Fiets accu reparatie purmerend

Datum van publicatie: 31.10.2018

Mvrgr Sandra Smith 01 februari Beste Heren, Of wel het buiten erg koud is zelfs een sneeuwbui gehad vanmorgen  heb ik vandaag mijn accu voor de vierde maal leeggereden en wil toch even kwijt dat ik meer dan tevreden ben over de revisie van mijn accu bij Natrans, het lijkt wel of een nieuwe fiets heb. De garantie bedraagt dan ook meestal niet meer dan twee jaar.

Wanneer de accu-cellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de behuizing en elektronica vaak nog in prima conditie. Ik ben er heel blij mee en het heeft mij veel geld gescheeld. Staat het merk van uw elektrische fiets niet op onze website? Herman Bolstra Terschelling 19 Juni , Ik wil laten weten dat de accu van mijn E-bike weer optimaal functioneert. Claessens wij zijn zeer tevreden met de revisie van 2 accu's van onze ombouwsets van het merk FHM,wij hadden 9 ampère en deze zijn omgebouwd naar 14 ampère,wij kunnen nu heel veel kilometers meer fietsen dan voorheen,Super en nog bedankt.

Met vriendelijke groet, Roland Marchant 08 Augustus Wij hebben onze Giant wist acc's nu 6 maanden na het plaatsen van nieuwe cellen bereden en staan werkelijk versteld van de afstand welke er nu in zit, komen net terug van onze vakantie in Oostenrijk en hebben de fietsen aldaar veel gebruikt.

Veel succes Andr van Lankhorst Zaandam 19 Mei Natrans Bedankt voor de geweldige service, wij zijn zeer tevreden over de revisie van onze Trek accu's en zullen dit  zeker uit dragen, fiets accu reparatie purmerend. In een hoek van de showroom stonden 2e hands e-bikes en ook van mijn merk. Het goede nieuws is ook dat nu mijn blokjes van het computertje volledig waren. In een hoek van de showroom stonden 2e hands e-bikes en fiets accu reparatie purmerend van mijn merk.

Groeten van een blije fietster.

Fieny Janssen  Beneden Leeuwen 09 Mei Hallo , het heeft wat langer geduurd dan beloofd 10 tot 15 werkdagen maar ik moet zeggen het was de moeite waard. Als u nog geen ervaring heeft met fietsaccu revisie is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen.
  • Inmiddels de afstand van kilometer bereikt, waarvan er nu nog steeds twee streepjes te zien zijn in het display.
  • Mijn complimenten, het is elke cent waard geweest. Bedankt voor de vlotte en goede service.

Ik sta te trappelen om hem morgen uit te proberen. En dit voor een lagere prijs! Vul het aanvraagformulier in, zodat wij voor u kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Als u nog geen ervaring heeft met fietsaccu revisie is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Ik kan het bijna niet geloven. Maak van uw fiets een rijdend instrument!

  • Helemaal netjes zoals was toegezegd afgehandeld. Ria Stam  Hartelijk bedankt voor de snelle en goede service.
  • Ik wens U een fijne zomer en heel veel succes met Uw bedrijf. De accu was pas leeg na ruim kilometer.

Ik ga nog vanavond met een glimlach ermee naar huis fietsen. Ik ga nog vanavond met een glimlach ermee naar huis fietsen. Wij staan klaar om een snel antwoord te geven, fiets accu reparatie purmerend. Maar het is een misverstand dat fietsers met een haperende accu altijd een nieuwe accu moeten hebben.

Valt dit niet onder de garantie. Valt dit niet onder de garantie. Kolere, er komt bijna geen eind aan de energie voorraad.

Kolere, Marian Bouwhuis.

Waarom LifeP04?

Bart Haepert Eindhoven Alle lof over het geleverde werk en vakkundige afhandeling, hier weet men waar men over spreekt. De wijze van beantwoorden van onze mail, de compleetheid, formulering en taalgebruik ervan deden ons besluiten onze accu richting Simpelveld te sturen. De accu is vandaag aangekomen op de Zeeuws-Vlaamse Antillen en gaat zaterdag mee naar Italia waar Natrans steeds meer bekend wordt.

Veel succes Andr van Lankhorst Zaandam 19 Mei Natrans Bedankt voor de geweldige service, wij zijn zeer tevreden over de revisie van onze Trek accu's en zullen dit  zeker uit dragen. Vooralsnog ben ik erg content met dit resultaat. Het eigenbelang klonk overal tussendoor. Vooralsnog ben ik erg content met dit resultaat. Hoe dan ook ik ben verdomd blij met uw klantencontact en vooral met de wetenschap dat Natrans een solide en vooral betrouwbaar bedrijf is gebleken te zijn.

Dring daar op aan bij de dealer, is reviseren de oplossing, fiets accu reparatie purmerend. Veel succes Andr van Lankhorst Zaandam 19 Mei Fiets accu reparatie purmerend Bedankt voor de geweldige service, wij zijn zeer tevreden over de revisie van onze Trek accu's films op tv afgelopen week zullen dit  zeker uit dragen.

Ouderdom Technisch mankement en Verkeerde behandeling U hoeft nu geen nieuw accu 'pack' meer te kopen want wij kunnen 'packs' 'fitten'. Dohmen   Ik ben zeer tevreden over het revisie resultaat van mijn fietsbatterij. Kon ik eerst  op stand 2  van mijn Trek fiets amper 40 km rijden, n u rijd ik na de opwaardering naar We bedanken jullie voor de goede en snelle service en zullen aan vrienden en bekenden jullie adres doorgeven.

Dus meer waar dan verwacht voor je geld.

Dank Je wel Groetjes van twee blijde mensen Jan en Anniek Verschoren Hasselt Fiets accu reparatie purmerend '12 Hallo, De accu is terug gekomen, en hij rijdt weer als een zonnetje, wij hadden de hoop al bijna op gegeven en waren reeds zoekende naar een andere nieuwe fiets terwijl onze fietsen nog zo goed als nieuw zijn, hartstikke bedankt. Graag zal ik U bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

Dank Je wel Groetjes van twee blijde mensen Jan en Anniek Ad sportwereld nederlands voetbal Hasselt Belgi '12 Hallo, ik heb hem in de fiets gedaan, en hij rijdt weer als een zonnetje, fiets accu reparatie purmerend, hartstikke bedankt, De accu is terug gekomen! Graag zal ik U bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

Hoofdnavigatie

U selecteert eerst de accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan wat de gewenste capaciteit van de batterij na revisie moet worden. In deze e-mail vindt u ook een handleiding voor heringebruikname van de accu.

Mijn vrouw heeft er al een rondje mee gefietst,en we hebben de accu weer geladen.

Hartelijk dank voor de snelle service. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |