Hoe lang duurt zwelling na verstandskies trekken

Datum van publicatie: 24.05.2018

En niet te vergeten denk ik, de kunde van je arts! Onder narcose gaan vind ik best wel overdreven, dus raad ik jullie aan om dat niet te doen. Dit komt echter zelden voor.

Inmiddels drie dagen gekoeld. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Vanmorgen was mijn wang goed paars geworden!

Esje Ik heb gister mijn rechter achterste kies aan de bovenkant laten trekken. Chan Afgelopen donderdag mijn verstandskies laten verwijderen hij lag dwars en schoof dus mijn tanden naar voren..

Liz Vrijdag verstandskies rechtsboven laten wegsnijden.

Als de pijn toch te erg is kan uw behandelend arts de wond schoon spuiten en indien hoe lang duurt zwelling na verstandskies trekken de medicijnen aanpassen. Weet iemand hier een antwoord op. Weet iemand hier een antwoord op. Donderdag terug voor controle en als ik nog steeds verhoging of koorts heb gaan ze het zchoon spuiten en hechten. Et, het viel me toch iets zwaarder dan ik had gedacht, het viel me toch iets zwaarder dan ik had gedacht.

Et, a se ratifie au Parlement, Ook ik was afgelopen week aan de beurt.

Ik heb trouwens al van alles geprobeerd, neroxan, ibrupofen , diclofenac, paracetamol etc. Nabloeding De eerste 12 à 24 uur na de ingreep kan de wond nog nabloeden.

De tandarts of kaakchirurg

Ja, dat is hartstikke normaal, waarschijnlijk wordt het na een dag of 2 een btje blauw en daarna geel. Tamara Vanmiddag mijn verstandskies laten trekken linksboven. Het is nu En ik leg de nadruk op echt volhardend de eerste dag je ijspack dragen.

Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Ik heb deze dinsdag alle 4 mijn verstandskiezen operatief laten verwijderen, met gehele narcose. Uiteindelijk met een dik wang weggegaan en weer volop aan de ibu.

  • Wel donkerrode bloedproppen aanwezig nog steeds….
  • Ik heb nu antibiotica gekregen die ik sinds vrijdag inneem maar de pijn gaat niet weg en heb pijnlijke steken naar me oor.

En ik leef op soep en appelmoes. Martijn Ik heb aan het eind van de ochtend mijn beide verstandskiezen aan de linkerkant laten trekken. Toch niet met plaatselijke verdoving.

En ik leef op soep en appelmoes. En ik leef op soep en appelmoes.

Verstandskies uitsnijden, is zo,n zwelling normaal???

En heb ook zoveel ibropufen ingenomen, meer dan toegestaan maar alles om die pijn te bestrijden. Ik heb oplosbare hechtingen gekregen, maar was niet verteld wanneer ze zo ongeveer zouden moeten oplossen. Liz Vrijdag verstandskies rechtsboven laten wegsnijden.

Rustig gewerkt ik ben postbode en de mond zo veel mogelijk dichtgehouden, zonder bijzonderheden. Iris Nou, zonder bijzonderheden, win win dus. Rustig gewerkt ik ben postbode en de mond zo veel mogelijk dichtgehouden, vrijdag is de lichtste dag van de week. Kan met moeite mijn mond helemaal open doen. Kan met moeite mijn mond helemaal open doen!

Eén of meer tegelijk

Alle dagen overigens norma gegeten, wel voornamelijk met rechterkant gekauwd. Eten gaat goed maar wel sloom. Anders is t niet vol te houden. Ondanks de verdoving vond ik het vrij pittig.

Ik heb aan het eind van de ochtend mijn beide verstandskiezen aan de linkerkant laten trekken.

  • Gelukkig is dat pas over 2 maanden en hoef ik daar voorlopig nog niet aan te denken.
  • Ze gaf aan dat ik aan de antibiotica moest en dat ik geen zenuwkanaalbehandeling hoefde te ondergaan.
  • Een kruidnagel in het gat advies van de dentist hielp gelukkig behoorlijk tegen de zeurende pijn.
  • Ik heb ze eergister later trekken, het was en is alleen wat gevoelig bij de onderste maar pijn totaal niet.

De 3x mg Ibu is niet voldoende, ik slik ook tussendoor nog paracetamol, hoe lang duurt zwelling na verstandskies trekken. Ga volgende week toch maar het weer voor deventer naar de huisarts.

Ga volgende week toch maar ff naar de huisarts. Nu heb ik die citroen zak dingetjes genomen maar t blijft aardig steken. Er was verder ook geen noodzaak om de linker te trekken rechts zat een flink gat in.

Wil nou, ik heb vorige week donderdag 11 dagen geleden onder sedatie mijn verstandskies laten trekken. Nu heb ik die citroen zak dingetjes genomen maar t blijft aardig steken.

Er was verder ook geen noodzaak om de linker te trekken rechts zat een flink gat in.

Afgelopen maandag heb ik mijn vertandskiezen laten trekken, links en rechts onder. Toen ik wakker werd had ik een infuus in mijn hand en pijn in mijn kaak. Dinsdag rechts onder wijsheidstand eruit getrokken en links boven, pak ongeveer om de 4u ibuprofen en 2x per dag antibiotica.

Vandaag maar even met de kaakchirurghweinig trek in zo de feestdagen in te gaan bwaaah? Vandaag maar even met de kaakchirurghweinig trek in zo de feestdagen in te gaan bwaaah. Hoop echt dat ik over paar dagen weer happy kan zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Britt Gister 2 verstandskiezen laten trekken maar na een paar uur toch een boterham met gebakken ei gegeten..
  2. Ik heb nu antibiotica gekregen die ik sinds vrijdag inneem maar de pijn gaat niet weg en heb pijnlijke steken naar me oor. Ik heb drie dagen geleden in totaal 6 tanden operatief laten verwijderen, onder gehele narcose.
  3. Volgende maand is de links onder aan de beurt, maar twijfel eraan deze te laten verwijderen. Na het ontwaken in het ziekenhuis heb ik 24u ja aan één stuk, ook 's nachts met een ijspack rond mijn gezicht gelopen en daardoor had ik ook bijna geen zwelling, alleen mijn man zag een verschil aan mijn kaaklijn, het sloeg ook niet uit op twee iets rodere wangetjes na.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |