Grote bestanden versturen met yousendit

Datum van publicatie: 28.05.2018

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Een belangrijk voordeel v….

Ik kan niet meer gratis foto's versturen.. File sharing met andere mensen is over het algemeen niet lastig, maar als het om files groter dan enkele MB gaat, wordt het voor veel mensen een probleem. Your review for YouSendIt -. Softonic-recensie Met YouSendIt verzend je gratis bestanden naar andere mensen. Ik gebruik outlook office voor mijn mail. Download en installatie hulp.

Door middel van deze technologie kun j…. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. Zo mag het bestand maximaal mb 'wegen'. Door middel van deze technologie kun j…. Meer review geplaatst op 12 oktober Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Grote bestanden versturen.

YouSendIt Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen via het web. YouSendIt Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen via het web. YouSendIt zet je ze voor jou op hun servers en stuurt kant-en-klare downloadlinks naar de juiste adressen. Sinds een jaar of drie vier yousendit geinstalleerd gehad met de bedoeling om grote bestanden met mijn uitgever te kunnen uitwisselen.

Wij hebben er maar zelden gebruik van gemaakt, maar opzich werkte het gewoon goed.

  • Tevens vul je een of meerdere e-mailadressen in van de voorziene ontvanger s. Ik kan niet meer gratis foto's versturen..
  • Wel krijg je als niet-betalende gebruiker met allerlei restricties te maken.

Daarom worden ze gecomprimee…. Annette review geplaatst op 7 augustus Leaving without your download. Annette review geplaatst op 7 augustus Leaving without your download. Annette review geplaatst op 7 augustus Leaving without your download.

2006-10-30

Naar de site YouSendIt. Maar na een tijdje niet gebruiken wordt je regelmatig door yousendit er op geatendeerd dat je moet updaten en zo mogelijk upgraden. Ook verzend je met YouSendIt maar één bestand tegelijk. Altijd uw spullen bij u Tot 2 GB gratis opslaan in uw account in de cloud.

De beoogde recipinten krijgen kort hierna een e-mail binnen met een downloadlink die zalmfilet uit de oven met philadelphia dagen geldig is. Grote bestanden versturen met yousendit restricties omzeil je door een pro-account aan te schaffen of te kijken bij concurrenten als MediaFire en MegaUpload.

Goed voor een liedje, gratis, maar bijvoorbeeld een speelfilm versturen is dus niet mogelijk. De beoogde recipinten krijgen kort hierna een e-mail binnen met een downloadlink die 7 dagen geldig is. De beoogde recipinten krijgen kort hierna een e-mail binnen met een downloadlink die 7 dagen geldig is!

Misschien vind je dit ook interessant

Annette review geplaatst op 7 augustus Vertrek niet zonder je download! Sinds een jaar of drie vier yousendit geinstalleerd gehad met de bedoeling om grote bestanden met mijn uitgever te kunnen uitwisselen.

Softonic-recensie Met YouSendIt verzend je gratis bestanden naar andere mensen. Wij hebben er maar zelden gebruik van gemaakt, maar opzich werkte het grote bestanden versturen met yousendit goed. Heel vaak heb ik het uitvoeren in het begin toegestaan maar steeds vaker ging ik 'remind me later aanvinken'. Meer review geplaatst op 12 oktober Even snel een foto of liedje naar een vriend in sturen! Het kan bij grote of bij een selectie van meerdere bestanden enkele seconden duren voordat de juiste grootte wordt berekend.

Heel vaak heb ik het uitvoeren in het begin toegestaan maar steeds vaker ging ik 'remind me later aanvinken'. Softonic-recensie Met YouSendIt verzend je gratis bestanden naar andere mensen.

Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen via het web

Softonic-recensie Met YouSendIt verzend je gratis bestanden naar andere mensen. Deze restricties omzeil je door een pro-account aan te schaffen of te kijken bij concurrenten als MediaFire en MegaUpload.

Tevens vul je een of meerdere e-mailadressen in van de voorziene ontvanger s. D aarom ben ik overgestapt naar een andere aanbieder, waar dat nog steeds wel kan.

Daarom ben ik overgestapt naar een andere aanbieder, waar dat nog steeds wel kan, grote bestanden versturen met yousendit. Daarom ben ik overgestapt naar een andere aanbieder, waar dat nog steeds wel kan. Sinds een jaar of drie vier yousendit geinstalleerd gehad met de bedoeling om grote bestanden met mijn uitgever te kunnen uitwisselen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik kan niet meer gratis foto's versturen..

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |