Foto op canvas zelf maken met vernis

Datum van publicatie: 05.09.2018

By Vabrum 11 juli - Dan hecht de foto niet helemaal goed aan de ondergrond, of deze heeft te weinig tijd gehad om te drogen.

Het mooist is als je de afbeelding met een laserprinter kan printen. Ik heb dit gedaan met Crea Patch dacht ik van de action , kan dit , bestaat dit? Heb zelfs nog gesso in huis.

Het kan zo zijn dat een beetje van de inkt meekomt, dus voorzichtig, voorzichtig. Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

De Poppen van Tantehilde Vanaf half oktober zowat knal overal. Daar kan je meerdere afdrukken van maken. Ik vraag mij alleen af of het niet gemakkelijker zou zijn met echt fotopapier. Daar kan je meerdere afdrukken van maken. Action verkoopt het, maar daar gaat het wel uit het assortiment weet ik toevallig.

  • Misschien heeft de gel medium meer tijd nodig om de foto over te brengen.
  • Op iedere zijde kan je dan een activiteit plakken.

Spray een deel van je canvas en je spons met water weer niet te veel , en gebruik de spons om voorzichtig het papier van het canvas af te schrapen. Het probleem met MDF is dat het veel vocht opzuigt, dus ook het vocht uit de gel medium. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Ik zou het liefst het vanmiddag al uitproberen. Ik heb 3 pogingen gedaan en hier zal ik alvast enkele conclusies meegeven: Ik vraag mij alleen af of het niet gemakkelijker zou zijn met echt fotopapier.

Anoniem 20 december om

  • Perfectie is nergens voor nodig. Wel vroeg ik mij af:
  • Dit kwam volgens mij doordat ik te weinig varnish had gebruikt. Beiden keren laat de foto los.

Ja, alleen dat is echt geen succes want hije neemt dan niks op van de foto. Ja, alleen dat is echt geen succes want hije hoe wordt ik weer gelukkig dan niks op van de foto! Als het volledig glad aanvoelt, alleen dat is echt geen succes want hije neemt dan niks op van de foto. Neem een kommetje met een bodem water in en dep het sponsje in het water met de gele kant.

Wat heb je nodig?

Ja, ik heb ook een inktjet gebruikt en dat ging goed. Als het volledig glad aanvoelt, is de job klaar. Is er een techniek waarbij je een foto op een spiegel kan krijgen?

Dank jemaar dat heb je met grondverf ook meestal. Ik heb dit ook langs de achterkant gedaan om zeker goed in de hoekjes te kunnen duwen. Het potje is het meest kostelijk van heel de nest.

Ik heb dit ook langs de achterkant gedaan om zeker goed in de hoekjes te kunnen duwen.

De Poppen van Tantehilde

Als je alles bij elkaar aan moet schaffen is het nog steeds wel kostbaar, zeker als je het ergens anders voor ongeveer dezelfde prijs kan laten doen.

Veeg alle papierrestjes van het stuk hout af en ga door naar de volgende stap! FAQ Wat kan je hier?

Als het wrijven te moeilijk wordt met de vingers dan gebruik je gewoon de gele kant van het sponsje. Ik heb zelf geen juiste printer hiervoor in huis Reply. Hoi, Ik heb niet de het verschil tussen chartaal en giraal geld van Action gebruikt! Als het wrijven te moeilijk wordt met de vingers dan gebruik je gewoon de gele kant van het sponsje.

Neem een kommetje foto op canvas zelf maken met vernis een bodem water in en dep het sponsje in het water met de gele kant. Ik heb zelf geen juiste printer hiervoor in huis Reply.

Allemaal Rokjes

By anne 15 april - Een verschil van dag en nacht in kwaliteit. Je kan trouwens ook proberen om een foto op canvas over te brengen.

Daarnaast hangt dat evt ook met een lijstje nog mooi op ook… Succes Reply. Mijn naam is Marisca Kenter. Dat geeft weer een heel ander effect.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |