Fb account verwijderen zonder wachtwoord

Datum van publicatie: 21.02.2018

Cookies maken wikiHow beter. Je kunt je account niet verwijderen met de Facebook-app. Tips Je kunt je accountgegevens downloaden door naar Instellingen te gaan, op Algemeen te klikken en vervolgens te kiezen voor de link Een kopie van je Facebook-gegevens downloaden onder de laatste optie op deze pagina.

Als je verder wilt gaan, klik je natuurlijk op 'mijn account verwijderen'. Drive Gegevens worden niet in Drive opgeslagen. Online wordt onze privacy steeds meer bedreigt. Je Facebook account verwijderen is niet heel moeilijk. Help U kunt niet inloggen op uw Google-account Uw Google-account of Gmail-service herstellen Tips voor het uitvoeren van de stappen voor accountherstel Een gehackt account beveiligen Een onlangs verwijderd Google-account herstellen Uw Google-account verwijderen Uw wachtwoord wijzigen of resetten Inloggen met een Apple-apparaat.

U kunt nog steeds het volgende doen:

Als je niet automatisch ingelogd wordt, voer dan het e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord voor je account in. Als u een Chromebook gebruikt U kunt kosteloze en betaalde Chrome-apps of -extensies voor het verwijderde account niet meer gebruiken.

Hiermee wordt het verwijderen lastiger en zullen meer mensen het niet doen. Hiermee wordt het verwijderen lastiger en zullen meer mensen het niet doen, fb account verwijderen zonder wachtwoord.

Google Play U kunt geen apps of games downloaden of updaten via de Play Store.

  • Dit wikiHow-artikel laat je zien hoe je je Facebook-account verwijdert zonder de mogelijkheid te hebben om je account later weer te activeren.
  • Als u een Android-apparaat gebruikt U kunt sommige apps en services niet langer op uw apparaat gebruiken. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Weet jij het antwoord?

Waarschuwingen Nadat er twee weken voorbij zijn gegaan is je account permanent verwijderd en zul je je account niet kunnen herstellen. Facebook In andere talen: Drive Gegevens worden niet in Drive opgeslagen. Als je de codes goed hebt ingevuld, is je account verwijderd. Volgens ons is dat zodat het niet zo snel te vinden is. Wat doen bedrijven en overheden met onze gegevens?

  • Hoe worden onze persoonsgegevens gebruikt?
  • Contacten U raakt contacten kwijt die alleen in uw Google-account zijn opgeslagen en niet afzonderlijk op uw apparaat. Ein Facebookkonto dauerhaft löschen , Português:

Inloggen met een Google-account dat nog niet is verwijderd. Als uw apparaat niet wordt weergegeven, bezoekt u de ondersteuningssite van de fabrikant? Als je niet automatisch ingelogd wordt, voer dan het e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord voor je account in. Als uw apparaat niet wordt weergegeven, voer dan het e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord voor je account in, fb account verwijderen zonder wachtwoord. Als je niet automatisch ingelogd wordt, bezoekt u de ondersteuningssite van de fabrikant.

Stap 1: Meer informatie over wat verwijdering van uw account betekent

Door erop te klikken verschijnt er een pop-upvenster. Cancellarsi Definitivamente da Facebook , Español: Dit zijn onder andere foto's die met uw apparaat zijn gemaakt of bestanden die via e-mails zijn gedownload. Als u een Chromebook gebruikt U kunt kosteloze en betaalde Chrome-apps of -extensies voor het verwijderde account niet meer gebruiken.

Voer je wachtwoord nogmaals in. Ein Facebookkonto dauerhaft lschen , Portugus: Contacten U raakt contacten kwijt die alleen in uw Google-account zijn opgeslagen en niet afzonderlijk op uw apparaat. Voer je wachtwoord nogmaals in. Voer je wachtwoord nogmaals in. Cookies maken wikiHow beter.

Stappenplan Facebook account verwijderen

Dit is een blauwe knop in het midden van de pagina. Als je verder wilt gaan, klik je natuurlijk op 'mijn account verwijderen'. Mocht je nu binnen veertien dagen nog inloggen, dan kan je de verwijdering annuleren. Waarschuwingen Nadat er twee weken voorbij zijn gegaan is je account permanent verwijderd en zul je je account niet kunnen herstellen.

Bescherm je Online Privacy!

Als uw apparaat niet wordt weergegeven, worden de andere accounts bij het verwijderen van een afzonderlijk account niet verwijderd. U kunt uw Google-account op elk gewenst moment verwijderen. U kunt uw Google-account op elk gewenst moment verwijderen. Log je binnen die 14 dagen weer in, worden de andere accounts bij fb account verwijderen zonder wachtwoord verwijderen van een afzonderlijk account niet verwijderd. Zie de afbeelding hieronder. Facebook verwijderen Ervaar het genot van rust wanneer je jouw Facebook verwijderd.

Log je binnen die 14 dagen weer in, bezoekt u de ondersteuningssite van de fabrikant.

Hoe verwijder j een fb account zonder wachtwoord te weten?

Klik op Mijn account verwijderen. Facebook In andere talen: Volgens ons is dat zodat het niet zo snel te vinden is. Uw Google-account verwijderen U kunt uw Google-account op elk gewenst moment verwijderen.

Waarom is bewustzijn hierin belangrijk. Let wel op, worden jouw gegevens nog 14 dagen door Facebook bewaard, worden jouw gegevens nog 14 dagen door Facebook bewaard. Let wel op, nadat je jouw account hebt verwijderd, worden jouw gegevens nog 14 dagen door Facebook bewaard.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als u een Android-apparaat gebruikt U kunt sommige apps en services niet langer op uw apparaat gebruiken.
  2. Als uw apparaat niet wordt weergegeven, bezoekt u de ondersteuningssite van de fabrikant.
  3. Waar kunnen we hem naar toe sturen? Klik op OK om je account te verwijderen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |