Hoe facebook installeren op samsung

Datum van publicatie: 29.12.2018

Hoe kan dat als we niet aan het video phonen zijn? Later kunt u bepalen of u deze, en andere, informatie wilt delen met uw contacten.

Etienne Desmet , Als je de Facebook-app op je Android-apparaat installeert, moet je telefoon of tablet je laten weten dat de app om toestemming vraagt tot de gegevens of functies op je Android-apparaat.

Hoe kan ik gratis bellen? Je afmelden bij Facebook vanaf een computer:. Het einde van Facebook? Was deze informatie nuttig? Wil je nu hulp?

Met vriendelijke groeten, Chantal Smets. Inchecken bij een locatie in de buurt:. Inchecken bij een locatie in de buurt:. Als je een mobiele telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd, Chantal Smets.

Inchecken bij een locatie in de buurt:. Er zijn een aantal functionaliteiten binnen de Facebook Messenger App waar u hoe facebook installeren op samsung moet betalen via uw eigen provider.

  • Hoe installeert u Telegram Messenger en wat kunt u ermee?
  • Dirk-Jan List , Hoe pas ik de pushmeldingen aan die ik van Facebook ontvang op mijn mobiele apparaat?

Wij helpen je graag persoonlijk verder. U betaald alleen de datakosten als u niet op een WIFI verbinding zit. Ann , Stel je vraag op Messenger Maandag - vrijdag: Is Facebook Messenger een goed alternatief voor Whatsapp? Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts. U kunt nog steeds gebruik maken van de chat en uw huidige contacten en gesprekken zullen gewoon bewaard blijven.

  • Facebook instellen op je telefoon 1.
  • Om een vriend te bellen vanaf uw iPad:

Nu ben je klaar om Facebook te gebruiken op je telefoon. Nu ben je klaar om Facebook te gebruiken op je telefoon. Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer. Hoe installeer ik Facebook Messenger op iOS. Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer, hoe facebook installeren op samsung.

Selecteer support topic

Onthoud dat standaardkosten voor sms-berichten van toepassing zijn. Dit betekend dat u gratis kunt bellen als beide vrienden beschikken over de Facebook Messenger app. Het einde van Facebook? Om een vriend te bellen vanaf uw iPad:

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten hoe facebook installeren op samsung waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand. U kunt zich op meerdere manieren registreren op Facebook. U kunt zich op meerdere manieren registreren op Facebook! Als je de Facebook-app voor Android weer wilt installeren, download je deze opnieuw via de Google Play Store?

Soortgelijke Vragen

Hoe verwijder ik de Facebook-app van mijn telefoon of tablet? Margriet Radix , Was deze informatie nuttig? Als je problemen ondervindt bij het installeren van de laatste versie van de Facebook-app voor Android, kun je het volgende proberen:. Per maand chatten er ruim miljoen mensen per maand met deze app.

  • Wat kost het en waar kan ik het downloaden?
  • Gelieve alle vragen te beantwoorden.
  • We kunnen deze informatie bijwerken, dus kom regelmatig terug om meer te lezen over Android-toestemmingen en de manier waarop we ze gebruiken.
  • Cobbaert Annette ,

Het einde van Facebook. Hoe installeert hoe facebook installeren op samsung Telegram Messenger en wat kunt u ermee. Bedankt voor je feedback! Messenger Stel je vraag op Messenger Maandag - vrijdag: Het is een manier om niet te hoeven betalen voor sms-verkeer.

Het einde van Facebook. Hoe installeert u Telegram Messenger en wat kunt u ermee. Hoe installeert u Facebook Messenger en wat kunt u ermee.

Systeemeisen

Voor Android toestellen kunt u de app vinden in de Google Play store. Facebook is een sociaal netwerk dat vrienden, collega's, studiegenoten en kennissen met elkaar in contact brengt.

Heeft u geen WIFI verbinding en belt u naar een vriend dan zijn de standaard datakosten van toepassing. Cobbaert Annette ,

Heb je nog vragen. Als je de Facebook-app hebt gedownload, kunnen we je twee soorten mobiele meldingen sturen:. Als je de Facebook-app hebt gedownload, kunnen we je twee soorten mobiele meldingen sturen:.

Goed om te weten:

Comments

  1. Volgens recente cijfers van Facebook chatten ruim miljoen mensen per maand met de originele applicatie van Facebook. Frans de Ruijter ,
  2. Facebook is en blijft een gratis dienst. Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |