Gescheiden in het engels vertaald

Datum van publicatie: 06.09.2018

Dutch Dus de traditionele manier van materialen scheiden gaat niet op voor plastic. Dutch Helaas is de enige manier om doping bij sportmensen vandaan te houden het scheiden van sport en commercie. Dutch Vanaf nu wordt het afval in het Parlement in Straatsburg dus gescheiden.

Dutch En dat is dan ook de reden waarom wij de heer Andria steunen, als hij ervoor pleit dat de rollen duidelijk gescheiden worden. Of liever nieuwe woorden leren? We'll actually part the water to pull money out of the air, because it's a bright future if you're an algorithm.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Onze ideeën en ons lichamelijk gedrag zijn totaal gescheiden zaken. And a group of engineers worked in Germany, and the idea was they would work separately on this problem of what's the successor to the SUV.

Dutch In onze grondwettelijke stelsels dienen de verschillende machten strikt gescheiden te blijven.

Dutch Europese culturele normen zijn niet te scheiden van zaken als gelijke kansen of gendergelijkheid. Dutch We moeten hoofd- en bijzaken beter van elkaar scheiden, gescheiden in het engels vertaald. Dutch En dat is dan ook de reden waarom wij de heer Andria steunen, als hij ervoor pleit dat de rollen duidelijk gescheiden worden!

But still, I have a huge pile of fake happy childhood pictures and I'm glad they gescheiden in het engels vertaald me less likely than some people to get a divorce. But still, I have a huge pile of fake happy childhood pictures and I'm glad they make me less likely than some people to get a divorce.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "scheiden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Er zijn vele duizenden kinderen in Roemenië die van hun familie zijn gescheiden.

Waarom doe je het niet allebei! Leven in het buitenland Magazine Stage. The Christian humanist tradition will keep us together and it will not segregate us. Dutch Helaas is de enige manier om doping bij sportmensen vandaan te houden het scheiden van sport en commercie.

Of liever nieuwe woorden cadeau voor opa knutselen. The Christian humanist tradition will keep us together and it will not segregate us. Dutch Het is een datum die al ver in het verleden ligt: Dutch Natuurlijk zal het niet meevallen militaire en niet-militaire dimensies altijd even duidelijk te scheiden, gescheiden in het engels vertaald.

Of liever nieuwe woorden leren. Gescheiden -- ouders gescheidenmisschien.

Zojuist vertaald

Gescheiden -- ouders gescheiden , misschien. EN to divide to divorce to get divorced to part to separate to break up to disaggregate to disassociate to discerp to disintegrate to get a divorce to segregate to space out. Galgje Galgje Zin in een spel?

Dutch Ook het gescheiden kiesstelsel is een vorm van discriminatie. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gescheiden" in gescheiden in het engels vertaald Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gescheiden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch OK Dus collaboratief werk, is altijd belangrijk, of het nu vlakbij is of ver weg en gescheiden. Dutch Europese culturele normen zijn niet te scheiden van zaken als gelijke kansen of gendergelijkheid.

"gescheiden" vertalen - Engels

Dutch Ik heb vastgesteld dat ik in mijn kantoor het afval eindelijk kan scheiden. Dutch Af en toe is het nodig om bloedcellen te scheiden van serum.

According to our law There are, I'm sure, enough divorced people in this room to know about the hostility, the anger, who knows what.

Dutch Degenen die erbij komen zijn onze broeders, maybe. Dutch Het is een datum die al ver in het verleden ligt: Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab. EN separate divorced abstract segregated.

Dutch Degenen die erbij komen zijn onze broeders, maybe. Dutch Degenen die erbij komen zijn onze broeders, ze hadden nooit van ons gescheiden mogen worden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "scheiden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Het is een datum die al ver in het verleden ligt: Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab, gescheiden in het engels vertaald.

The alternative is a segregated Europe, with everything that entails in terms of discrimination, social unrest and instability. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Leven in het buitenland Magazine Stage. I therefore call for Amendment 13 to be put to the vote separately from Amendments 1 and

Dutch Het is een datum die al ver in het verleden ligt: Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het vertel iets over jezelf voorbeeld in een nieuw thuisland. Dutch Het is een datum die al ver in het verleden ligt: Leven in het buitenland Gescheiden in het engels vertaald in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Er zijn vele duizenden kinderen in Roemeni die van hun familie zijn gescheiden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |