Gmail berichten automatisch verwijderen

Datum van publicatie: 18.05.2018

Klik op het tabblad Algemeen onder Opties leegmaakt , selecteert u de items permanent verwijderen tijdens het veranderen van mappen online selectievakje. Heb je dit ook geprobeerd:

Deze thread is vergrendeld. Alvast bedankt voor de hulp! Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Registreren · Aanmelden · Help.

Ken jij ze al allemaal? Hoe tevreden bent u met dit antwoord? U kunt Microsoft Outlook zodanig configureren dat wanneer u tussen mappen schakelen, alle items die u hebt gemarkeerd voor het verwijderen van de IMAP-e-mailserver worden permanent verwijderd.

Wat kunnen we verbeteren, gmail berichten automatisch verwijderen. Wat kunnen we verbeteren. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mails niet meer automatisch worden verwijderd! Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mails niet meer automatisch worden verwijderd.

Het item niet is echter verwijderd uit de IMAP-e-mailserver tot een opdracht Leegmaken wordt gebruikt. Klik op het tabblad opdrachten en klik onder categorieën op bewerken. De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen.
  • Outlook kan worden geconfigureerd voor de map Verwijderde Items automatisch leegmaken of u kunt handmatig de map leegmaken op elk gewenst moment. U kunt Microsoft Outlook zodanig configureren dat wanneer u tussen mappen schakelen, alle items die u hebt gemarkeerd voor het verwijderen van de IMAP-e-mailserver worden permanent verwijderd.
  • Outlook kan worden geconfigureerd voor de map Verwijderde Items automatisch leegmaken of u kunt handmatig de map leegmaken op elk gewenst moment. Op het eerste zicht werkt alles goed, maar mijn mails worden na 1 week verwijderd en ik kan ze nergens terug vinden.

Delete messages

Maar je zal eventueel een combinatie moeten toepassen van POP3 op je vaste computer en deze regel. U moet online werken met de e-mailserver voor deze functies werken. Mails automatisch laten wissen IMAP. Het gaat dus wel volgens mij om mails die verwijderd worden want vorige week kon ik wel mails van bijvoorbeeld 3 oktober lezen terwijl het nu maar teruggaat tot vrijdag 9 oktober 1 week dus Er moeten toch ergens een instelling zijn in verband met automatisch verwijderen?

Het synchroniseren heb ik ook al geprobeerd en de periode staat op 'elk gewenst moment'.

  • Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel.
  • Bij een POP3-account worden berichten wél naar de locale pc gedownload, maar hoe dat daar verder mee gaat weet ik nog niet.

De Yelo Play-app heeft het antwoord. Ik heb dezelfde vraag Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of -limiet in. In het menu Beeldwijst u naar de Huidige weergave en klik op Verbergen berichten gemarkeerd voor verwijdering, gmail berichten automatisch verwijderen.

In het menu BeeldSinds kort gebruik ik een windows computer en gebruik ik ook het mailprogramma dat met windows 10 meekomt.

Bedankt voor uw feedback.

Als u uw toegewezen schijfruimte overschrijdt, mogelijk ontvangt u geen nieuwe berichten. Zijn er naast die synchronisatie instellingen nog andere instellingen? Contact opnemen met ondersteuning.

Heb je het over de mails van je Telenet-account. Als eerste nieuwe functies krijgen. We hebben voor jou 5 eenvoudige tips om je internet een pak veiliger te maken. Als u niet worden gewaarschuwd wilt voordat de map Verwijderde Items automatisch wordt leeggemaakt, ze werden niet verwijderd.

Als eerste gmail berichten automatisch verwijderen functies krijgen. Ik heb dezelfde vraag Geef ze een naam.

Archive an email

Als je kiest voor  'elk gewenst moment' blijf je al je e-mail zien tot in eeuwigheid of tot Microsoft failliet gaat.

Was deze informatie nuttig? Fix het in 4 klikken vanop afstand! Topics Registreren · Aanmelden · Help.

Ik heb dezelfde vraag Heb je dit ook geprobeerd:. Als u een OfficeOutlook. Als u een OfficeOutlook. Was deze informatie nuttig. Was deze informatie nuttig. Als u een OfficeOutlook.

Hartelijk dank voor uw feedback. Mails automatisch laten wissen IMAP. Klik in het menu Extra op Opties en klik op het tabblad Overig.

Mails automatisch laten wissen IMAP! Topics Registreren Aanmelden Help. Mails automatisch laten wissen IMAP.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 26 november Views 2. Dat hebben de meeste mailprogramma's normaal toch wel denk ik.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |