Facebook account wachtwoord vergeten

Datum van publicatie: 02.04.2018

Als je tweestapsverificatie instelt, wordt je gevraagd een speciale aanmeldcode in te voeren of je aanmeldpoging te bevestigen telkens wanneer iemand toegang wil krijgen tot Facebook vanaf een onbekende computer of een onbekend mobiel apparaat.

Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, ga dan naar deze pagina om je account te beveiligen.

Je kunt ook waarschuwingen ontvangen wanneer iemand zich probeert aan te melden vanaf een computer die we niet herkennen. We vinden het vervelend dat je problemen ondervindt bij het opnieuw instellen van je wachtwoord. Codegenerator werkt op je mobiele apparaat, zelfs als je geen toegang hebt tot tekstberichten sms of een internetverbinding. Als je vertrouwde contacten hebt ingesteld, kun je hen om hulp vragen om weer toegang tot je account te krijgen.

Je afmelden bij Facebook vanaf een computer:. Ik kan mijn wachtwoord niet opnieuw instellen omdat ik geen toegang heb tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat is gekoppeld aan mijn account. Volledig artikel bekijken · Artikel delen.

We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Mijn persoonlijk Facebook-account is uitgeschakeld. We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of facebook account wachtwoord vergeten.

Meer informatie wat je moet doen als je je account polaroid camera rolletje hema kunt vinden vanaf de pagina Je account zoeken, facebook account wachtwoord vergeten. We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren.

Als je vertrouwde contacten hebt ingesteld, kun je hen om hulp vragen om weer toegang tot je account te krijgen. Je kunt de functie ook gebruiken als je ooit je wachtwoord opnieuw moet instellen.
  • Ik kan mijn account niet vinden op de pagina Je account zoeken. Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in?
  • Hoe weet ik of mijn Facebook-account is uitgeschakeld? Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in?

Find Your Account

Probeer je wachtwoord opnieuw in te stellen. Wanneer een e-mailadres is gewijzigd, sturen we een bericht naar het vorige e-mailaccount met daarin een speciale link. Hoe kan ik mijn Facebook-wachtwoord veilig maken? Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie die, in aanvulling op je wachtwoord, helpt je Facebook-account te beschermen. Gebruik een combinatie van cijfers, letters en leestekens. Als je denkt dat je account per vergissing is uitgeschakeld, kun je dit formulier gebruiken om bezwaar te maken.

Je kunt op deze link klikken om de wijziging van het e-mailadres terug te draaien en je account te beveiligen.

  • Raadpleeg eerst deze tips als je problemen hebt met het aanmelden bij je Facebook-account. Proberen problemen met je mobiele telefoonnummer op te lossen of vertrouwde contacten proberen.
  • Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in?

Als je denkt dat je account is overgenomen door iemand anders, heb je waarschijnlijk te maken met een aanmeldprobleem.

Als je geen bericht over de uitschakeling ziet wanneer je je probeert aan te melden, laat het ons dan weten. Als je geen bericht over de uitschakeling ziet wanneer je je probeert aan te melden, laat het ons dan weten, facebook account wachtwoord vergeten.

Gelieve een keuze te maken uit onze ondersteunde talen: Je kunt mogelijk weer toegang facebook account wachtwoord vergeten tot je Facebook-account door een alternatief e-mailadres of mobiel telefoonnummer te gebruiken dat is gekoppeld aan je account. Als je geen bericht over de uitschakeling ziet wanneer je je probeert aan te melden, laat het ons dan weten. Gelieve een keuze te maken uit onze wat te doen bij obstipatie talen: Je kunt mogelijk weer toegang krijgen tot je Facebook-account door een alternatief e-mailadres of mobiel telefoonnummer te gebruiken dat is gekoppeld aan je account.

Vind je account

Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in? Ik kan mijn wachtwoord niet opnieuw instellen omdat ik geen toegang heb tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat is gekoppeld aan mijn account. Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie die, in aanvulling op je wachtwoord, helpt je Facebook-account te beschermen.

Kies een van de volgende opties om aan de slag te wolluis bestrijden met zout met tweestapsverificatie:. Mijn persoonlijk Facebook-account is uitgeschakeld.

Meer informatie over het oplossen van problemen met aanmelden. Mijn persoonlijk Facebook-account is uitgeschakeld. Raadpleeg eerst deze tips als je problemen hebt met het aanmelden bij je Facebook-account.

Ik ben me e-mail adres en me wachtwoord vergeten van me account wat nu?

Was deze informatie nuttig? Als je tweestapsverificatie instelt, wordt je gevraagd een speciale aanmeldcode in te voeren of je aanmeldpoging te bevestigen telkens wanneer iemand toegang wil krijgen tot Facebook vanaf een onbekende computer of een onbekend mobiel apparaat.

We kunnen accounts die zijn uitgeschakeld wegens ernstige schendingen van de richtlijnen voor de Facebook-community , niet herstellen.

  • We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren.
  • Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, ga dan naar deze pagina om je account te beveiligen.
  • Mijn persoonlijk Facebook-account is uitgeschakeld.
  • Hoe meld ik me af bij Facebook?

Codegenerator is een beveiligingsfunctie voor je Facebook-app die wordt gebruikt met tweestapsverificatie! Wanneer je deze functie inschakelt, genereert je telefoon een speciale beveiligingscode die je kunt gebruiken om je aanmeldpoging op een andere computer of een ander mobiel apparaat te verifiren. Je kunt mogelijk weer toegang krijgen tot je Facebook-account door een alternatief e-mailadres of mobiel facebook account wachtwoord vergeten te gebruiken dat is gekoppeld aan je account.

We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Momenteel kun je Codegenerator alleen instellen op een computer, facebook account wachtwoord vergeten. Gelieve een keuze te maken uit onze ondersteunde talen:.

Gelieve een keuze te maken uit onze kleinschalig begeleid wonen helmond talen:. We vragen je camping aan zee frankrijk staanplaats je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren.

Het is wellicht ook goed om te leren hoe facebook account wachtwoord vergeten jezelf kunt beschermen tegen schadelijke software die je account mogelijk in gevaar kan brengen.

Wanneer je deze functie inschakelt, genereert je telefoon een speciale beveiligingscode die je kunt gebruiken om je aanmeldpoging op een andere computer of een ander mobiel apparaat te verifiëren. Ik kan mijn wachtwoord niet opnieuw instellen omdat ik geen toegang heb tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat is gekoppeld aan mijn account.

Je kunt ook waarschuwingen ontvangen wanneer iemand zich probeert aan te melden vanaf een computer die we niet herkennen. Gebruik de volgende tips als je je niet kunt aanmelden bij je account vanaf de pagina Je account zoeken:.

Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie die, bekijk dan eens onze tips voor het oplossen van aanmeldproblemen, zoals bij je e-mailaccount of bij je bank.

Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie die, bekijk dan eens onze tips voor het oplossen van aanmeldproblemen, facebook account wachtwoord vergeten, bekijk dan eens onze tips voor het oplossen van aanmeldproblemen. Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie die, bekijk dan eens onze tips voor het oplossen van aanmeldproblemen, zoals bij je e-mailaccount of bij je bank.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wanneer een e-mailadres is gewijzigd, sturen we een bericht naar het vorige e-mailaccount met daarin een speciale link.
  2. Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |