Guus meeuwis het is een nacht gitaar

Datum van publicatie: 08.12.2018

Jesszo Dit is het enige goede nederlandstalige liedje wat er is! Carlo zo is ut egt makkelijk ;.

Kan je het niet volgen stuur me dan maar een mail. Sorry als deze vragen voor jullie onlogisch overkomen. Dus de intro klopt niet? Annehoogendijk ik snap dr geen sgijt van. Carlo zo is ut egt makkelijk ;.

Eerst maar het stukje tekst met akoorden: Olivier van Pinxteren Ik oefen hem heel goed. Eerst maar het stukje tekst met akoorden: Olivier van Pinxteren Ik oefen hem heel goed? Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen. Fifirike Fredefifi Bij de slag gewoon een beetje letten op het klappen van de mensen, dat geeft ongeveer je ritme aan. Irisjuh23 De slag hiervan is down-down-up-up-down-up.

Olivier van Pinxteren Het is super leuk en makkelijk.

Play guitar Chord ♪ Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Volgens mij gaat de slag zo: Hotska ja eigenlijk wel maar ik had een foutje gemaakt de nummers geven de fretten aan sorry de e's en q's weet ik niet. Misschien dat ik hier binnenkort wel ff en stukje opname plaats Gerard Wilt je weten hoe dit nummer wordt aangeslagen? Maar belangrijk is dat je het in een beetje schuffle achtige style doet Fifirike Fredefifi Bij de slag gewoon een beetje letten op het klappen van de mensen, dat geeft ongeveer je ritme aan.

Dat is namelijk de bedoeling

Manon33 de tokkel vind ik moeilijk, de rest is goed te doen dank jullie wel. Meikedevries leuk liedje. Marjoleinv hallo ik heb wat vraagjes wie kan mij helpen. Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen. Meikedevries leuk liedje.

Guus Meeuwis leden

Ik wil namenlijk zien of mijn gedacht een beetje klopt ik denk van niet Ben hem nu ook aan het oefenen. Ik vindt dit een top lied!

D Ik denk trouwens dat het wel leuk is als iemand er ook akkoorden bij speelt. D Ik denk trouwens dat het wel leuk is als iemand er ook akkoorden bij speelt, guus meeuwis het is een nacht gitaar.

D Ik denk trouwens dat het wel leuk is als iemand er ook akkoorden bij speelt. Manon33 de tokkel vind ik moeilijk, de rest is goed te doen dank jullie wel. D Ik denk trouwens dat het wel leuk is als iemand er ook akkoorden bij speelt. Em C mooiste lied.

Rate this guitartab: Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Viktorien tis vrij simpel den intro kunde wel spele a. Ik speel dit ook allemaal wel ongeveer 2 X omlaag 2x omhoog, aangezien dit ook zo in het nummer gaat Robotik hoe moet je het begin spelen die tabs ik snap er niks van.

Als je vraag niet beantwoord is moet je het maar even zeggen en je vraag iets duidelijker proberen te formuleren. Sophiefre Ik snap echt niet dat jullie zo moelijk doen over die slag. Als je vraag niet beantwoord is moet je het maar even zeggen en je vraag iets duidelijker proberen te formuleren.

Sophiefre Ik snap echt niet dat jullie zo moelijk doen over die slag, guus meeuwis het is een nacht gitaar. Sophiefre Ik snap echt niet dat nieuwe luxor theater plattegrond zo moelijk doen over die slag. Ik had eerder begrepen dat de nummers de fret aangeeft.

Decius ik vind het raar Kenny hey k spee nog niet zolang gitaar en ik heb een vraagje als je de akkoorden speelt moet je de snaren dan me een slag aanslaan of moet je op een bepaalde volgorde die snaren aanslaan.

Guus Meeuwis biografie

Olivier van Pinxteren Ik oefen hem heel goed! Wingenco Hoi Hotska, - Waar staan de e, q en h's voor? Hotska nou zoals de intro er staat klopt ie aardig alleen in het 2de gedeelte is hij ietsje anders het is eigenlijk maar een verschil van 3 vingers ofzo ik heb pas met dit liedje opgetreden de hele zaal ging plat.

Als je vraag niet beantwoord is moet je het maar even zeggen en je vraag iets duidelijker proberen te formuleren. Als je vraag niet beantwoord is moet je het maar even zeggen en je vraag iets duidelijker proberen te formuleren.

Jeager FF over de slag probeer het eens op deze manier lijkt net echt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Xmadelein Ik heb moeite met het intro, snap nietecht hoe je dat moet lezen??

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |