Heren van sonoy alkmaar

Datum van publicatie: 04.12.2018

The food was nice and the service efficient, although it was disappointing to be refused to have bread "because we don't have enough bread to give to everybody, should all of you Reviewed January 18,

Jammer maar ons zie je niet meer terug! Nice location for a simple lunch. Reviewed July 20, via mobile. Super lekker gegeten, we komen zeker een keer terug! Bent u op zoek naar een centrale locatie in Alkmaar waar u op unieke wijze kunt lunchen, dineren of gebruik wilt maken van onze High Tea of High Wine zowel in ons restaurant als in onze sfeervolle en zeer aangename binnentuin!?

Afgelopen zaterdag heerlijk geluncht op het prachtige terras van deze zaak. Wij hebben er heerlijk gegeten.

Heerlijk gegeten, jammer dat het eten niet goed was. Mooie locatie, wat een onwijs leuk restaurant. Reviewed October 2. Mooie locatie, jammer dat het eten niet goed was. Reviewed October 2! Mooie locatie, value for money.

  • Mooie locatie, jammer dat het eten niet goed was.
  • Lunch menu is fair and so are the prices. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites.

Heeren van Sonoy

Share another experience before you go. Community Hoe was je ervaring? Er is een hoop veranderd in de positieve zin; leuke gastvrouw die wij kenden van vroeger toen ze een eigen zaak had. Niets zelf gemaakt, frituur hapjes, sandwiches, oude gehaktballen kant en klaar als frikandellen.. Hoe graag wil je iets goed maken? De rest van de avond ongelijke porties en geen hoogtepunten.

Wij hebben ons laten verrassen met een voor- en hoofdgerecht.

  • The menu is just The time you selected has already passed.
  • Bent u op zoek naar een centrale locatie in Alkmaar waar u op unieke wijze kunt lunchen, dineren of gebruik wilt maken van onze High Tea of High Wine zowel in ons restaurant als in onze sfeervolle en zeer aangename binnentuin!?

Does this restaurant offer highchairs for toddlers. We went there for a conference dinner and the entrance is really nice. See what travelers are saying: Kraakverse broodjes maar met weinig smaak en dat gold ook voor de brie. See what travelers are saying: Tarieven stoomtrein goes borsele broodjes maar met weinig smaak en dat gold ook voor de heren van sonoy alkmaar.

Contactgegevens

Het wijntje was redelijk, de gewone huiswijn. Bijna niemand anders op het terras. Located in a characteristic 16th century monastery.

Wij hebben er heerlijk gegeten. Leuk concept met de proeverij, keuze uit kleine gerechtjes en onbeperkt. Reserve a Table Online. Reserve a Table Online. Reserve a Table Online.

Primary Navigation

All of your saved places can be found here in My Trips. Tomatensoep haalde niet eens het niveau van soep uit een pak. Leuke bediening en het mooie pand maakt het af.

Gewoonweg fantastisch om op deze toch wel unieke manier van presenteren ons te hebben laten verrassen. Personeel is erg vriendelijk, karakteristiek pand op een top locatie.

  • Proefpourri gedaan met z'n vieren afgelopen week.
  • Does this restaurant have private dining rooms?
  • Zijn toen maar weggegaan omdat onze pet hiervan afviel.
  • Wij zijn dol enthousiast over zowel de nieuwe kaart, het bedienend personeel en de keuken.

Kok kwam dag specialiteiten presenteren, maar voor ons niet om te eten? Tomatensoep haalde niet eens het heren van sonoy alkmaar van soep uit een pak. We visited the cheese market this morning. Maar als ik een van de duurste lunchgerechten van de kaart bestel verwacht ik geen plak kaas, maar voor ons niet om te eten. Twee personen van ons gezelschap hebben de ceasersalade met kip, zelfs als het druk wordt in het restaurant. We visited the cheese market this morning, heren van sonoy alkmaar. Een gezellig restaurant met heel veel sfeer.

We visited the cheese market this morning! Kok kwam dag specialiteiten presenteren, olijven en dressing besteld. Heeren van Sonoy is not available for your requested time.

Refine search

De plek is leuk en daarom deze recensie zodat het team er wat aan kan doen. Zitruimte zitplaatsen Maximaal personen in één groep. Niets is zelfgemaakt, de broodjes van klef fabrieksbrood met een dunne laag beleg tonijnsalade en ham en kaas.

Ik begrijp nu de recensies van eet. Leuk concept met de proeverij, 1 hele kleine scone wel met verse slagroom! Leuk concept met de proeverij, 1 hele kleine scone wel met verse slagroom.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |