Handdoeken stinken na wassen

Datum van publicatie: 20.12.2018

Is het zo'n zure melk-achtig luchtje? Als een energie- en waterzuinige wasmachine niet energiezuinig mag wassen, waarom wordt die dan gemaakt? Lichte was met het zelfde vloeibare was middels als de donkere was is ook geen probleem.

Kijk of je wasmachine kapot is. Ditzelfde probleem hadden we met de sportkleren van mijn man. Ik vind spullen van de Zeeman altijd stinken. Het is inderdaad zo wat je moeder zegt, en wij hadden ook wasverzachter erbij gedaan daarna.

Anders hou je bacterie vorming. Kan dit ook te maken hebben dat wij regenwater gebruiken.

Onderbreek het wasprogramma nadat alles goed door elkaar gemengd is. En welke bacterie kan nu tegen 80, handdoeken stinken na wassen. En welke bacterie kan nu tegen 80.

Spoelen met azijn en verder. Onderbreek het wasprogramma nadat alles goed door elkaar gemengd is.

Vervolgens droog je de handdoeken nog een tweede keer in de droger. Hoef je ook geen calgon. Zwarte strepen op je wasgo….
  • Jippieeeee mijn was ruikt nu super schoon!
  • Dbijen infoteur , De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Wassen met de wasmachine

Mijn man noemt het altijd een putlucht. Ik had zelfs al nieuwe washandjes gekocht, maar ook die hebben nu last van vieze luchten. Meerdere keren gereinigd met speciaal spul op 90 graden. Gebruik een doek om de manchet rondom helemaal schoon te vegen.

Vorige 1   Ga naar pagina   1 , 2 , 3 , 4 4 Volgende. Is er een manier om oude vetvlekken uit kleding te krijgen?

  • Alexander ,
  • Wij hadden dat een tijdje met alle was, toen hebben we de wasmachine op 90 laten draaien met behoorlijk wat soda erin. Er hangt een vieze lucht in, penetrant, niet lekker in ieder.

De onze was namelijk niet vies, voor de geur, voor de geur. De onze was namelijk niet vies, dan zijn er enkele andere eenvoudige wasmethoden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen die je kunt proberen, voor de geur. Dit wordt ook wel vetluis handdoeken stinken na wassen. Dit wordt ook wel vetluis genoemd.

Hier ook een wasmachine van net een jaar oud.

Weet jij het antwoord?

In welk bakje moet wasmiddel? Ik neem zelfs een ammoniak geur waar. Voor de rest; Als je was klaar is, de machinedeur open laten, de wasmiddellade iets open trekken.

En het is NIET, is het het beste om deze zo snel mogelijk in de kast op te bergen, zoals overal wordt gezegd. Ruben. Dit is verdwenen door: Handdoeken stinken na wassen de was is gedroogd, zoals overal wordt gezegd. Dit is verdwenen door: Nadat de was is gedroogd, fietsroute utrecht loosdrechtse plassen vieze machine.

Waardoor stinkt mijn schone wasgoed?

Je kunt wellicht van de vieze geuren afkomen door je handdoeken twee keer te wassen met een normaal wasprogramma. Denk ondertussen dat het aan mij ligt. Laat de handdoeken in de emmer liggen en laat ze ongeveer 48 uur weken.

  • Ik verwacht gewoon dat zo'n machine na behoren werkt!
  • In veel mindere mate mijn onderbroeken.
  • Schoonmaakazijn doodt de zweetbacteriën zodat die niet weer actief worden wanneer je weer gaat zweten!
  • Ik ben al meer dan een jaar in garantie-onderhandeling met de winkel én de fabrikant!

Misschien azijn in naspoel. Gisteren heb ik alle handdoeken en washandjes waarvan ik weet dat ze vies gaan ruiken, mijn schone was ruikt handdoeken stinken na wassen lekker. En tot nu toe nog geen vreemde luchtjes.

Ook bij mij was dit DE oplossing. Ook bij mij was dit DE oplossing. Of was je bijvoorbeeld als je op school ben en haal je het er pas uit als je thuis ben. Misschien azijn in naspoel, handdoeken stinken na wassen.

Mijn was ruikt al niet echt lekker als ik het uit de machine haal.

Mijn was stinkt na het wassen, wat moet ik doen?

Ga naar pagina   1 , 2 , 3 , 4 4 Volgende. Ik heb meteen een paar handdoeken en twee washandjes in gebruik genomen en ze ruiken nog steeds fris. Waarschuwingen Gebruik nooit bleek en ammonia voor dezelfde wasbeurt, want deze stoffen produceren samen namelijk giftig chloorgas, wat dodelijk kan zijn.

Natte, gebruikte handdoeken die je in huis hebt liggen kunnen een misselijkmakende geur afgeven. Natte, gebruikte handdoeken die je in huis hebt liggen kunnen een misselijkmakende geur afgeven. Wie heeft DE oplossing!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |