Groene ster leeuwarden evenementen

Datum van publicatie: 26.11.2018

Nieuws over het komende Psy-Fi festival. Gezellige maar waterkoude Nieuwjaarsreceptie           Hij is er weer:

Op 4 februari kan er heerlijk in je blootje worden gezwommen in zwembad It Rak in Sneek. In het voorontwerp bestemmingsplan Groene Ster is het strandje niet opgenomen als festivalterrein. Dit parkeerterrein wordt veel gebruikt door hondenliefhebbers en vissers. En Sjimmie krijgt gelijk: Heb je de blootlopers in de Delftse Hout gemist?

De nieuwe routekaart heeft gps ondersteuning, handig bij gebruik op de smartfone. Schriftelijke vragen over Groene ster leeuwarden evenementen Groene Ster? De nieuwe routekaart heeft gps ondersteuning, maar bij barre winterse omstandigheden moet hij die route misschien aanpassen maar het blijft wel een avontuurlijk parkoers van km.

Schriftelijke vragen over De Groene Ster. Overige geen muziek evenementen zijn wel toegestaan op het the fosters tv series trailer.

Het klere n festival wordt nu volledig op het textielstrand gehouden. Gezellige maar waterkoude Nieuwjaarsreceptie           Hij is er weer: Vandaag en morgen vinden de Luchtmachtdagen plaats in Leeuwarden.

Sjimmie heet iedereen welcome, maar de dresscode blijft natuurlijk bloot. In verband met het Psy-Fi festival zal het westelijke deel van de Groene Ster van 19 augustus tot en met 2 september vrijwel volledig worden afgesloten. Helaas dit jaar jaar geen nieuwjaarsreceptie en Nieuwjaarsduik op het strandje, maar dat zullen we later nog wel inhalen.

Totale gekte op het strandje.

  • Het festivalseizoen staat weer voor de deur.
  • Geheime afsluiting van de Groene Ster.

Einde aan de festivals in de Groene Ster. Vooral kwetsbare groepen jonge kinderen, oudere mensen wordt afgeraden te gaan zwemmen. Vooral kwetsbare groepen jonge kinderen, groene ster leeuwarden evenementen, oudere mensen wordt afgeraden te gaan zwemmen. Tip voor Sjoerd met de broek aan: Opvallend is dat de festivals Promised Land en ook Welcome to The Village kiezen voor een veel langere afsluiting dan in het verleden.

Registreren VanPlan

Het festival heeft slechts één podium waardoor u geen optreden zult missen! Begin volgende wordt er onderhoud gepleegd aan het strandje. Kijk hier voor een overzicht van het festivalterrein.

In verband met omgewaaide hekwerken op het strandje heeft de organisatie van Pys-Fi eenzijdig besloten het strandje af te sluiten.

Puur de natuur in is de naturisten van de Groene Ster op het lijf geschreven? Link van de week: En terug van weggeweest de twitter box van strandje. Het park blijft voorlopig open, groene ster leeuwarden evenementen.

Puur de natuur in is de naturisten van de Groene Ster op het lijf geschreven. Loslopende honden in de Groene Ster vinden wij helemaal geen grap.

Feesten in de Groene Ster

De Leeuwarder Courant bezocht het naaktzwemuur in Sneek en maakte het volgende verslag. Bekijk hier het kaartje van het festival gebied. Bekijk hier de foto's.

Lees meer op de website van het festival! De Groene Ster is bij velen ook bekend onder de naam "De Kleine Wielen", genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied. Groene ster leeuwarden evenementen van Wietse over het bezwaarschrift tegen het festival "Welcome to The Village"  geplaatst op Liwwadders. Een bakkie in de bak: Verder heeft de gemeente Leeuwarden nog steeds geen bebording geplaatst bij afgesloten doorgaande fietspaden, groene ster leeuwarden evenementen.

Sjimmie heeft een beetje museumvrees, maar met Van Gogh Naked is dat snel voorbij. Een bakkie in de bak: Verder heeft de gemeente Leeuwarden nog steeds geen bebording geplaatst bij afgesloten doorgaande fietspaden.

Kamperen in Friesland

Voor een gekleed festival zoekt de organisatie maar een andere locatie. Het strandje is gewoon open en via de westzijde bereikbaar. Vroeger was alles beter, maar is dat wel zo? De ligweide ziet er op dit moment niet uitnodigend uit, maar de ligweiden bij de overige stranden kunnen wel worden gebruikt.

Per auto moet rekeningen worden gehouden met extra drukte rondom het strandje en parkeren op grote afstand Kijk hier voor meer info. Wietse blogt en Sjimmie twittert: Goed en slecht nieuws:.

Goed om te weten:

Comments

  1. Benieuwd hoe de Groene Ster er uitziet tijdens het festival?
  2. Er zijn te weinig kaarten verkocht.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |