Foto polaroid effect afdrukken

Datum van publicatie: 12.06.2018

Dit zag ik voorbij komen bij Josephine, blogger op Oohlarouge. Ik vind het er super leuk uitzien! Lifestyle and Videos 5 september om

Echt een grappig idee. Eva Creativity and Chocolate 29 september om Moet ik toch ook eens gaan proberen eerst alleen nog even een printer regelen ; xx.

Anniek 28 september om Daphne G 28 september om Nu kun je dat natuurlijk op een gewoon A4-vel doen, maar ik wilde ze er zo écht mogelijk uit laten zien.

Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha. Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha. Echt een grappig idee, foto polaroid effect afdrukken. Echt een grappig idee. Daarbij zocht ik nog meer kaartjes en foto's die ik er goed bij vond passen.

Eva Realitijd 28 september om Anoniem 12 april om Kies dan "Fotopapier" bij de geavanceerde opties Daarna was het even de kunst om ze netjes uit te knippen, waar ik niet zo handig in ben.
  • En dan, wat doe je met deze polaroids? Ik hoop dat je dit handige tips vond en ik ben benieuwd of jij nu ook iets met polaroids gaat doen!
  • Vind polairoid fototjes altijd zo leuk om te zien en net wat specialer!

Informatie

Annelie 28 september om Natascha 28 september om Lifestyle and Videos 5 september om Eva Realitijd 28 september om Annabel 28 september om Na ongeveer een minuutje komt jouw polaroid uit de camera rollen en kun je hem opslaan op je computer.

  • Ik gebruikte een notitieboekje van de HEMA en met een paar stukjes vrolijk washitape plakte ik de foto's op de voorkant van het boekje.
  • Ines 4 oktober om Melanie 8 november om

Goedkoper ga je het niet krijgen. Marion 24 hours of Fashion 30 september om Anoniem 28 september om Na ongeveer een foto polaroid effect afdrukken komt jouw polaroid uit de camera rollen en kun je hem opslaan op je computer. Marion 24 hours of Fashion 30 september om Anoniem 28 september om Na ongeveer een minuutje komt jouw polaroid uit de camera rollen en kun je hem opslaan op je computer.

Kies Standaard of Premium Retro-afdrukken:

Charlotte 28 september om Sara Pypen 1 december om Petra 2 oktober om

Het programma wil niet werken op mijn mac Ik ga deze tip doorsturen naar een vriendin van mij, zij heeft een echte polaroid maar het afdrukken van de foto's is niet te betalen. Ik wil heel graag mijn kamer wat opleuken met fototjes. Ik ben Nicole 24 en als rasechte koopjesjager deel ik op The Budget Life mijn beste tips om meer met minder geld te kunnen doen.

Wat onwijs leuk en schattig ziet dit eruit. Het programma wil niet werken op mijn mac Ik ga deze tip doorsturen naar een vriendin van foto polaroid effect afdrukken, zij heeft een echte polaroid maar het afdrukken van de foto's is niet te betalen.

Over dit artikel

Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha! Tessa 28 september om Lifestyle and Videos 5 september om

De polaroids maakte ik in eerste instantie voor de DIY die ik wilde maken, namelijk anwb winkel den haag boogaard agenda. Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha, foto polaroid effect afdrukken. Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha. De polaroids maakte ik in eerste instantie voor de DIY die ik wilde maken, namelijk een agenda.

Wat een ontzettend toffe DIY. Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha. De bovenste foto polaroid effect afdrukken is trouwens een foto van koningin Juliana en haar gezin, die ik ooit in de kringloop vond.

Frauke 28 september om Echt een grappig idee. Sara - lovelowbudget 28 september om Bij polaroid foto's krijg ik op de een of andere manier een zomers idee haha!

Marijke marykejane 28 september om De polaroids maakte ik in eerste instantie voor de DIY die ik wilde maken, foto polaroid effect afdrukken, namelijk een agenda.

Toch ging het best prima, maar als ik het nog een keer doe, zodat het wat netter wordt, maar als ik het nog een keer doe. Ik gebruikte een notitieboekje van de HEMA en met een paar stukjes vrolijk washitape plakte ik de foto's op de voorkant van het boekje.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |