Gouden ring met saffier

Datum van publicatie: 09.06.2018

Ring Leena 1 goud saffier 5 mm. De entourage ring is een type ring met een middensteen die is omringd door kleinere steentjes. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.

Gouden ringen met saffier. Prima verpakt prima levering en communicatie, product helemaal in orde!! Levering De verkoper verzendt binnen 3 werkdagen na ontvangst van bericht van de betaling. Om te kunnen bieden moet u eerst nog de veilingvoorwaarden accepteren.

Hoe bestelt u bij Juwelo? Gouden armband met saffier.

Gouden ring met diamant, robijn, saffier en smaragd. Artikel 11  onverkochte voorwerpen Echter komt safier in meer kleuren voor dan alleen blauw. Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren, gouden ring met saffier.

Tevens is het de koper mogelijk per telefoon te bieden, of door achterlating van een schriftelijke biedopdracht. Ring Shape round small goud Saffier 0.
  • Ring Carrie 4 goud Saffier 1. Dit sieraad spring direct in het oog vanwege zijn unieke ontwerp en schitterende diamanten.
  • A bicolor goldf ring with In Art, Antiques, Collectibles. Aanschuifring Rufina 3 goud Saffier 1.

Misschien vindt u dit ook leuk

Ring Therese goud Saffier 4. Om uw bod te plaatsen, hoeft u alleen nog maar in te loggen of een gratis account aan te maken. Combineer onze gouden ringen met saffier met een kleur goud die jij mooi vindt en maak je ring persoonlijk. Van schets naar uw droomsieraad. Wist je dat saffier eigenlijk in iedere kleur verkrijgbaar is, behalve rood? Alleen de achternaam van de schilder en de school: Ring Katherina goud Saffier 1 mm.

  • Saffier is een kleurvariëteit van het mineraal korund en ontleent zijn naam van het Latijnse 'sapphirus', wat op zijn beurt weer komt van het Griekse 'sappheiros', wat blauw betekent.
  • Je kunt al onze edelstenen ringen online namelijk zelf aanpassen: Dit kavel heeft een reserve price.

Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp. Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp. Gouden ringen met saffier zijn prachtig. Dit artikel is beschikbaar in Ringmaat 20, unieke ontwerp. U kunt niet meer bieden op dit kavel.

De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen

Ring Heart 7 goud saffier 1 mm. Automatische biedingen stellen u in staat om andere bieders steeds een stap voor te zijn. Je kunt al onze edelstenen ringen online namelijk zelf aanpassen: De minimumprijs is gehaald.

Home   Dames ringen   goud   saffier. Home   Dames ringen   goud   saffier. Ring Regina goud Saffier 4, gouden ring met saffier. Ring Regina goud Saffier 4. Als u snel bent, bidding has ended on this item!

Als u snel bent, bidding has ended on this item.

Nog één stap en dan kunt u uw favoriet opslaan…

It was a very correct busyness! Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Daarnaast is de veilinghouder bevoegd deze gegevens te verstrekken aan de verkoper en eventuele hulppersonen van de veilinghouder en de verkoper.

  • Bekijk onze veelgestelde vragen Neem contact op met onze klantenservice.
  • Andere biedmethoden, bijvoorbeeld elektronische of door middel van het internet of mondelinge biedopdrachten, staan alleen ter beschikking indien deze uitdrukkelijk door de veilinghouder worden aangeboden.
  • Bijou conforme à la description et envoi très rapide, merci.
  • Bedankt voor het bieden bij Catawiki!

Uw eigen sieraad Alle elementen die u altijd al in uw ontwerp heeft willen terug zien, geh. Bij een entourage ring wordt de grote middensteen soms zelfs door meerdere rijen steentjes omgeven. You have been outbid. Wij vervaardigen ook uw eigen, zijn met de unieke vormgeving van Atelier Christian mogelijk, gouden ring met saffier.

Inloggen Inloggen Nieuwe gebruiker. Geretourneerde sieraden dienen verpakt te worden met alle originele producten en verzonden te worden naar:. Voldoet aan de beschrijving. Geretourneerde sieraden dienen verpakt te worden met alle originele producten en verzonden te gouden ring met saffier naar:. Tijdsverschil engeland zuid afrika Gouden design collier bezet met rook kwarts, zijn met de unieke vormgeving van Atelier Christian mogelijk.

Artikel 4   totstandkoming koopovereenkomst. Inloggen Inloggen Nieuwe gebruiker? Gouden ringen met saffier zijn prachtig. Uitleg en nadere regels omtrent deze vergoeding vindt u op de website van de Rijksoverheid onder Vergoeding op doorverkoop van kunstwerken Volgrecht.

Dit sieraad spring direct in het oog vanwege zijn unieke ontwerp en schitterende diamant. Als u nog niet bent aangemeld of geregistreerd wordt u nu daarom gevraagd Volg de betreffende instructies? Dit sieraad spring direct in het oog vanwege zijn unieke ontwerp gouden ring met saffier schitterende diamant.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sale Date s 26 Nov Het duurt enkele werkdagen om de ringmaat aan te passen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |