Herplaatsing honden duitse herder

Datum van publicatie: 02.01.2019

Dit waren alle 20 advertenties. Stitch en herplaatst en heeft een warm plekje gevonden!

Een goed en lief karakter. ACE Animal Care of Espagna is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i. Het zijn hele lieve katjes geworden die veel geluk hebben gehad. Bende heeft gelukkig  snel een nieuw baasje gevonden! De herplaatsing van Baida is succesvol! Bedankt voor je hulp!! U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Jazzy heeft het enorm getroffen en is blij met haar nieuwe baas. Witte Herder Herplaats site. Ze ook bij hun ligen terwijl ze altijd naast mij ligt in een gezeltschapskring hun zoontje speelde volop met haar.

Witte Herder Herplaats site? Herplaatsing honden duitse herder dat jullie deze hond niet voor eventjes willen plaatsen maar voor langere tijd? Hoop dat jullie deze hond niet voor eventjes willen plaatsen maar voor langere tijd.

Stitch en herplaatst en heeft een warm plekje gevonden! Ze loopt netjes mee aan…. Reme is het kleine meisje van de familie, een klein zwart pareltje, met een uitmuntend karakter.
  • Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Onderstaande Witte Herder heeft een fijn gezin gevonden! Grote hond mix Labradorachtig type Mirlo verblijft momenteel in Spanje Ref nr Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond.

Merko en Mirlo zijn de pupjes van Mariela, een moedertje dat een hel achter de rug heeft maar ook door ons gered werd.

Karakteromschrijving Bingo is gek met mens en dier, speels , grappig en aanhankelijk. Bij verkoop krijgt ze een uitstekende stamboom papier,…. De familie heeft de laatste tijd geen leuke tijd gehad en waren overal eerlijk en open is het klikte gelijk.

Merko is een manneke van 4 mnd oud. Want dankzij jou is ze bij deze familie, kan ik van ze blijven horen en krijgt ze ongelovelijk veel zorg en liefde.

Ze is gewend in huis en in de kennel. Hierdoor weet u van tevoren: Hiervoor mag en kunt u verwachten: Rambo heeft een oud kwetsuur aan zijn achterpoot waar hij heeft leren mee leven.

Ze is gewend in huis herplaatsing honden duitse herder in de kennel.

Merko is een manneke van 4 mnd oud. Dzilla mag bij in Amsterdam bij lieve mensen wonen! Bingo is gek met mens en dier, speels , grappig en aanhankelijk. Gozer heeft daarom dringend een thuis nodig; een plek waar hij zich durft te gaan binden.

REX is geplaatst en gaat in opleiding. REX is geplaatst en gaat in opleiding. Zo goed als nieuw   0. Zo goed als nieuw   0.

Heeft u interesse in deze hond of in één van onze andere honden? Er wachten nog Witte Herders op een nieuw thuis en nieuw baasje. Rado heeft een heel lief en zacht karakter, waardoor hij de lieveling van iedereen is.

De adoptiebijdrage wordt herplaatsing honden duitse herder met 6,- verhoogd tot ,. Rotanset tuinmeubelset Miami met sofa Gratis verzending. Nenuco is een mannetje van 1 jr 9 mnd oud mix hij is een kleine middelmaat. Rotanset tuinmeubelset Miami met sofa Gratis verzending.

De adoptiebijdrage wordt dan met 6,- verhoogd tot ,. Karakteromschrijving Rado heeft een heel lief en zacht karakter, waardoor hij de lieveling van iedereen is? Karakteromschrijving Rado heeft een heel lief en zacht karakter, herplaatsing honden duitse herder, waardoor hij de lieveling van iedereen is.

Waarschijnlijk komt dat doordat hij nu al meer dan een jaar in een kennel leeft en daarvan lange tijd in isolatie heeft gezeten. Duitse herder stamboom pup Laatste! Heel lief met de honden en katten, dus zeker heel sociaal. Komt het dier in huis?

Bieden vanaf de startprijs. Jazzy heeft het enorm getroffen en is blij met haar nieuwe baas. Helaas heeft hij in zijn korte leven nogal veel pech gehad.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mooie Jami heeft een nieuw baasje.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |