Fles met fruitfilter hema

Datum van publicatie: 27.06.2018

Niet helemaal waterdicht dus de fles rechtop houden is wel belangrijk. Wat ik vooral goed vind:

Slechte kwaliteit, blijft altijd een beetje lekken. Robuuste fles met genoeg inhoud voor allleen water of ivm lekker fruit! Daarbij kun je je eigen smaak samenstellen. MichelleV22 Mol 29 juni Ik raad dit product aan. Fresh Flavor Water Bottle Groen ml.

Niet gemakkelijk te reinigen mag niet in de vaatwasser. Is in fles met fruitfilter hema conditie en makkelijk voor gebruik. Het is een mooie fles! Is in goede conditie en makkelijk voor gebruik. Niet gemakkelijk te reinigen mag niet in de vaatwasser. Is in goede conditie en makkelijk voor gebruik.

Is in goede conditie en makkelijk voor gebruik.

Geen spijt van mijn aankoop, leuke grote handige fles om smaak aan je water te geven. Michel Gouda 4 oktober Ik raad dit product aan.

Waterfles met fruit filter

EmelieBakker 6 februari Daarbij kun je je eigen smaak samenstellen. Echt een super fles! Ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Karlien27 Dilbeek 4 juli Ik raad dit product aan. Het werkt heel simpel! En omdat ik nu smaakje aan mijn water heb drink ik veel meer per dag!

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt, fles met fruitfilter hema. Deze zullen hun smaak afge Ben zelf heel blij met deze aanschaf. Tot nu toe maar 1 min punt: Ze zijn ook wel goedkoper te verkrijgen, maar zeker goed artikel.

Het formaat is ideaal. Tot nu toe maar 1 min punt: Ze zijn ook wel goedkoper te verkrijgen, maar zeker goed artikel.

Sandraaxxxx 3 mei Ik raad dit product aan. Ik ben veel onderweg dus een drinkglas is wel handig verder is het fruit fusion gedeelte lekker en handig! Drinkt makkelijk en het infuus maakt het heel gemakkelijk om fruit en groenten in het water te doen. Deze kun je vullen met lekkere stukjes vers fruit.

Marloesvb88 Uden 1 mei Tapnelissen Ulestraten 26 mei Ik raad dit product aan? Outlet van Mode accessoires en vrije tijd? Michel Gouda 4 oktober Ik raad dit product aan. Outlet van Mode accessoires en vrije tijd.

Marloesvb88 Uden 1 mei Tapnelissen Ulestraten 26 mei Ik raad dit product aan, fles met fruitfilter hema.

Altijd en overal Vouchervandaag bij de hand?

Ik zag eerst glazen versies hiervan, maar die zijn toch weer zwaar om mee te zuilen en deze is super licht! Handige fles, ook goed schoon te maken met een flesreiniger. Het idee is prima en het ziet er leuk uit, ik vind alleen de drinktuit niet makkelijk drinken en het is jammer dat hij niet in de vaatwasser mag.. Het is een goeie waterfles van hard plactic ook breed en groot Makkelijk om schoon te maken en de filter is ook makkelijk om schoon te maken.

De fles sluit erg slecht en moet vaak opnieuw de dop erop draaien dat ie goed zit, althans je denkt een huis vol familie adema deze goed zit maar toch weer niet. Lekt niet, althans je denkt dat deze goed zit maar toch weer niet.

Annemieke Scherpenzeel 3 mei Ik raad dit product aan, fles met fruitfilter hema. Dat kan als je deze waterfles met infuser gebruikt. De fles is zeer stevig en lekt niet. De fles sluit erg slecht en moet vaak opnieuw de dop erop draaien dat ie goed zit, althans je denkt dat deze goed zit maar toch weer niet.

De fles is ook makkelijk schoontemaken en lekt fles met fruitfilter hema Kimoralee Amsterdam 3 februari Ik raad dit product aan.

Kenmerken Waterfles met fruit filter:

Vind het bedrag zelf ietwat aan de hoge kant.. Judith Abcoude 5 december Ik raad dit product aan. Ik heb 2 van deze Waterflessen besteld, de 1e had een productiefout in de infuser en werd snel door Bol omgewisseld.

Diane8 23 augustus Ik raad dit product aan. Waterfles met Fruit Infuser ml - Paars. Diane8 23 augustus Ik raad dit product aan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heel erg tevreden over deze water fles. Diepgevroren fruit zorgt voor extra koeling.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |