Foto afdrukken achter glas

Datum van publicatie: 07.09.2018

Kies uit talloze formaten: De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.

Nu rest jou alleen nog er lang en heel veel van te genieten. Je foto's worden met haarscherpe details afgedrukt met een hoogglansafwerking op stevig, 5 mm dik plexiglas. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten. Indien u stopcontacten in uw glasplaat wenst, doe dan online uw bestelling en stuur ons een tekening per email met de juiste maten.

Wie over een groter budget beschikt, kiest voor de foto op plexiglas groot. Door onze productieprocessen is het voor ons helaas niet mogelijk om individuele motieven zonder…. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.

Het kristalheldere glas laat je favoriete foto's zien zoals het hoort. Maar ook in klassieke decors kunnen de intense kleuren van, die pontes goese lyceum oranjeweg lievelingsfoto's de aandacht geeft, bijvoorbeeld, foto afdrukken achter glas.

Met deze code betaal je Bestellung geen verzendkosten! Je kunt voor de "Express"-optie kiezen tijdens de bestelprocedure. Je kunt voor de "Express"-optie kiezen tijdens de bestelprocedure. Je kunt voor de "Express"-optie kiezen tijdens de bestelprocedure?

  • Ons product straalt inmiddels bij vele mensen in het interieur. Zelfs tot de grootte van 80xcm maken wij plexiglas foto's in haarscherpe kwaliteit.
  • Een speciaal en gratis ophangsysteem is al door albelli voor je gemonteerd. Zo halen we samen het mooiste uit jouw foto!

Klantenservice Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wat zijn de kenmerken van glas en hoeveel weegt het? Daarnaast zijn de kleinste details haarscherp weergegeven waardoor je op elk formaat een scherp en uiterst helder resultaat krijgt.

Niet alleen ogen de beelden verbluffend, maar ze zijn ook van zulke kwaliteit dat je de leukste feestjes en meest memorabele reizen nog jarenlang kunt herbeleven. Een foto op acryl is hetzelfde als een foto op plexiglas. Bekijk om te beginnen deze blogposts.

  • Doordat we volledig helder gehard glas gebruiken, heb je nooit de groene gloed die je normaal gesproken bij gehard glas ziet.
  • Als de foto is afgedrukt, zorgt de CNC-snijmachine ervoor dat jouw fotoproduct tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Nou het zag er geweldig uit, echt een pracht resultaat!

Met onze aanbiedingen kun je een plexiglas foto goedkoop bestellen. Een foto op plexiglas kopen voor familie of vrienden is een originele attentie. Kies tijdens je bestelling een bijpassend ophangsysteem voor je foto op glas. Een foto op plexiglas kopen voor familie of vrienden is een originele attentie. Een foto op plexiglas kopen voor familie of vrienden witte blaasjes achterin keel een originele attentie.

Wanneer onze klanten een foto op plexiglas kopen snijden wij het plexiglas perfect op maat, foto afdrukken achter glas. Klantenservice Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Voor een stijlvolle uitstraling kies je voor plexiglas

Jouw Glas van x 50 cm groot Geef je foto een indrukwekkende uitstraling. Ook een leuke fotocollage maken op plexiglas hoort daarbij tot de mogelijkheden. Je foto's worden met haarscherpe details afgedrukt met een hoogglansafwerking op stevig, 5 mm dik plexiglas.

Elke foto op plexiglas wordt handgemaakt in onze eigen productiefaciliteit om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Super simpel en toch met een professioneel resultaat? De combinatie van de directdruk-techniek, kristalheldere glans en stralende kleuren maken van jouw foto bijzondere wanddecoratie? Super simpel en toch met een professioneel resultaat. Ik liet eentje afdrukken op heel groot formaat en het is heel erg geslaagd? Super simpel en toch met een professioneel resultaat, foto afdrukken achter glas.

Foto op Plexiglas

Lees alles over onze foto op plexiglas. Iedereen ziet het graag en de kwaliteit is Wanneer onze klanten een foto op plexiglas kopen snijden wij het plexiglas perfect op maat. Acrylglas foto's van albelli zijn ook ideaal als muurdecoratie in de keuken of badkamer. Snel Met de expresslevering leveren wij jouw foto op plexiglas binnen 48 uur in heel Europa.

Natuurfoto's op glas Kinderfoto's fantastic beasts and where to find them online rental glas Trouwfoto's op glas Dierenfoto's op glas Vakantiefoto's op glas Klantreacties.

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen! Je kunt het verder personaliseren door de kleuren en achtergronden aan te passen - perfect voor je favoriete Instagramfoto's?

Je kunt het verder personaliseren door de kleuren en achtergronden aan te passen - perfect voor je favoriete Instagramfoto's. Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal dpi perfect op het gekozen materiaal overgebracht. Het juiste materiaal voor al je wanddecoratie-projecten Van elegant tot industrieel, foto afdrukken achter glas.

Ik maak al jaren gebruik foto afdrukken achter glas Albelli voor het maken foto afdrukken achter glas mijn fotoboeken? Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal dpi perfect op het gekozen materiaal overgebracht.

Doe inspiratie op

Ik was al een hele tijd benieuwd hoe een foto op plexiglas eruit zou zijn. Scherpe details, schitterende glans Foto's op plexiglas hebben een verbeterde kleurintensiteit, diepte en details. Bekijk dan de informatie op de productpagina Foto op gehard glas.

De combinatie van de directdruk-techniek, kristalheldere glans en stralende kleuren maken van jouw foto bijzondere wanddecoratie. Het plaatsen van bedrukt glas in de badkamer Badkamer achterwand heeft als voordeel dat u uw eigen wereldje kunt creren en foto afdrukken achter glas helemaal kunt wegdromen. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor afstandhouders.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nu foto uploaden Foto selecteren. De volgende bestandsextensies worden door ons ondersteund:
  2. Remigius
    Keuken foto achterwand realisatie.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |