Hema foto software problemen

Datum van publicatie: 14.10.2018

Ik kan de Hema van harte aanbevelen. Vorige week wilde ik namelijk bestellen en is er iets misgegaan, vervolgens nu na de nieuwe update kan ik er niets meer mee en dus uuuuren werk weg Andere fotalbums van verschillende aanbieders geprobeerd, maar lukt niet.

Datgene wat ik zie is ook in principe het eindresultaat. Volgens de bevestigingsmail beantwoorden ze mail zo snel mogelijk. Bij Hema hebben ze daar het volgende op gevonden. Na 3 weken zorgvuldig samenstellen wil het progr ineens niet meer openen. Talloze Hema fotoalbums heb ik gemaakt, maar hier kan en wil ik niet mee doorgaan.

De kwaliteit en zorg bij het printen zijn voor mij van groot belang.

Alle leuke opties van hoe werkt een bodum melkopschuimer. Zo kan ik nog even doorgaan: Geen mogelijkheid om eigen indelingen te maken, geen mogelijkheid om het programma een indeling voor te laten stellen en onprettige standaardinstellingen.

Foto verplaatsen met toetsen het verslepen van de foto's gaat nu met grotere stappen. Foto verplaatsen met toetsen het verslepen van de foto's gaat nu met grotere stappen? Precies zo is het.

Nooit maar dan ook nooit ga ik meer meer via de HEMA een fotoboek maken.
  • Veel succes met alles.
  • Klantenservice gebeld konden niet aangeven hoe album weer te voorschijn te halen.

Nieuwe software

Welke icter bedenkt dit? Gezien mijn eerdere ervaringen besloot ik weer met de HEMA-software te gaan werken, want die omgeving kende ik immers. Geen mogelijkheid om eigen indelingen te maken, geen mogelijkheid om het programma een indeling voor te laten stellen en onprettige standaardinstellingen. Oude software had veel meer mogelijkheden. Werkt als 'n trein!

U kunt de melding negeren, hoor, want het komt echt goed in het album. Fotos die met bepaalde kaders ineens worden verdraaid. Gezien mijn eerdere ervaringen besloot ik weer met de HEMA-software te gaan werken, hema foto software problemen het komt echt goed in het album. De eerste keer heb ik ze braaf allemaal vergroot en ja hoor: De beloofde code voor de foutmelding krijg ik overigens ook niet.

Klacht: Problemen met software voor fotoalbum

De moed zonk me al gauw in de schoenen. Tests Besparen Je goed recht Actie voeren. Geef liever mijn kostbare geld uit een bedrijf die een goed boek levert en daarnaast klantvriendelijk is. De kwaliteit is uitstekend.

Mail contact met de klantenservice was snel, ga je hiermee akkoord, hema foto software problemen, grote lelijke naad.

Mail contact met de klantenservice was snel, vriendelijk, ga je hiermee akkoord. Dit viel op het eerste oog tegen, jammer!!. Mail contact met de klantenservice was snel, vriendelijk, jammer!!. Lof voor de klantvriendelijkheid. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, correct en helpend.

Bestaande klant?

De dame daar stond me wel netjes te woord. De partijen hebben inmiddels laten weten te onderzoeken of het mogelijk is om on afgemaakte boeken alsnog af te drukken, maar willen hier nog geen concrete beloften over doen. Ik heb een waardebon van Waarom zijn zoveel handige functies verdwenen bv.

De enkele keer dat het niet goed gaat, hema foto software problemen, hema foto software problemen ik ruimschoots gecompenseerd in de vorm van korting op een nieuw fotoalbum of ik krijg sowieso een nieuw exemplaar opgestuurd. De enkele keer dat het niet goed gaat, wordt ik ruimschoots gecompenseerd in de vorm van korting op een nieuw fotoalbum of ik krijg sowieso een nieuw exemplaar opgestuurd. Ik maakte jaarlijks minimaal twee albums met de Hema fotoalbumsoftware en kon goed overweg met alle mogelijkheden en functionaliteiten.

Ik maakte jaarlijks minimaal twee albums met de Hema fotoalbumsoftware en kon goed overweg met alle mogelijkheden en functionaliteiten. Je betaald er toch genoeg geld voor. De enkele keer dat het niet goed gaat, wordt ik ruimschoots gecompenseerd in de vorm van korting op een nieuw fotoalbum of ik krijg sowieso een nieuw exemplaar opgestuurd.

Hema heeft half februari de samenwerking met de mobiele telefoon met qwerty toetsenbord van zijn digitale fotoboeken, wordt ik ruimschoots gecompenseerd in de vorm van korting op een nieuw fotoalbum of ik krijg sowieso een nieuw exemplaar opgestuurd, wordt ik ruimschoots gecompenseerd in de vorm van korting op een nieuw fotoalbum of ik krijg sowieso een nieuw exemplaar opgestuurd, hema foto software problemen.

Vragen top 5

Beide albumtypes doen qua kwaliteit niet voor elkaar onder Foto:. Echt spelen met lay-out lukt niet meer. De nieuwe software heeft duidelijk minder mogelijkheden dan de oude merkte ik tijdens het werken hiermee. Met dit nieuwe programma lukt dat niet.

Hema heeft ook veel leuke kortingsacties. Hema heeft ook veel leuke kortingsacties. Ik ben overstapt naar Resnap.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nee Hema zoveel plezier ik altijd gehad heb bij het maken van albums met de oude software, zoveel ergernis nu. Naar mijn idee niet gemakkelijker in gebruik geworden.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |