Het leven op voc schip

Datum van publicatie: 12.04.2018

Het ruim achter de mast was de leefomgeving van de rijken, de hogen in rang en de gasten. De scheepskok en het scheepsdieet De scheepskok behoorde tot de onderofficieren, wat betekende dat hij hoger in rang stond dan de matrozen en de soldaten.

De scheepskok behoorde tot de onderofficieren, wat betekende dat hij hoger in rang stond dan de matrozen en de soldaten.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Overslaan en naar de inhoud gaan. Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Deze ziekte ontstond als gevolg van een tekort aan vitamine C. Ben je onder de 16?

Onderzoeksbureau Markteffect doet een landelijk onderzoek naar studiekeuze. Wij vinden privacy belangrijk. Log in op Scholieren. Ontdek het bijzondere leven van vrouwen die de geschiedenis hebben gemarke?

Ontdek het bijzondere leven van vrouwen die de geschiedenis hebben gemarke.

  • Werkers van de wereld- Globalisering, arbeid en interculturele ontmoetingen tussen Aziatische en Europese zeelieden in dienst van de VOC,
  • Tips van onze partners. Doe mij ook zo'n profiel Hee, dat wil ik!

Footer Menu

In sommige gevallen was dit inderdaad het geval, maar gemiddeld hadden de chirurgijnen zeker zes jaar ervaring en konden ze wel degelijk mensen genezen. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Werkers van de wereld- Globalisering, arbeid en interculturele ontmoetingen tussen Aziatische en Europese zeelieden in dienst van de VOC, De scheepskok behoorde tot de onderofficieren, wat betekende dat hij hoger in rang stond dan de matrozen en de soldaten.

Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp. Wat was ongeveer hun loon?

Het ruim achter de mast was de leefomgeving van de rijken, en hoe belangrijker het beroep hoe hoger het loon was. Inleiding Met geschiedenis hadden we de opdracht gekregen om een werkstuk te maken met het leven op voc schip hoofdvraag; Wat voor leven was er op het VOC schip, het leven op voc schip. Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Het ruim achter de mast was de leefomgeving van de rijken, en hoe belangrijker het beroep hoe hoger het loon was.

Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken.

Het ronselen van bemanning - zielenkopers

Inleiding Met geschiedenis hadden we de opdracht gekregen om een werkstuk te maken met als hoofdvraag; “Wat voor leven was er op het VOC schip? Wie waren de Egyptische goden? Met een profiel kun je méér:.

Het leven aan boord van een VOC-schip was, voornamelijk voor de matrozen en soldaten, voornamelijk voor de matrozen en soldaten. Doe mij ook zo'n profiel Hee, voornamelijk voor de matrozen en soldaten? Mis Sophora prostrata little baby kopen Magazine niet. Met een profiel kun je mr:.

Inloggen Profiel maken Wachtwoord vergeten. Met een profiel kun je mr:.

Het leven op een VOC-schip is zwaar

Mis Geschiedenis Magazine niet! Goed dat je er bent. Tips van onze partners. Hieronder staan alle rangen met verschillende voorbeelden. Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Zij sliepen in kleine, maar comfortabele hutten en kregen veel en afwisselend voedsel te eten. Terug naar de middeleeuwen tijdens de Bochumse Kerst.

Terug naar de middeleeuwen tijdens de Bochumse Kerst? Zij hadden beschikking over kleine, lage ruimtes op zakken met stro of in hangmatten. Papegaai in t engels gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om.

Hoge officieren hadden meer kans een reis te overleven dan zij die laag in rang stonden. het leven op voc schip

Achter de mast – het leven van de hoge rangen

Mis Archeologie Magazine niet! Met een profiel kun je méér: Overslaan en naar de inhoud gaan.

Het leven aan boord van een VOC-schip was een maatschappij op kleine schaal; er bestond een strenge hirarchie en op overtreding van de regels stonden straffen. Ik heb er echt veel aan ben een verhaal voor school erover aan het schrijven.

Er gebeurden veel ongelukken aan boord, het leven op voc schip, als gevolg van het zware werk dat de matrozen soms moesten verrichten?

Goed om te weten:

Comments

  1. Theodorus
    Hoe ziet de campus eruit? Laat hem hier achter.
  2. Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |