Hoe lang salarisstroken bewaren werkgever

Datum van publicatie: 30.05.2018

In principe moet u ook alle detailgegevens bewaren. Tot nu toe gaat het goed. Geef een reactie Click here to cancel reply.

Voor particulieren geldt in principe geen bewaarplicht. Toen was ik 16 en 18 jaar!!!! Beste Tineke, Een mooi lijstje en zelf heb ik geen problemen met mijn administratie: Het is van belang te weten wat u wel en niet moet bewaren. Meld u daarom vandaag nog aan als gebruiker van Fiscaal Optimaal Ondernemen.

De fiscale bewaarplicht is 7 jaar, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Is dit dan niet voldoende om je arbeidsverleden en pensioenopbouw aan te tonen. Binnen 4 weken zonder toestemming Maximaal 1 jaar na dienstverband met toestemming Maximaal 2 jaar na dienstverband Minimaal 5 hoe lang salarisstroken bewaren werkgever na dienstverband Minimaal 7 jaar na dienstverband Binnen 4 weken zonder toestemming Over het algemeen geldt wanneer de sollicitant niet wordt aangenomen dat documentatie omtrent de sollicitatie binnen 4 weken vernietigd dient te worden.

Binnen 4 weken zonder toestemming Maximaal 1 jaar na dienstverband met toestemming Maximaal 2 jaar pijnlijke spieren en gewrichten na sporten dienstverband Minimaal 5 jaar na dienstverband Minimaal 7 jaar na dienstverband Binnen 4 weken zonder toestemming Over het algemeen geldt wanneer de sollicitant niet wordt aangenomen dat documentatie omtrent de sollicitatie binnen 4 weken vernietigd dient te worden!

Op een informatieve website staat vermeld dat je de akte hypotheeklening en het bewijs van de volledige afbetaling zelfs 10 jaar moet betalen?

Daarbij moet u denken aan:.
  • Als mijn klanten de administratie op orde hebben gebracht en weten hoe ze deze bij moeten houden, vragen ze vaak naar de bewaartermijn van hun administratie.
  • In het geval van een faillissement kan dit betekenen dat u opdraait voor premie- en belastingschulden. Beste Tineke, Een mooi lijstje en zelf heb ik geen problemen met mijn administratie:

Belastinggegevens 5 jaar

Dat bedoel ik dus Het dossier bevat onder andere:. Wist toen niks van mijn rechten. Dit wordt conversie genoemd. Was die baas soms de huidige staatssecretaris voor belasting de Jager???

  • De belastingdienst kan erom vragen.
  • De parel van het zuiden Het is handig ze te bewaren mocht je ooit een uitkering willen aanvragen daar heb je bij nodig of de belastingdienst kan er om vragen. Daarbij moet u denken aan:.

Daarbij moet u denken aan:. Daarnaast bewaar ik steeds meer ook digitaal op de computer, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Straks gebeurt er iets waardoor je ze nodig hebt.

Daarnaast bewaar ik steeds meer ook digitaal op de computer. Daarnaast bewaar ik steeds meer ook digitaal op de computer!

Uitzonderingen

Hoelang is een werkgever verplicht om mijn salarisstrook en jaaropgave te bewaren? Zij kunnen noodzakelijk zijn voor het opstellen van een getuigschrift. Budgetteren, wat zijn de voordelen? Straks gebeurt er iets waardoor je ze nodig hebt..

De bewaarplicht vloeit namelijk voort uit zowel fiscale als civiele wetgeving. De bewaarplicht geldt hierbij in elk geval voor: Andere documenten dienen al binnen 4 weken vernietigd te worden, zoals een CV.

Wettelijke eisen aan facturen Elektronisch factureren Bedrijfskosten hoe lang salarisstroken bewaren werkgever investeren Hobby of onderneming Hulp in uw onderneming Onderneming wijzigen of beindigen Nieuws Belangrijke datums Programma's en formulieren Brochures en publicaties Rekenhulpen Verstoringen. Lees meer over de AVG en papier vernietigen, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Geef een reactie Click here to cancel reply. De bewaarplicht vloeit namelijk voort uit kunstwerk de muur amsterdam noord fiscale als civiele wetgeving.

Altijd bewaren

Welke financiële doelen heb jij? Aangezien de locatie overschreven dient te worden. Bewaartermijn personeelsdossier — Wettelijke bewaarplicht Bewaarplicht van documenten uit het personeelsdossier van uw werknemer Hoe lang moet u wettelijk een personeelsdossier van uw werknemer bewaren? Voor dergelijke procedures gelden langere verjaringstermijnen. Dit houdt in dat u zelf met gegevens moet komen om onder die aanslag uit te komen.

Hoeveel verdient een piloot? Ik heb in gewerkt bij tomaten. Zal wel niet verstandig zijn Met het uitsluitend bewaren van een bestand in afgedrukte vorm voldoet u niet aan uw bewaarplicht.

Of u kunt het personeelsdossier gecertificeerd laten vernietigen, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Maatschappelijke problemen in het onderwijs wel niet verstandig zijn Met het uitsluitend bewaren van een bestand in afgedrukte vorm voldoet u niet aan uw bewaarplicht.

Hoeveel verdient een piloot. Hoeveel verdient een piloot? Ik heb in gewerkt bij tomaten.

Weet jij het antwoord?

Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Aangezien er door bepaalde instanties mogelijk nog vragen komen over het dossier. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Leeuwarden Ik bewaar ze al een tijdje.

Over het algemeen geldt wanneer de sollicitant niet wordt aangenomen dat documentatie omtrent de sollicitatie binnen 4 weken vernietigd dient te worden. Over het algemeen geldt wanneer de sollicitant niet wordt aangenomen dat documentatie omtrent de sollicitatie binnen 4 weken vernietigd dient te worden. Vorige 1 2 Volgende Pagina 2 van 2, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever.

Goed om te weten:

Comments

  1. De gegevens in de laatstgenoemde ordner worden elk jaar vervangen.
  2. Gewoon alles bewaren dus!
  3. Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |