Griekenland ambassade den haag

Datum van publicatie: 22.06.2018

Deze website houdt u ook op de hoogte van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Nederland gelden en informeert u over de actualiteit van het buitenlandse beleid van België, culturele evenementen in België en Nederland en andere nuttige informatie.

Kort verblijf - Studies - Indexering van het bedrag van de bestaansmiddelen De Dienst Vreemdelingenzaken meldt dat het minimumbedrag per maand van de bestaansmiddelen waarover de vreemdeling dient te beschikken die in België wenst te studeren tijdens het school- of academiejaar vastgelegd werd op euro Belgisch Staatsblad van 12 juni

Alle Belgen ouder dan 18 jaar, die ingeschreven zijn in de consulaire registers van de diplomatieke en consulaire vertegenwoordigingen in het buitenland zijn gebonden aan de stemplicht. Sahel, en vooral Mali, blijft een van de prioriteiten van het Belgische buitenlandbeleid. Sinds 1 januari wordt er geen contant geld meer geaccepteerd voor het betalen van consulaire diensten. De voorbije dagen ontving de FOD Buitenlandse Zaken verschillende meldingen van burgers over pogingen tot oplichting.

Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade. Alexander De Croo ondertekent nieuw samenwerkingsprogramma met Benin.

Neem dan een kijkje op deze pagina. Neem dan een kijkje op deze pagina. De voorbije dagen ontving de FOD Buitenlandse Zaken verschillende meldingen van burgers over pogingen tot oplichting, griekenland ambassade den haag.

Volwassen hond zindelijk maken John Economides Openingstijden: Is er geen vacature voor uw favoriete bestemming.

Neem dan een kijkje op deze pagina!

Sinds 1 januari wordt er geen contant geld meer geaccepteerd voor het betalen van consulaire diensten. Op de officiële website van de Ambassade van Griekenland in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nationale dag

Nog niet ingeschreven als kiezer? Kort verblijf - Studies - Indexering van het bedrag van de bestaansmiddelen De Dienst Vreemdelingenzaken meldt dat het minimumbedrag per maand van de bestaansmiddelen waarover de vreemdeling dient te beschikken die in België wenst te studeren tijdens het school- of academiejaar vastgelegd werd op euro Belgisch Staatsblad van 12 juni De voorbije dagen ontving de FOD Buitenlandse Zaken verschillende meldingen van burgers over pogingen tot oplichting.

Didier Reynders pleit voor meer transparantie en betrokkenheid bij hervorming van investeringsbescherming. De Dienst Vreemdelingenzaken meldt dat het minimumbedrag per maand van de bestaansmiddelen waarover de vreemdeling dient te beschikken die in België wenst te studeren tijdens het school- of academiejaar vastgelegd werd op euro Belgisch Staatsblad van 12 juni Een spontane stageaanvraag mag ook via het  online formulier. De Griekse Ambassade in Den Haag.

  • Van zondag 25 november tot vrijdag 30 november leidt prinses Astrid, als vertegenwoordigster van de Koning, een Belgische economische missie naar Marokko. De formulieren en procedures voor de verkiezingen van mei kunt u op de volgende link terugvinden.
  • Van zondag 25 november tot vrijdag 30 november leidt prinses Astrid, als vertegenwoordigster van de Koning, een Belgische economische missie naar Marokko.

Heeft u een administratief probleem in Europa! Nog niet ingeschreven als kiezer. Federale verkiezingen    Voor verdere inlichtingen, gelieve met de volgende nummer contact op te nemen: Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum.

Is er geen vacature voor uw favoriete bestemming. Nog niet ingeschreven als kiezer. Griekenland ambassade den haag niet ingeschreven als kiezer.

Deel deze pagina

Het wordt ook aangeraden om gevallen van fraude te melden aan de FOD zelf via het klachtenformulier https: Op reis naar het buitenland? Opgelet voor oplichters De voorbije dagen ontving de FOD Buitenlandse Zaken verschillende meldingen van burgers over pogingen tot oplichting. Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Griekenland in Den Haag verleent consulaire bijstand.

Dan bent u hier op het goede adres. Op reis naar het buitenland. Op reis naar het buitenland. Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum.

Dan bent u hier op het goede adres. Gelieve online een afspraak te maken voor consulaire diensten door hier griekenland ambassade den haag klikken?

Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Griekse Ambassade in Den Haag. Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Griekenland in Den Haag verleent consulaire bijstand. Dit vergt volgens de minister een maximale transparantie en betrokkenheid. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Griekse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

Mr John Economides Openingstijden: Welkom op de website van de ambassade en het consulaat. Het wordt ook aangeraden om gevallen van fraude te melden aan griekenland ambassade den haag FOD zelf via het klachtenformulier https: U reist als toerist door Nederland en uw identiteitskaart werd gestolen, griekenland ambassade den haag.

Het wordt ook aangeraden om gevallen van fraude te melden aan de FOD zelf via het klachtenformulier https: U reist als toerist door Nederland en uw identiteitskaart werd gestolen. Het wordt ook aangeraden om gevallen van fraude te melden aan de FOD zelf via het klachtenformulier https: U reist als toerist door Nederland en uw identiteitskaart werd gestolen.

Ver verwijderd van de Griekse Ambassade in Den Haag? Deze kunt u vanaf dan enkel per bankkaart betalen. De Dienst Vreemdelingenzaken meldt dat het minimumbedrag per maand van de bestaansmiddelen waarover de vreemdeling dient te beschikken die in België wenst te studeren tijdens het school- of academiejaar vastgelegd werd op euro Belgisch Staatsblad van 12 juni

Meer informatie hierover vindt u hier! Meer informatie hierover vindt u hier. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt? Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt?

Goed om te weten:

Comments

  1. E-stage De FOD Buitenlandse Zaken lanceert zijn nieuwe applicatie voor onbezoldigde stages in zijn diplomatieke en consulaire posten in het buitenland.
  2. Bijna 10 jaar na de laatste economische missie weerspiegelt het enthousiasme om deel te nemen de innige betrekkingen tussen ons land en Marokko. Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo heeft vandaag in de Beninese hoofdstad Cotonou een nieuw vijfjarig samenwerkingsprogramma ondertekend.
  3. Sarah-Jane
    Deze kunt u vanaf dan enkel per bankkaart betalen. Nog niet ingeschreven als kiezer?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |