en oliën vrij. Limoenpartjes Druk met de palm van je hand over de limoen en rol hem naar voren en weer terug voor je hem gaat snijden.

Dat je stukjes rietsuiker door je rietje drinkt, te waterig, te veel rum, spa rood in plaats van bruiswater, kapot gemuddelde muntblaadjes, de gemuddelde limoentjes en de munt die inspiratieloos onderin je glas liggen etc.

 • Of een waterige Mojito.
 • Daarom sta ik in deze blog even stil hoe je een uitmuntende Mojito maakt.
 • De ingredienten voor een Mojito De ingrediënten om de beste verse en lekkerste Mojito maken.
 • Grill eens een lamskotelet op de barbecue!

Nog 1 keer roeren? Met bruiswater top je af. Nog 1 keer roeren. Barmaatje Tenzij je hoe maak je een mojito bacardi jarenlang cocktails maakt, zul je waarschijnlijk niet blind de juiste afmetingen kunnen schenken in je glas. Nog 1 keer roeren. Barmaatje Tenzij je al jarenlang cocktails maakt, zul je waarschijnlijk niet blind de juiste afmetingen kunnen schenken in je glas.

In de tussentijd kun je bijvoorbeeld een lekkere mojito cocktail klaarmaken! Eigenlijk naar het originele recept van Bacardi. Leave a Reply Cancel reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je moet namelijk goed muddlen om alle smaken te mengen, belangrijk dat je hier een goed glas voor hebt.

De Mojito is nog steeds de populairste cocktail by far. Daarna pas doe ik de muntblaadjes ca 5 in het glas. Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met Cocktailicious op Instagram!

Goed om te weten:

Comments

 1. Kristijan
  Mojito cocktail met Jilz! Toen ik gisteren een Mojito klaar wilde maken en tot […].
 2. Alleen voeg ik er dus ook suikersiroop aan toe wat je makkelijk zelf kan maken en nadat ik de limoen en de munt heb toegevoegd strooi ik daar wat grove rietsuiker over en muddle dat goed in elkaar zodat het limoensap vrijkomt en de rietsuiker opneemt. Het is de bedoeling dat je barlepel de limoen en de munt die onderin liggen mooi naar boven in de cocktail roert.
 3. Deze cocktail dankt zijn naam Lees verder….

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |