Grote bestanden versturen naar iphone

Datum van publicatie: 18.05.2018

Ben je lange wachttijden bij het versturen van je vakantiefoto's naar vrienden helemaal zat? Deze haalt vervolgens het bestand op dat WeTransfer in Zip-formaat beschikbaar stelt. Raadpleeg E-mail beantwoorden of doorsturen in iCloud Mail voor informatie over het toevoegen van originele bijlagen in een antwoord.

Jiskefet Portie lullo's op je telefoon. Wanneer je een link naar een bestand in Dropbox deelt, kunnen ontvangers het bestand bekijken, becommentariëren en downloaden, maar ze kunnen het oorspronkelijke bestand niet zelf bewerken.

Selecteer de bestanden die je wilt toevoegen en klik vervolgens op de knop 'Kies' of 'Open' om de bestanden te uploaden. Klik op 'Nieuw' en selecteer 'Gebruik Mail Drop om grote bijlagen te versturen'.

Wij raden de dienst van Nederlandse bodem dan ook van harte aan.

Mail Drop werkt erg eenvoudig en je moet er niets speciaals voor instellen. Je krijgt dan een pop-up venster te zien waar je de keuze hebt om Mail Drop te gebruiken of niet. Je krijgt dan een pop-up venster te zien waar je de keuze hebt om Mail Drop te gebruiken of niet. Je krijgt dan een pop-up grote bestanden versturen naar iphone te zien waar je de keuze hebt om Mail Drop te gebruiken of niet. Mail Drop werkt erg eenvoudig en je moet er niets speciaals voor instellen!

Je kunt ook gewoon bestanden naar je bericht slepen. Je kunt ook gewoon bestanden naar je bericht slepen.

Google gegevens verwijderen en blokkeren. Met Dropbox kun je vanaf een Windows- of Mac-computer, iPad, iPhone, Android-apparaat of mobiel Windows-apparaat grote bestanden van welke type dan ook verzenden naar wie je maar wilt. Als je liever bestanden rechtstreeks vanuit Dropbox zelf deelt, behoort dat ook tot de mogelijkheden.
  • Download dan hier de iOS-app! Ontvangers van bestanden kunnen elk willekeurig bestand uit bijvoorbeeld Photoshop, Excel en Sketch bekijken en van opmerkingen voorzien , zelfs als ze die apps niet hebben geïnstalleerd.
  • Raadpleeg E-mail beantwoorden of doorsturen in iCloud Mail voor informatie over het toevoegen van originele bijlagen in een antwoord.

Hoe werkt Mail Drop in iOS?

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Nieuw iOS 12 macOS Hiermee kun je bijlagen tot 5 GB uploaden en een link of voorvertoning naar je ontvangers sturen. De ontvanger kan dan via deze url de bijlage s downloaden. Bump Virtueel tegen je vrienden aanlopen.

Goed om te weten: ? Gratis download Veilige download. Zorg ervoor dat Mail Drop is ingeschakeld in de grote bestanden versturen naar iphone van iCloud Mail als je grote bijlagen met Mail Drop wilt versturen. Jiskefet Portie lullo's op je telefoon. Gratis download Veilige download. Klik op 'Nieuw' en selecteer 'Gebruik Mail Drop om grote bijlagen te versturen'.

Jiskefet Portie lullo's op je telefoon.

Een bijlage verwijderen

Met Dropbox kun je vanaf een Windows- of Mac-computer, iPad, iPhone, Android-apparaat of mobiel Windows-apparaat grote bestanden van welke type dan ook verzenden naar wie je maar wilt. Wanneer je een link naar een bestand in Dropbox deelt, kunnen ontvangers het bestand bekijken, becommentariëren en downloaden, maar ze kunnen het oorspronkelijke bestand niet zelf bewerken. Kopie van je Apple data downloaden. Ontvangers van bestanden kunnen elk willekeurig bestand uit bijvoorbeeld Photoshop, Excel en Sketch bekijken en van opmerkingen voorzien , zelfs als ze die apps niet hebben geïnstalleerd.

Raadpleeg het Apple Support-artikel Tuincentrum de bosrand alphen aan de rijn add-ons, om je bijlagen zo klein mogelijk te maken. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Deze haalt vervolgens het bestand op dat WeTransfer in Zip-formaat beschikbaar stelt. Nieuw iOS 12 macOS Je kunt de inhoud van je bericht opsplitsen over meerdere berichten of compressiesoftware gebruiken, extensies en plugins van iCloud voor Windows-browsers, grote bestanden versturen naar iphone, extensies en plugins van iCloud voor Windows-browsers.

Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: Ben je lange wachttijden bij het versturen van je vakantiefoto's naar vrienden grote bestanden versturen naar iphone zat.

Een bijlage toevoegen

Maak je je weleens zorgen over wat er met je e-mailbijlagen gebeurt zodra je ze hebt verzonden? Deze haalt vervolgens het bestand op dat WeTransfer in Zip-formaat beschikbaar stelt. Kopie van je Apple data downloaden. Het is niet altijd mogelijk om zulke grote bestanden als bijlage aan e-mails toe te voegen.

Klik op 'Nieuw' en selecteer 'Gebruik Dagloon ww uitkering bruto netto om grote bijlagen te versturen'.

Het kan even duren voordat de upload is voltooid, iPad of iPod Touch. WeTransfer biedt een oplossing en in de beknopte recensie hieronder lees je meer daarover, grote bestanden versturen naar iphone. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. WeTransfer biedt een oplossing en in de beknopte recensie hieronder lees je meer daarover! Het kan even duren voordat de upload is voltooid, iPad of iPod Touch. Je kunt een bijlage alleen verwijderen voordat je het bericht verstuurt.

Je kunt een bijlage alleen verwijderen voordat je het bericht verstuurt.

Misschien vind je dit ook interessant

Is de bijlage te groot om te versturen via e-mail dan upload Mail automatisch het bestand naar je iCloud account en plaatst een url in de e-mail tijdens het verzenden. WeTransfer biedt een oplossing en in de beknopte recensie hieronder lees je meer daarover. Softonic-recensie WeTransfer is een gratis online dienst waarmee je grote bestanden naar meerdere ontvangers zendt.

Je krijgt dan een pop-up venster te zien waar je de keuze hebt om Mail Drop te gebruiken of niet.

Google gegevens verwijderen en blokkeren. Met Dropbox behoud je controle over je bestanden. Google gegevens verwijderen en blokkeren.

Toetscombinaties herstellen op grote bestanden versturen naar iphone Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: .

Goed om te weten:

Comments

  1. Mail Drop kan ook gebruikt worden in combinatie met Gmail of een andere e-maildienst.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |