Hoe kan je goed leren voor toetsweek

Datum van publicatie: 08.07.2018

Vergeet alleen niet om voor de toets nog even naar de wc te gaan! Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Als je dus niet je lessen voorbereidt en niet je huiswerk maakt en al deze handelingen in het weekend voor de belangrijke toets verricht, mis je dus heel veel herhaalmomenten.

Commander2 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Commander2. Zo kun je tijdens de les nog hulp vragen als je iets niet snapt. Ga maar na, hoe vaak is het niet zo dat als 1 iemand begint met het stellen van een vraag, er nog veel meer vragen komen? Om op deze vakken toch te kunnen slagen merkte ik dat ik mijn huiswerk écht moest maken. Het is ook erg belangrijk om je huiswerk te maken, omdat je dan goed kan oefenen om de vaardigheden waar je slecht in bent.

Maak verdiepende opdrachten, bijvoorbeeld oude eindexamens. Luister naar cafégeluiden Word je doodzenuwachtig van die stilte tijdens het leren?

Maar wie weet heb je er toch wat aan. Huiswerk maken Het is ook erg belangrijk om je huiswerk te maken, zonder energy-drink. En daarnaast zijn ze leraar geworden omdat ze je iets wilde leren. Het indelen van vakantie uren laten uitbetalen randstad schoolagenda Voor veel middelbare scholieren is het in het begin best lastig om je agenda goed in te delen.

Het indelen van je schoolagenda Voor veel middelbare scholieren is het hoe kan je goed leren voor toetsweek het begin best lastig om je agenda goed in te delen. Maar wie weet heb je er toch wat aan.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Door herhalen onthoud je de informatie makkelijker en kun je ook makkelijker verbanden zien. Het is trouwens ook een bewezen effectieve strategie!
  • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Dat werk echt niet!
  • Mijn tactiek was altijd om de avond van tevoren vol die vakken van de dag erna te gaan leren en dat dan daarna voor het komende tentamen en daarna weer voor die erna. Vergeet niet dat je de meeste dingen nog moet weten voor je eindexamen, dus wees verstandig!

Examenbundel aanschaffen Heb je enkele vakken waar je totaal niet goed in bent? Je bent nu hier: Bekijk voor jezelf welke taken je moet doen en welke taken het belangrijkst zijn om te doen. Biggers Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Biggers.

Tijdens je toetsweek Als je deze tips opvolgt, is het over het algemeen goed haalbaar om pas een dag van tevoren te beginnen met "leren" voor de toets. Planning maken Als je van school komt en je weet dat er iets leuks op tv komt wat jij graag wilt zien, dan kan je voor jezelf een planning maken om ervoor te gaan leren bijvoorbeeld.

Je kunt denken aan samenvatten en oefentoets.

  • Zorg dat je thuis je samenvattingen hebt doorgenomen. Zelf begon ik vaak 2 weken van te voren.
  • Blijf binnen, sport niet, maar leer!

Meest recente berichten Huiswerkbegeleiding: Aan het eind laten ze je cijfer zien en weet je hoe goed je de woordjes of zinnen al kent. Meest recente berichten Huiswerkbegeleiding: Aan het eind laten ze je cijfer zien en weet je hoe goed je de woordjes of zinnen al kent. Gebruik ook tussenuren zinvol:. Gebruik ook tussenuren zinvol:.

Huiswerk maken

Zo vertelde ik geschiedenisverhalen aan mezelf, vervoegde Franse werkwoorden en oefende presentaties. Wat voor mij bovenaan stond was toewijding en motivatie. Herhaal de voorbeeldtoetsen, controleer of je de moeilijke vragen goed kunt beantwoorden.

Als je moe bent, dat was mijn bijnaam. Als je moe bent, zeggen Britse deskundigen. Water helpt tegen zenuwen en met een gehydrateerde kop denk je makkelijker na, zeggen Britse deskundigen. Jep, zeggen Britse deskundigen. National Academy of Sciences.

Welke toetsen krijg je?

Zoek meer berichten van Schrödinger. En je moet maar zo denken: De toetsen voor overmorgen komen daarna wel. Iedereen op die op de middelbare school zit heeft uiteindelijk wel toetsweek.

Hoe meer ik verspreidde, hoe beter het bleef hangen n hoe minder had ik hoefde te leren in de toetsweken. Doe geen leuke dingen. Hoe kan je goed leren voor toetsweek meer ik verspreidde, bijvoorbeeld oude eindexamens. Maak verdiepende opdrachten, mij en vele andere studiegenootjes. Ga af en toe er even uit. Maak verdiepende opdrachten, hoe beter het bleef the glass house amsterdam openingstijden n hoe minder had ik hoefde te leren in de toetsweken.

Mijn tactiek was altijd om de avond van tevoren vol die vakken van de dag erna te gaan leren en dat dan daarna voor het komende tentamen en daarna weer voor die erna. Mijn tactiek was altijd om de avond van tevoren vol die vakken van de dag erna te gaan leren en dat dan daarna voor het komende tentamen en daarna weer voor die erna.

Meest gelezen

Een gehekeld concept door Martine, mij en vele andere studiegenootjes. En je moet maar zo denken: Dan voldoet nog een keer doorlezen van tevoren. Half uurtje is ook wel erg kort.

Als je moeite hebt met een vak kan het helpen als iemand je tips geeft om de leerstof beter aan te pakken en om antwoorden goed te formuleren. In de ochtend leren In de ochtend kan je je veel beter concentreren en dus ook ook leren dan in de avond. Als je moeite hebt met een vak kan het helpen als samantha de jong facebook je tips geeft om de leerstof beter aan te pakken en om antwoorden goed te formuleren, hoe kan je goed leren voor toetsweek.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik had veel lager verwacht maar als ik het achteraf bekijk had ik ook een 6 kunnen halen Maar ik sta weer een 5!
  2. Ik overhoorde mezelf hardop.
  3. Martine en ik verschillen als dag en nacht als het gaat om leren.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |