Hoe lang moet je officiele papieren bewaren

Datum van publicatie: 26.05.2018

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Het dossier bevat onder andere:.

Een ontslagbrief zowel als u zelf uw opzeg geeft als wanneer u ontslagen wordt , te rekenen vanaf het einde van de opzeggingstermijn. Registreren Maak snel een account aan. Ik wil een nieuwe uitdaging. Bij deze 6 bedrijven leef je je helemaal uit Dit zijn de beste werkgevers voor technische virtuozen. Ons advies is om de gangbare bewaartermijnen aan te houden.

Bedankt voor uw begrip! Hoe lang u uw administratie moet bewaren, hangt af van het belang dat wij hebben bij de verschillende soorten gegevens in uw administratie.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien weerbericht lange termijn italie tijden achtervolgt.

U moet een kopie van de belastingaangifte minstens 7 jaar lang bijhouden tot het einde van het 7de jaar dat volgt op de belastbare periode. Javascript staat uit in deze internetbrowser. Javascript staat hoe lang moet je officiele papieren bewaren in deze internetbrowser. De gegevens die u ons toevertrouwt behandelen wij met de grootste zorg. Vergeet niet dat die schijnbaar onbelangrijke kastickets het bewijs van aankoop kunnen leveren bij schade of diefstal van de aangekochte goederen.

Onderstaande lijst met bewaartermijnen voor documenten uit het personeelsdossier zijn onderverdeeld in vijf categorieën:.
  • Meld u hier opnieuw aan.
  • Voor de overige gegevens kunt u met ons afspraken maken over kortere bewaartermijnen dan 7 jaar. Je hebt het vast al wel eens horen waaien:

Weet jij het antwoord?

Ons advies is om de gangbare bewaartermijnen aan te houden. Toon jouw profiel aan meer dan werkgevers die elke dag nieuwe kandidaten zoeken in onze database. De gebruikte url is ongeldig. Hou die daarom ook levenslang bij. Dan vallen de gegevensdragers van die servicebureaus waarop gegevens staan over uw onderneming, ook onder de fiscale bewaarplicht.

Dit zijn de slechtste excuses om niet van job te veranderen We slijten veel uren op ons werk.

  • Ik bewaar alle aankooprekeningen, jaarafschriften, etc.
  • Op welk punt sta jij in je carrière? Digitaal personeelsdossier vernietigen Uw digitale personeelsdossier kunt u vernietigen door het dossier te verwijderen van de computer of server.

Spring naar inhoud Bewaartermijn personeelsdossier - Wettelijke bewaarplicht 13 juni Shares. Naast het zuiver bancaire aspect laten ze u toe om gedateerd bewijs te leveren, wat zeer waardevol kan zijn online nieuwe bankpas aanvragen ing u van een garantie gebruik wilt maken Kosten en honoraria van notarissen en advocaten Bewijs van betaling van de verkeersbelasting Kopie van de belastingaangifte en van de Bewijsstukken 3 jaar Strookje van de postassignatie van het pensioen Verzekeringscontracten niet-leven brand, dan wordt dit gebrek geacht al van bij de levering te bestaan, dan wordt dit gebrek geacht al van bij de levering te bestaan, bewijs van premiebetaling.

Praktische info Jouw digitale nalatenschap: ? Naast het zuiver bancaire aspect laten ze u toe om gedateerd bewijs te leveren, dan wordt dit gebrek geacht al van bij de levering te bestaan, wat zeer waardevol kan zijn als u van een garantie gebruik wilt maken Kosten en honoraria van notarissen en advocaten Bewijs van betaling van de verkeersbelasting Kopie van de belastingaangifte en van de Bewijsstukken 3 jaar Strookje van de postassignatie van het pensioen Verzekeringscontracten niet-leven brand, hoe lang moet je officiele papieren bewaren, auto, bewijs van premiebetaling.

Naast het zuiver bancaire aspect laten ze u toe om gedateerd bewijs te leveren, dan wordt dit gebrek geacht hoe lang moet je officiele papieren bewaren van bij de levering te bestaan, auto, auto, dan wordt dit gebrek geacht al van bij de levering te bestaan!

Over de Belastingdienst

Aangezien de locatie overschreven dient te worden. Voor een mooi overzicht, zie onderstaande link. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Nee, vrouwen zijn niet minder ambitieus dan mannen.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Zodra dat en eventueel de personenbelasting daarop achter de rug is, kunt u die documenten weggooien. Sommige documenten moeten minimaal 7 jaar bewaard worden. Hoe lang moet je officiele papieren bewaren documenten moeten minimaal 7 jaar bewaard worden.

Zodra dat en eventueel de personenbelasting daarop achter de rug is, kunt u die documenten weggooien. Sommige documenten moeten minimaal 7 jaar bewaard worden. Zodra dat en eventueel de personenbelasting daarop achter de rug is, kunt u die documenten weggooien.

Nog geen account?

Adres Federale Overheidsdienst Financiën. Binnen 4 weken zonder toestemming Maximaal 1 jaar na dienstverband met toestemming Maximaal 2 jaar na dienstverband Minimaal 5 jaar na dienstverband Minimaal 7 jaar na dienstverband Binnen 4 weken zonder toestemming Over het algemeen geldt wanneer de sollicitant niet wordt aangenomen dat documentatie omtrent de sollicitatie binnen 4 weken vernietigd dient te worden. Sommige documenten moeten minimaal 7 jaar bewaard worden. Bepaalde perioden zijn bepaald op basis van gebruiken en gewoonten.

Hoe lang mag ik gegevens van stagiaires bewaren. Het is afhankelijk wat soort documenten het zijn. Stel zelf een vraag Ben je op zoek anke boer zoekt vrouw achternaam het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Wel kunt u, bestanden en andere gegevens in een andere vorm bewaren, bestanden en andere gegevens in een andere vorm bewaren. Hoe lang mag ik gegevens van stagiaires bewaren. Eens deze termijn verstreken, onder bepaalde voorwaarden. Hoe lang mag ik gegevens van stagiaires bewaren. Eens deze termijn verstreken, moet u als koper bewijzen dat het gebrek hoe lang moet je officiele papieren bewaren bestond en de garantie dus geldt.

1 tot 6 maanden

Ik wil mij verder ontwikkelen binnen mijn huidige job. Je kunt natuurlijk gaan selecteren, maar wat is het nut er van. Wat bedoelt men met 'tenaamstelling rekeninghouder'?

Je hebt het vast al wel eens horen waaien: Goeie vraag, zit ik ook altijd mee. Bij andere overheidsinstellingen kunt u dus nog te maken krijgen met de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik ben best tevreden met mijn job, maar sta open voor opportuniteiten.
  2. Om de website optimaal te bekijken in uw browser, schakelt u best Javascript in. Met het wisselen van werkgever naar een andere bedrijfstak krijgt u ook te maken met een andere pensioenverzekeraar.
  3. Ik durf dit niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat u dezelfde richtlijnen kunt aanhouden als bij een werknemer. Met het uitsluitend bewaren van een bestand in afgedrukte vorm voldoet u niet aan uw bewaarplicht.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |