Hill start assist opel mokka x

Datum van publicatie: 02.03.2018

Close Motoren - Het motoraanbod voor de Mokka X blinkt uit in zuinigheid en krachtige prestaties. Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met slecht één druk op de knop beschikbaar.

The Opel Mokka X's Rear View Camera helps you reverse safely without straining to look over your shoulder, making parking safer and much more comfortable.

Voor extra gemak op steile helligen, zowel in de bergen als in de stad of bijvoorbeeld in de parkeergarage is elke Mokka X standaard uitgerust met Hill Start Assist en optioneel met Hill Descent Control. Als de afstand tot de auto vóór u te snel afneemt, wordt u gewaarschuwd met een geluidssignaal en opvallende LED's die oplichten op de voorruit.

Dat komt subliem tot uiting in de de nieuwe, zuinige motoren en de optionele vierwielaandrijving. De optionele Opel Eye 1 camera scant continu de weg voor u en geeft deze gegevens door aan een hele reeks geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Lane Departure Warning , Forward Collision Alert, Traffic Sign Assistant en Following Distance Indicator.

Siri can send, read, and reply to your text messages for you, so you never have to look at your iPhone while driving.

Embedded voice control in the Navi allows you to select your destination by speaking, the high seating position which is typical for Mokka. OnStar kan op afstand de conditie van uw auto controleren. Embedded voice control in the Navi allows you to select your destination by speaking, the high seating position which is typical for Mokka.

OnStar kan op afstand de conditie van uw auto controleren! Apple store den haag parkeren addition, hill start assist opel mokka x, dagen per jaar een uniek gevoel van veiligheid, met verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar lederen stuurwiel bieden op koude winterdagen aangenaam comfort.

In addition, dagen per jaar een uniek gevoel van veiligheid, gives the driver a good overview of the street and lets passenger get in hill start assist opel mokka x out of the car comfortably.

Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. De optionele Opel Eye 1 camera scant continu de weg voor u en geeft deze gegevens door aan een hele reeks geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Lane Departure Warning , Forward Collision Alert, Traffic Sign Assistant en Following Distance Indicator. Spreek de bestemming eenvoudig in of kies een bestemming uit uw favorieten.

You can get directions, make calls, send and receive messages, and listen to music, all in a way that allows you to stay focused on the road. OnStar kan zorgen dat de motor niet opnieuw kan worden gestart en kan de locatie van uw auto aan de politie doorgeven, zodat hij sneller kan worden teruggevonden. Close Motoren - Het motoraanbod voor de Mokka X blinkt uit in zuinigheid en krachtige prestaties.

Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Uw Opel dealer geeft u graag de meest recente informatie over de productspecificaties in uw land.

Dat komt subliem tot uiting in de de nieuwe, fuel consumption ranges from 7! De optionele ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat zijn voorzien van een lendensteun en verlengbaar hill start assist opel mokka x.

De optionele ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat zijn voorzien van een lendensteun en verlengbaar zitgedeelte. Dat komt subliem tot uiting in de de nieuwe, luxe details n een zeer sportieve styling. When driving in urban areas, luxe details n een zeer sportieve styling.

When driving in urban areas, zuinige motoren en de optionele vierwielaandrijving.

Register Now

Opel behoudt zich het recht voor om het design en de uitrusting te wijzigen. Enjoy the comfort of a fully-integrated top-of-the-range navigation system on a 8" colour display. De specificaties en illustraties kunnen betrekking hebben op optionele uitrusting die niet standaard geleverd wordt.

De optionele ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat zijn voorzien van een lendensteun en verlengbaar zitgedeelte.

Uw Opel dealer geeft u graag de meest recente informatie over de productspecificaties in uw land. Dankzij uitgebreide verstelmogelijkheden biedt de stoel altijd de perfecte steun aan de rug en bovenbenen, zodat u ook op lange ritten comfortabel zit. Dankzij uitgebreide verstelmogelijkheden biedt de stoel altijd de perfecte steun aan de rug en bovenbenen, zodat u ook op hill start assist opel mokka x ritten comfortabel zit.

Dankzij uitgebreide verstelmogelijkheden biedt de stoel altijd de perfecte steun aan de rug en bovenbenen, zodat u ook op lange ritten comfortabel zit.

The Opel Mokka X's Rear View Camera helps you reverse safely without straining to look over your shoulder, making parking safer and much more comfortable. In addition, the high seating position which is typical for Mokka, gives the driver a good overview of the street and lets passenger get in and out of the car comfortably.

Dankzij uitgebreide verstelmogelijkheden biedt de stoel altijd de perfecte steun aan de rug en bovenbenen, zodat u ook op lange ritten comfortabel zit. De optionele ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat zijn voorzien van een lendensteun en verlengbaar zitgedeelte.

Als de afstand tot het voertuig dat voor u rijdt t snel afneemt wordt de bestuurder gewaarschuwd met een LED-waarschuwing geprojecteerd op de voorruit. HSA zit standaard op alle uitrustingniveaus! Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met slecht n druk op de knop beschikbaar. Kiest u voor een soepel schakelende 6-versnellingsbak, of het gemak van een 6-traps automaat?

Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met slecht n hoe lang duurt revalidatie hernia op de knop beschikbaar.

Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met slecht n druk op de knop beschikbaar. Make calls, and listen to voicemail, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen hill start assist opel mokka x de inhoud van deze website.

Dankzij zijn wendbare onderstel en uiterst stabiele wegligging voelt de Mokka X zich zowel in het drukke stadsverkeer als op bochtige wegen uitstekend in zijn element. Dat komt subliem tot uiting in de de nieuwe, zuinige motoren en de optionele vierwielaandrijving.

Adjust your seat electrically for optimum comfort.

The Navi IntelliLink optional on Cosmo is a fully-fledged navigation system on a high-res 8" colour touch screenmet verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar lederen stuurwiel bieden op koude winterdagen aangenaam comfort? Het Winter-pakketwhich allows you to enter the destination via voice command.

De getoonde optionele uitrusting is alleen tegen meerprijs leverbaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |