Haal meer uit je hersenen over leer snellezen geheugentechnieken en mindmapping

Datum van publicatie: 04.09.2018

Haal meer uit je hersenen: Heel erg handig allemaal!

Het gaat niet alleen om te leren dat je 'snelleest' maar dat je beter leest en beter onthoudt, zodat je dingen niet nog een keer hoeft te lezen. Op een toegankelijke manier beschrijft Tigchelaar de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en transponeert hij deze naar de praktijk. De schrijver merkt terecht op in zijn nawoord dat het bizar is dan onderwijsinstellingen niet een standaardvak hebben waarin studenten leren hoe ze het beste kunnen leren.

Ik las lezen, weten en niet vergeten, ongeveer hetzelfde. Tags Add tags  for "Haal meer uit je hersenen: Hoe meer je aan het leren bent, hoe meer nieuwe verbindingen er in je hersenen ontstaan.

Please sign in to WorldCat  Don't have an account. Ik was sceptisch over het onderwerp maar heb je laten overtuigen door een collega. Ik ben een fervent lezer en merkte binnen een week tijd al een enorm verschil. Please sign in to WorldCat  Don't have an account. Toegankelijk Compleet Praktisch interessant direct resultaat.

Finding libraries that hold this item Remember me on this computer.

De Bibliotheek

Sep 19, Tjen Wellens rated it it was amazing. Aanrader voor de informatieve lezers welke veel studieboeken slijten. Ik ben een fervent lezer en merkte binnen een week tijd al een enorm verschil. Toegankelijk Compleet Inspirerend Praktisch. Bekijk de hele lijst. In Haal meer uit je hersenen zoekt Mark Tigchelaar de grenzen van de hersencapaciteit op en laat hij zien hoe je je hersenen optimaal kunt laten functioneren.

Dit boek zette alles nog is op een rijtje, A 0ve2 rated it liked it Shelves: Want to Read saving…. Dit boek zette alles nog is op een rijtje, handige tip zeker aanrader.

Jun 14, A 0ve2 rated it liked it Shelves: Want to Read saving…. In het eerste hoofdstuk lees je dat je letterlijk nooit te oud bent om te leren.

Praat mee op

Aug 07, Lenny rated it liked it. Reviews Schrijf een review. Snellezen en mindmapping heb ik nu voldoende aan om mee te werken. Return to Book Page.

Sep 19, Tjen Wellens rated it it was amazing. Bart rated it it was ok Oct 03, Person ;     schema: Aanrader voor de informatieve lezers welke veel studieboeken slijten.

Het is als ware Ying en Yang en het geheel sluit dan ook zeer goed aan op zn trainingen. Het is als ware Ying en Yang en het geheel sluit dan ook zeer goed aan op zn trainingen. Het is als ware Ying en Yang en het geheel sluit dan ook zeer goed aan op zn trainingen?

Over snellezen, geheugentechnieken en mindmapping

Mark Tigchelaar Lezen, weten en niet vergeten 10, Haal meer uit je hersenen was echt top: Trivia About Haal meer uit je

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Ik heb het al meerdere keren als cadeau gegeven aan ik zie niet alle berichten op mijn tijdlijn omdat ik er zo veel aan heb gehad. Dit boek leerde mij technieken haal meer uit je hersenen over leer snellezen geheugentechnieken en mindmapping trucjes om informatie beter te onthouden.

Sanne rated it really liked it Dec 31, Ook nog eens interactief zodat bepaalde voorbeelden nog duidelijker worden? Dit boek leerde mij technieken en trucjes om informatie beter te onthouden. This book is not yet featured on Listopia.

This book is not yet featured on Listopia.

Find a copy in the library

Linked Data More info about Linked Data. Dit boek heeft een enorme impact gehad op mijn leven. Liefhebbers van Mark Tigchelaar bekeken ook.

Geschreven bij Haal meer uit je hersenen. Mark Tigchelaar studeerde psychologie, geeft veel trainingen over deze onderwerpen en is daarnaast betrokken bij verschillende tv-programma's over het brein, geeft veel trainingen over deze onderwerpen en is daarnaast betrokken bij verschillende tv-programma's over het brein.

Geschreven bij Haal meer uit je hersenen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lists with This Book.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |