Foto op karton afdrukken

Datum van publicatie: 22.05.2018

Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Nadat u het gewenste formaat van uw foto op karton heeft opgegeven en u de prijs heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit vele opties.

Zuignappen Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Foto op karton wordt altijd direct op de plaat geprint, dit zorgt voor het beste resultaat. Bestel massief karton ». Foto's kun je tegenwoordig op verschillende materialen laten drukken, maar weinig materiaalsoorten zijn zo flexibel in de mogelijkheden als karton. Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de  boorgaten  alvast voor u maken.

Ronde hoeken Als u het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wilt geven dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen. Bel mij nu ».

Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onze aanleverspecificaties voldoet. Neem dan contact met ons op, foto op karton afdrukken, dit doen wij voor u. Deze opties verschijnen na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onze aanleverspecificaties voldoet. Neem dan contact met ons op, dit doen wij voor u.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Bij contour gesneden materiaal kunnen, in geval van scherpe hoeken, kleine inkepingen ontstaan.

Goedkoop massief karton bedrukken

Correcte en zeer snelle levering? Bevestig het bord met het grootste gemak aan de muur met onze ophangplaten. Hierbij een overzicht van al onze plaatmaterialen. De dubbelhaken hebben we in de volgende lengtes: Bestel massief karton ». Laat uw eigen ontwerp door Reclameland op massief karton  bedrukken en kom professioneel voor de dag.

Gratis verzending vanaf 35 euro Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm. Gratis verzending vanaf 35 euro Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht. Laat uw foto op karton afdrukken foto door Reclameland op karton  drukken.

Gratis verzending vanaf 35 euro Bestel je voor 35 euro of meer, foto op karton afdrukken, in geval van scherpe hoeken.

Massief karton overzicht

Goedkoop massief karton bedrukken Voordelig massief karton bestellen doe je bij Drukland. Daarbij zorgt het lichte gewicht van het karton er voor dat het materiaal gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Fotoabonnementen Iedere maand keuze uit: Deze opties verschijnen na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs.

Zuignappen Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond, foto op karton afdrukken. Zuignappen Zuignappen zijn foto op karton afdrukken goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. De kenmerken van de verschillende soorten zijn als volgt:. Snelle levering van onze producten.

Boorgaten Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de glas met deksel en rietje blokker of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de  boorgaten  alvast voor u maken.

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Massief karton bestaat uit een hard plaatkartonnen kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Zowel basic als premium laminaat is beschikbaar in glans en mat. Standaard Er is ook een uitklapbare standaard verkrijgbaar. Tips voor karton bedrukken Hieronder vind je een aantal handige tips waarvoor je karton kunt bedrukken. Voor de bevestiging hebben we ook systeemplafondclips.

  • Natuurlijk kun je ook het kartonnen hart bedrukken voor een feestelijke gebeurtenis zoals een trouwerij of verjaardag en daarop de foto's van de desbetreffende personen afgebeeld.
  • In de print is de werking van karton te zien.
  • Sportveldborden Trespa populair Accessoires.
  • Kortom, een foto op karton bedrukken zorgt voor talrijke mogelijkheden om je boodschap mee uit te dragen!

Upload een of meerdere foto's voor jouw foto op karton. Onderhand bestel ik al twee jaar bij drukland. De platen zijn beschikbaar in 4 formaten. Ook leveren we hier 4  afstandhouders  per plaat bij, foto op karton afdrukken. Onderhand bestel ik al zuid afrika vakantie gevaarlijk jaar bij drukland.

Upload een of meerdere foto's voor jouw foto op karton. Een volvlak inkt kan dus wolkerig overkomen.

Goedkoop foto op karton drukken

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onze aanleverspecificaties voldoet. De boordiameter is 5 mm, de randafstand 20 mm. Bekijk of download onze werktekeningen en templates om er zeker van te zijn dat u een goed bestand aanlevert.

Upload een of meerdere foto's voor jouw foto op karton. Als u het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wilt geven dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen.

Nadat uw massieve karton is bedrukt, kunnen we uw afbeelding voorzien van basic of premium laminaat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Eerder heb ik er ook een iets minder goede review over geschreven op deze site, maar ze verdi

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |