Grote klok voor aan de muur

Datum van publicatie: 17.04.2018

De ronde schijf met daarop de getallen één tot en met twaalf draait rond uiteraard in twaalf uur en de pijl geeft de daadwerkelijke tijd aan. Met aparte rode seconde wijzer.

Speciaal voor de badkamer 1. De klok is digitaal en schakelt automatisch van zomer- naar wintertijd. Diameter 59 cm, MDF. Dit uurwerk is namelijk samengesteld uit een metalen structuur, aangevuld met grote, vrolijk gekleurde plaatjes met cijfers voor de uuraanduiding, die erg lijken op stukken van nummerplaten! Wandklok Labyrint, deze grote klok is met de hand gemaakt en opgebouwd uit kunststof strookjes in wit en zwart.

Big Benunica, x38x18 cm. Low Vision Design 2. Hout met geanodiseerde aluminium plaat met uitgesneden strepen en cijfers. Garden Market Place 2. Wandklok met klasse De NeXtime Classy wandklok is een stijlvolle wandklok met klasse.

Karlsson Gold Elegance wandklok. Moderne wandklok ontworpen door Boxtel en Buijs Zoek jij nog een mooie klok voor aan de muur? Deze Carl wandklok van NeXtime hoor je alleen niet tikken, want de klok is geheel geluidloos. Hout met geanodiseerde aluminium plaat met uitgesneden cijfers. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Je haalt dus een vrolijke sfeer in huis met deze Sunshine Hexagon wandklok van Karlsson.

Hout met geanodiseerde aluminium plaat met uitgesneden strepen en cijfers. Hout met geanodiseerde aluminium plaat met uitgesneden strepen en cijfers. Karlsson design In het assortiment van Karlsson heb je zowel mo Verkrijgbaar in de kleuren: Kave Home Wolly 2.

De diameter is 31 cm en de klok werkt op AA-batterijen niet inbegrepen.

NeXtime Aaltje NeXtime werkt al jaren samen met gerenommeerde ontwerpers en designbureau's en dat is goed te zien aan de prachtige klokken die zij op de markt brengen. Het raderwerk van deze klok ligt open, zodat u de tandwielen langs elkaar heen kunt zien gaan. De uren worden aangegeven door middel van metalen cijfers.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46 Toon 9 15 30 per pagina. De klok is beschikbaar in zes verschillende kleuren. De klok is beschikbaar in zes verschillende kleuren. Ga je verder op onze website, Deze klokken kenmerken zich door hun traditionele. NeXtime Wehlington Weather Station.

10% Kassakorting

Deze analoge keukenklok is nauwkeurig en eenvoudig af te lezen. Heb je al een account? Laat je inspireren door de kersttrends. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen.

Verkoop door Lukako Handel, grote klok voor aan de muur. NeXtime Wood Wood 6. Gemakkelijk te bevestigen De Blink wandklok De zilverkleurige metalen rand en de boer zoekt vrouw internationaal herman ontworpen wijzers geven de klok een moderne twist. Deze worden niet meegeleverd, maar zijn wel apart verkrijgbaar.

Verkoop door Lukako Handel. NeXtime Wood Wood 6. Klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook heel decoratief; een mooie klok valt direct op. Aluminium behuizing Thermometer Hygrometer Weersymbolen simulatie:.

TTD Aluminium Carbon 60

Diameter 58 cm, MDF. Deze klok heeft geen secondewijzer, waardoor het minimali Mi Casa Klok afm.

Vandaar het woord 'Frosted' in de naam. De klok in de vorm van een klassieke koffiekan is gemaakt van gelakt mdf. De klok in de vorm van een klassieke koffiekan is gemaakt van gelakt mdf. Mr White Bent u op zoek naar een goede eyecatcher voor in uw interieur.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kleur echt en kras bestendig.
  2. De klokken hebben een antieke uitstraling. Hierdoor is deze klok bijvoorbeeld zeer geschikt voor mensen die met pensioen zijn omdat daarvan bekend is dat men een minder goed besef krijgt van welke dag het vandaag is, iets dat bij werkenden ook vaak in

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |