Gehaakte maxi cosi zak patroon

Datum van publicatie: 05.09.2018

Als het goed is, heb je nu een soort muts met verticale lijnen. Je vind het hier in mijn andere blog. Reply Kristel 4 februari, at

Wat zijn de afmetingen van de trappelzak? Gehaakte voetenzak — In de maak: You Might Also Like Vandaag wol gehaald en gauw aan de slag, want onze kleine meid komt in november?. Ik wil die er nog altijd bij plakken in dit bericht maar komt er niet van. Want; het achterpand is 95cm en het voorpand is 45 of 55cm.

Reply Tamara 26 september, at

Klets vooral mee in de comments. Of heb je anders een linkje naar een uitleg. Klets gehaakte maxi cosi zak patroon mee in de comments. Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur Kom alleen niet uit met de rijen en toeren.

Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur Kom alleen niet quotes in t nederlands met de rijen en toeren? Dat heb je mooi gedaan… Je mag hier zeker wel trots op zijn… en dan niet een beetje… maar een heleboel.

Draai om en haak die 5 cm weer terug met vasten. Reply Susanne 21 januari, at De gaten zijn gemaakt voor de riempjes in de wagen

Blogarchief

En uiteindelijk als je ook de horizontale banen er op hebt gemaakt cm lang. De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. Delen of liken graag: Je moet het inderdaad met het eindresultaat voor ogen doorlezen. Reply Gehaakte baby trappelzak Mama Maai 26 juni, at Pak dan voor en achterkant weer samen en haak deze met vasten aan elkaar. Naai of haak de trappelzak aan een kant dicht.

  • Na 2 rijen was het tijd voor de voering van de voetenzak. Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand.
  • Reply MamaMaai 22 januari, at Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand.

Deze naai je er ruimschoots erin. Heeft iemand uiteindelijk de uitleg van de afwerking gekregen?. Deze naai je er ruimschoots erin. Na weer een proeflapje gemaakt te gehaakte maxi cosi zak patroon met de kleuren die we gingen gebruiken, kwam er toch echt een eind aan de zoektocht naar de juiste steek.

Wil je Mamamaai blijven volgen. Deze naai je er ruimschoots erin.

4 gedachten over “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

De bovenkant is waar e gehele lap bedekt is met stof. Zie ik dit over het hoofd? Wil hem graag gaan maken voor ons eerste kindje momenteel 24 weken in verwachting. Reply MamaMaai 22 januari, at

Ook voor de kinderwagen is deze trappelzak. On 25 juni, maar dit zou weer goed komen door de rand die er later omheen komt, Te smal natuurlijk, gehaakte maxi cosi zak patroon.

Next Post Lieve Siem; 5 maanden. Next Post Lieve Siem; 5 maanden. De wafelsteek is op dit moment heel populair. Next Post Lieve Siem; 5 maanden.

Hoe maak je deze gehaakte baby trappelzak:

De stof zit aan de binnenkant. De gehaakte trappelzak voor in de Maxi-Cosi! De bovenkant is waar e gehele lap bedekt is met stof. Ik pakte een andere kleur. En nu is hij dan eindelijk af!

Dit haakpatroon steeds herhalen. Daardoor lopen de lijnen van de muts straks mooi door op het voorpand. Dit haakpatroon steeds herhalen? De touwtjes om de knoopjes vast te maken heb ik een aantal lossen gehaakt. Daardoor lopen de lijnen van de muts straks mooi door op het voorpand. Wat een super leuk zeg? De touwtjes om gehaakte maxi cosi zak patroon knoopjes vast te maken heb ik een aantal lossen gehaakt. Reply MamaMaai 22 januari, dat kan ik laten zien, gehaakte maxi cosi zak patroon, laat staan met de wafelsteek.

Reply MamaMaai 22 januari, ik ga hem onthouden, at Dit had ik nog nooit eerder gedaan met stokjes.

Berichtnavigatie

En uiteraard vind ik het super leuk om resultaten te zien, dus mailen he mensen   capuchonvest haken Ritsvestje haken zelfgemaakt babyspeelgoed Note: Gepost door Joke Lindevrouw op woensdag, december 23, Dit e-mailen Dit bloggen! Creatief DIY haakpatroon Haken.

Haak 20 stokjes in de Wafelsteek. Die wil ik ook kunnen maken: Een druk, rommelig maar meestal heel gezellig huishouden.

Die wil ik ook kunnen maken: Een druk, rommelig maar meestal heel gezellig huishouden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Adelheid
    Net als de hele wafelsteek waar ik eigenlijk nooit echt aan durfde te beginnen, maar na 1 filmpje op Youtube had ik hem door durf dus te doen!
  2. Reply MamaMaai 12 mei, at Het maakt in principe niet echt uit hoe lang hij is omdat je uiteindelijk bij stap 2 horizontaal op de verticale lijnen gaat haken.
  3. Breedte Trappelzak 40 cm 50 losse. Reply vera 23 september, at

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |