Hoe doe ik een kokosnoot open

Datum van publicatie: 24.05.2018

Laat de kokosnoot helemaal leeglopen. Er zou ongeveer tot ml water uit de kokosnoot moeten komen. Prik een gat in de bovenkant van de kokosnoot.

Je zult hem dan wel moeten draaien, zodat je hem aan alle kanten open kunt maken. Leg de stukken kokosnoot op de tafel of het aanrecht met het opengebroken gedeelte naar beneden.

Laat de kokosnoot twee tot drie minuten afkoelen en wikkel hem dan in een kleine keukenhanddoek of lap. Stop de in een handdoek gewikkelde kokosnoot in een grote plastic vuilniszak. Tips Het sap in de kokosnoot is geen kokosmelk, maar zoet water. Controleer de kokosnoot echter om de paar minuten, zodat je hem niet langer verwarmt dan nodig is. De kokosnoot kan exploderen als je hem te lang in de oven laat liggen en het water in stoom verandert, waardoor er binnenin een hoge druk opgebouwd wordt.

Een betonnen oppervlak werkt bijzonder goed. Een betonnen oppervlak werkt bijzonder goed. Een kokosnoot openmaken 3 methoden: Stop de kokosnoot in een vuilniszak en sla ermee tegen een hard oppervlak. Een betonnen oppervlak werkt bijzonder goed. Een maatbeker is tevens erg geschikt om de vloeistof in te verzamelen.

Waarschuwingen Probeer een kokosnoot nooit open te bijten. Als je haast hebt kun je de kokosnoot ook in de magnetron opwarmen.

Verse kokos in een handomdraai

Stel de oven in op een temperatuur van graden Celsius en laat hem helemaal opwarmen. Houd de stukken kokosnoot tegen een tafel of aanrechtblad wanneer je de schil van het vruchtvlees scheidt, zodat ze stabiel liggen en niet kunnen vallen. Het water is een natuurlijk bestanddeel van een groeiende kokosnoot, en de kleur en smaak van het water hangen af van hoe rijp de kokosnoot is.

Wanneer je het oog vindt dat het gemakkelijkst meegeeft steek je het mes erin om een gat van ongeveer 1,5 centimeter te maken. Gelukkig kun je een kokosnoot gewoon openmaken met hulpmiddelen die je waarschijnlijk al in huis hebt. Het kan zijn dat de kokosnoot op sommige plekken nog niet helemaal gebarsten is. Cookies maken wikiHow beter.

  • Abrir um Coco , Français:
  • Stop de in een handdoek gewikkelde kokosnoot in een grote plastic vuilniszak. Deze pagina is

Leg de leeggelopen kokosnoot op een bakplaat en leg die in de oven? Leg de leeggelopen kokosnoot op een bakplaat en leg die in de oven. Eine Kokosnuss ffnen , Portugus: Een betonnen oppervlak werkt bijzonder goed.

Leg de leeggelopen kokosnoot op een bakplaat en leg die in de oven. Om de kokosnoot met behulp van warmte open te maken is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je oven warm genoeg is, hoe doe ik een kokosnoot open.

Kokosnoot openmaken

Steek bij elk stuk een mes tussen de schil en het witte vruchtvlees om ze voorzichtig van elkaar te scheiden. Leg de kokosnoot op een bakplaat en bak hem 10 minuten. Een kokosnoot openmaken 3 methoden:

Een kokosnoot openmaken 3 methoden: Er zou ongeveer tot ml water uit de kokosnoot moeten komen. Haal de kokosnoot uit de oven en wikkel hem in een handdoek.

Leg de kokosnoot op een bakplaat en bak hem 10 minuten, hoe doe ik een kokosnoot open. Door de kokosnoot in de oven ziggo in buitenland kijken iphone verwarmen wordt hij zacht genoeg om hem tegen een hard oppervlak te kunnen slaan om hem open te maken. Haal de kokosnoot uit de oven en wikkel hem in een handdoek. Door de kokosnoot in de oven te verwarmen wordt hij zacht genoeg om hem tegen een hard oppervlak te kunnen slaan om hem open te maken.

Kokosmelk is een bewerkt product dat gemaakt wordt door olie uit het vermalen witte vruchtvlees te halen, meestal door kokend water te gebruiken. Als je haast hebt kun je de kokosnoot ook in de magnetron opwarmen. Haal de vezels van het vruchtvlees.

Op die manier zal het vruchtvlees loskomen van de schil zodat je het er gemakkelijker af kunt halen. Benodigdheden Scherp mes Glas, zodat je hem niet langer verwarmt dan nodig is. Daardoor zul je de wat is de grootste staat van amerika en het vruchtvlees zelfs gemakkelijker van elkaar kunnen scheiden.

Benodigdheden Scherp mes Glas, kom of maatbeker. Benodigdheden Scherp mes Glas, kom of maatbeker. Over dit artikel Categorien: Steek bij elk stuk een mes tussen de schil en het witte vruchtvlees om ze voorzichtig van elkaar te scheiden. hoe doe ik een kokosnoot open

Eine Kokosnuss öffnen , Português: Wanneer de kokosnoot aan de buitenkant volledig gebarsten is gebruik je je vingers om hem in twee stukken te breken. Leg de stukken kokosnoot op de tafel of het aanrecht met het opengebroken gedeelte naar beneden.

Over dit artikel Categorien:. Steek een mes tussen de schil en het vruchtvlees om ze van elkaar te halen. Steek een mes tussen de schil en het vruchtvlees om ze van elkaar te halen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Houd de stukken kokosnoot tegen een tafel of aanrechtblad wanneer je de schil van het vruchtvlees scheidt, zodat ze stabiel liggen en niet kunnen vallen. Het maakt niet uit of je een hamer van hout, rubber of metaal gebruikt om op de kokosnoot te slaan.
  2. Gebruik je niet-dominante hand om de kokosnoot vast te houden, zodat het onbedekte gedeelte van de kokosnoot zich voor je bevindt. Deze pagina is
  3. Caithlyn
    Je kunt de kokosnoot dus beter eerst leeg laten lopen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |