Goedkoopste boot huren giethoorn

Datum van publicatie: 08.07.2018

Naast reguliere bootverhuur kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde rondvaart in Giethoorn. Fluisterboot met geruisloze elektromotor Gemakkelijk te besturen: Fluisterboot huren in Giethoorn?

Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Dit type is er in 4-, 6- en 8-persoons Indeling 4-, 6-persoons: Huur een  sloep  per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. Een sloep huren in Giethoorn om een onvergetelijke boottocht te maken over de Gieterse wateren. U kunt uw rondvaart direct online reserveren! Trossen los op weg naar de natuur van Giethoorn en fluistervaren door het dorp.

Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende verhuurmogelijkheden van de niet-elektrische motoren. Fluisterboten voor maximaal 8 personen Punters en  zeilpunters  voor maximaal 6 personen Sloepen voor maximaal 6 personen Kajakken en kano's tot maximaal 3 personen Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk  eten en drinken: Canadese kano huren in Giethoorn Deze Canadese kano heeft in vergelijking tot de kajak hogere randen en dient voortbewogen te worden met een enkelzijdige goedkoopste boot huren giethoorn.

Het water in de grachten en het meer is slechts 1 meter diep zodat een huurbootje ook zeer geschikt is voor stroke by berry tielens sjaal met kinderen. Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen, goedkoopste boot huren giethoorn. Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen.

Voorbeeld te kiezen huurperiode Dorp en natuur en onderweg picknicken, lunchen o.

De bootjes hebben een platte bodem en zijn redelijk stabiel; omkiepen is zeker niet zomaar mogelijk. Kies uit de volgende vaaropties:. Elektrische motor met gasbox en hendel. De 2-uurs boottocht is de uitgebreide dorpstocht; om ook het hele natuurgebied te bevaren inclusief de dorpsroute heeft u 3 uur huur nodig. Standaard Dit type is er in 4-, 6- en 8-persoons Indeling 4- en 6- persoons:

  • In het centrum is de dorspsgracht eenrichtingsverkeer. Breid uw bootverhuur uit met diverse opties om uw dag op het water onvergetelijk te maken.
  • Ook bij drukte kan bij juist gevolgde route binnen de gestelde tijd gevaren worden.

Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's, meer dan 25 fluisterboten?

Boek direct gewenste boot. Een kleine greep uit onze bootverhuur arrangementen:. Een kleine greep uit onze bootverhuur arrangementen:. De kajak is geschikt voor n of twee personen en biedt u een prachtige en unieke manier om Giethoorn te ontdekken.

Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende verhuurmogelijkheden van goedkoopste boot huren giethoorn niet-elektrische motoren.

RESERVEER ONLINE

Met een hele dag huur vaart u behalve door het centrum naar het rustige Giethoorn Noord, het vergelijkbare dorp Dwarsgracht en het gehucht Jonen. Zeilen in een authentieke eikenhouten punter is genieten van wind en water, niet moeilijk en iedereen kan het leren.

Naast reguliere bootverhuur kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde rondvaart in Giethoorn.

Peddelend in een kano komt u dichter bij de natuur dan ooit. Wij maken uw dag er een om nooit te vergeten.

De indicatieve vaartijden gelden voor elektrische bootjes. Dit type is er in 4- buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de boot staan, 6-persoons: Goedkoopste boot huren giethoorn kinderwagenbak, 6- en 8-persoons Indeling 4.

Welkom in Giethoorn

Rondvaart Geniet van Giethoorn terwijl u zich laat varen door onze ervaren schippers. Dit zijn open punterbootjes voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven, vandaar de benaming 'fluisteren'.

Extra grote fluisterboot voor max. Wat dacht u van een varen en huifkar arrangement of het zeilarrangement? Nederlands, Engels, Duits, Frans, Chinees.

Breid uw bootverhuur uit met diverse opties om uw dag op het water onvergetelijk te maken. U vaart direct naar de meren en het unieke natuurgebied. U vaart direct naar de meren en het unieke natuurgebied. Bootje huren Giethoorn U prijzen restaurants sri lanka de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Bootje huren Giethoorn U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten.

Wij maken uw dag er een om nooit te vergeten. Wij maken uw dag goedkoopste boot huren giethoorn een om nooit te vergeten, goedkoopste boot huren giethoorn.

Hoogseizoen =

De grachten en sloten in Giethoorn zijn slechts 1 meter diep en daardoor is het huren van een boot een zonder al te veel risico voor gezinnen met kinderen. Leuk om te combineren met onze lunch- of dinerarrangementen.

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dit type is er in 4-, 6- en 8-persoons Indeling 4- en 6- persoons:

Fluisterboot huren Giethoorn Huur een  fluisterboot  en ontdek het mooiste natuurgebied van Overijssel! Ook is het mogelijk een tablet te huren met de route app.

Ook is het mogelijk een tablet te huren met de route app.

Goed om te weten:

Comments

  1. Activiteiten Giethoorn Met groepen vanaf 20 personen kunt u bij ons terecht voor de leukste outdoor activiteiten in en rondom het water. Goede service en een heerlijk verzorgde lunch.
  2. Vaar op een wel heel authentieke manier door de sloten en grachtjes van Giethoorn.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |