Graag gedaan vertalen in het pools

Datum van publicatie: 10.04.2018

Dutch Het is absoluut nodig dat u de belofte die u op dat punt gedaan heeft, waar maakt. I believe that here too there is scope for us to take action with agricultural products. I hope that the institutions can act in the way the citizens expect us to act.

Beëdigde Poolse vertalingen Een beëdigde vertaling van een document is vaak nodig voor de Nederlandse overheid, een officiële instantie of een Nederlandse organisatie. Uw vertaling van of naar het Pools wordt in dat geval voorzien van een officiële handtekening, een stempel en een verklaring dat de vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het geleverde brondocument.

This Parliament has acted and will always act in support of them. This will be our opportunity to make Europe a safer place, and to take action against abuse. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gedaan" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ik heb dat de afgelopen maand steeds gedaan , en dus ik ga nu verder in het Engels.

Galgje Galgje Zin in een spel. The problems resulted in an awareness of what has to be done and done quickly. The Union, de gebruiken en gewoontes, might achieve something, graag gedaan vertalen in het pools. Dit betekent dat de vertaler alles afweet van de Poolse taal, de gebruiken en gewoontes. Dit betekent dat de vertaler alles afweet van de Poolse taal, de gebruiken en gewoontes.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. The problems resulted in an awareness of what has to be done and done quickly.

"gedaan" vertalen - Engels

Als vertaalbureau vertalen wij zowel van en naar het Nederlands als Pools. Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lomé-Conventie. A tumor -- put it in the brain and cause it to differentiate into brain cells? Daar zijn we trots op! Dutch Waarom heeft u dat gedaan en wat zijn volgens u de oorzaken voor deze vertraging?

Uw vertaling van of naar het Pools wordt in dat geval voorzien van een officiële handtekening, een stempel en een verklaring dat de vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het geleverde brondocument.

Dutch Ik ben het eens met alle voorstellen die de Commissie op dit vlak heeft gedaan.

Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers. Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Onze vertalers staan voor u klaar voor de Poolse vertaling van ieder document, een contract of een zakelijke brief gaat, of het nu om uw huwelijksakte. U kunt uw document of tekst met een gerust hart bij ons laten vertalen!

Waarom doe je het niet allebei? Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers, graag gedaan vertalen in het pools.

Translation Memory

Dutch De waardigheid en de zelfbeschikking van de mens worden in de uitverkoop gedaan. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. No one else can perform this role, and we cannot possibly refuse it now.

Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lom-Conventie. Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lom-Conventie. Dutch Mijnheer Barroso, wij hebben u de afgelopen weken verschillende voorstellen gedaan, graag gedaan vertalen in het pools. Dutch - Ik kan de heer Ebner zeggen dat geen voorstellen in die richting zijn gedaan.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Als we je hadden willen neerschieten, dan hadden we dat beneden wel gedaan. Dutch Wellicht moet bij de leden van het Europees Parlement eens navraag worden gedaan.

Statistiek

The problems resulted in an awareness of what has to be done and done quickly. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Wij hebben inmiddels kunnen constateren dat hij zijn woord gestand heeft gedaan. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Dutch Ik heb hierover in onze commissie al mijn beklag gedaan bij de vertaaldienst.

Dutch Het Zweedse Raadsvoorzitterschap heeft juist op dit gebied erg zijn best gedaan. Dutch Het Zweedse Raadsvoorzitterschap heeft juist op dit gebied erg zijn best gedaan. Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lom-Conventie. Bedigd vertaler Pools Als zakelijke of particuliere klant bent u bij ons aan het goede adres voor een bedigd vertaler Pools.

Dutch Het Zweedse Raadsvoorzitterschap heeft juist op dit gebied erg zijn best gedaan, graag gedaan vertalen in het pools. Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lom-Conventie. Dutch Meteen worden pogingen gedaan om dit vast te leggen in een nieuwe Lom-Conventie?

Beëdigde Poolse vertalingen

Dutch Daarom heb ik mijn best gedaan om alle instellingen in mijn verslag te betrekken. Dutch Het Zweedse Raadsvoorzitterschap heeft juist op dit gebied erg zijn best gedaan. And if we get the right emotion, we can get ourselves to do anything.

Dutch Als we je hadden willen neerschieten, dan hadden we dat beneden wel gedaan.

Dutch Mijnheer Barroso, wij hebben u de afgelopen weken verschillende voorstellen gedaan. Deze bediging is op grond van opleiding en ervaring. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit houdt in dat de vertaling wordt gedaan door een beëdigde vertaler die bekend is bij de Nederlandse overheid en beëdigd is door de Nederlandse rechtbank.
  2. U kunt uw document of tekst met een gerust hart bij ons laten vertalen.
  3. Naast vertalingen van officiële documenten verzorgen wij ook veel reguliere vertalingen, denk daarbij aan het vertalen van website, brochures, etc. Dutch geconsolideerde jaarrekening geconsolideerde rekening geconstateerd gecontribueerd gecontroleerd gecoupeerde staart gecrashed gecreëerd gedaagde gedaald gedaan gedaan krijgen gedaan zijn gedaante gedaanteverandering gedaanteverwisseling gedacht gedachte gedachte achteraf gedachtegang gedachtegoed Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |