Frans wanneer mannelijk of vrouwelijk

Datum van publicatie: 09.12.2018

Ik heb daar nu iets meer aandacht aan geschonken. Zo weet je het! Une sportive - Een sportievelinge  Une veuve - Een weduwe.

Une greffe - Een transplantatie. Une sportive - Een sportievelinge  Une veuve - Een weduwe. Over mannelijke en vrouwelijke beroepsnamen Mannelijke en vrouwelijke beroepsnamen Bijna alle beroepen worden tegenwoordig zowel door mannen als door vrouwen uitgeoefend. Een man die een team aanvoert, is Laatst gewijzigd op 27 november

Lees meer 2 septembervrouwelijk of onzijdig. Met een beetje ontwikkeld visueel geheugen is het leren dan een eitje.

Met een beetje ontwikkeld visueel geheugen is het leren dan een eitje.

De tip van Snoodaard is een goede. Lees meer 2 september , Joke Zwaal. Het lijkt mij hetzelfde als voor buitenlanders die in het Nederlands "de" en "het" moeten koppelen aan zelfstandige naamwoorden.

Oefeningen

Daar helpt WeZooz Academy je graag bij! Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Wij vragen niet om inschrijving of registratie. Le nationalisme - Het nationalisme. Waarom is het belangrijk te weten of een woord mannelijk, vrouwelijk of onzijdig is? Dit komt tot uiting door middel van het lidwoord , bijvoeglijke naamwoorden en soms zelfs werkwoorden. De aanvoerster was woordvoerster woordvoerdster aanvoerdster woordvoerster aanvoerster Wel woordvoerder

  • Un journal - Een krant. Je moet ze toch al leren.
  • Seizoenen, talen, kleuren, dagen en maanden zijn mannelijk.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Zo weet je het. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Le nationalisme - Het nationalisme! Zo weet je het.

Heb je een vraag?

Een docente is bijvoorbeeld in het Frans altijd mannelijk le professeur en als je kijkt naar het woordje 'huiswerk' dan is dat in het Frans altijd meervoud les devoirs. De tip van Snoodaard is een goede. Ik dacht slim te zijn en zei dat als een woord in het nederlands vrouwelijk is dan is het in het frans ook en komt er la voor.

Ik zou graag willen weten of het woord novelle vrouwelijk is. Une baguette - Een stokbrood. Die betekenissen moet je toch ook al leren. Ik zou graag willen weten of het woord novelle vrouwelijk is. Une baguette - Een stokbrood.

Ook in de database

Woorden eindigend op -schap zijn lang niet altijd vrouwelijk. Volgens mij is dat gewoon een kwestie van stomweg stampen toch? Deze video werd gedeeld met de geselecteerde klas of leerling.

Respectloze en negatieve reacties worden daarom verwijderd. Zoals in de tekst al wordt gezegd:. Deel deze video met een hele klas of met een individuele leerling en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.

Deel deze video met een hele klas of met een individuele leerling en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe. Deel deze video met een hele klas of met een individuele leerling en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe, frans wanneer mannelijk of vrouwelijk. Un fantasme - Een droombeeld. Un sportif - Een sportieveling Un veuf - Een weduwnaar.

Weet jij het antwoord?

Waarom is het belangrijk te weten of een woord mannelijk, vrouwelijk of onzijdig is? Taalbank Schrijfadvies Taaltips Tekstchecks.

Vraag hulp aan 1 van onze professionele docenten!

De meeste woorden die eindigen op n van deze uitgangen zijn meestal mannelijk. Onze kip heeft deze week elke dag een ei gelegd! De meeste woorden die eindigen op n van deze uitgangen zijn meestal mannelijk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |