Excel formules doet het niet

Datum van publicatie: 02.11.2018

Vervolgens kunt u deze formules vervangen door hun resultaten voordat u de gegevens verwijdert waarnaar wordt verwezen. Wanneer u Excel start, worden onderzocht, de standaardprinter en video-stuurprogramma's die uw Excel-werkmappen worden weergegeven. Estados Unidos - Español.

In dit geval de bestanden kunnen onjuist worden gegenereerd en sommige functies mogelijk niet goed wanneer u de bestanden in Excel opent. Controleer de syntaxis van de formule die wordt weergegeven terwijl u een de functie typt, zodat u er zeker van bent dat de functie de vereiste argumenten bevat.

Welkom op Schoutsen Excel formules. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. U kunt maximaal 64 niveaus met functies in een formule combineren nesten.

Klik op Annuleren en zorg dat de gegevens niet verloren gaan door de formules die naar de ontbrekende werkmap verwijzen te vervangen door de formuleresultaten.

Laat de taak in het proces voltooien van de taak voordat u probeert van andere acties. Als u bij het gebruik van opgemaakte getallen in de argumenten, ipv, maar ook mogelijk excel formules doet het niet er de NUM.

Klik op Annuleren en zorg dat de gegevens niet verloren gaan door de formules die naar de ontbrekende werkmap verwijzen te vervangen door de formuleresultaten, excel formules doet het niet.

Als u bij het gebruik van opgemaakte getallen in de argumenten, ipv, dat kan doordat er. Als u bij het gebruik van opgemaakte getallen in de argumenten, dat kan doordat er, ipv.

  • Als u de selectie naar een ander werkblad of een andere werkmap wilt verplaatsen of kopiëren, klikt u op de tab van het werkblad of gaat u naar de andere werkmap en selecteert u de cel in de linkerbovenhoek van het plakgebied. Systeemvereisten voor Office Systeemvereisten voor Office Systeemvereisten voor Excel
  • Als u niet zeker weet wat u op dit punt moet doen of welke soort hulp u nodig hebt, kunt u zoeken naar soortgelijke vragen op het forum van de Excel-community of zelf een vraag publiceren.

Samenvatting

Als uw antivirussoftware integratie met Excel bevat, kunnen prestatieproblemen optreden. Klik op het tabblad Bestand , klik op Opties en klik vervolgens op de categorie Formules. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Als het probleem opgelost is nadat u Excel in de veilige modus start, Zie: Zie voor meer informatie over kringverwijzingen Een kringverwijzing opsporen en oplossen.

Zelfs als u ervoor kiest de verwijzingen niet bij te werken, kunt u de koppelingen in het werkblad altijd handmatig bijwerken wanneer u maar wilt. Dit is een hulpfunctie van Excel waarbij snel gecontroleerd kan worden of alle formules kloppen.

In dat geval kunt u alle Excel formules doet het niet uitschakelen in de antivirussoftware. Office gentroduceerd systeemeigen bits versies van Office-producten om te profiteren van grotere verwerking capaciteiten! Office gentroduceerd systeemeigen bits versies van Office-producten om te profiteren van grotere verwerking capaciteiten. COM-invoegtoepassingen vaak gemaakt voor een versie van Excel zijn niet compatibel met een nieuwere versie en crashes veroorzaken.

Is uw probleem hiermee opgelost. U kunt ook klikken op de waarden of cellen in een ander blad om ernaar te verwijzen in uw formule.

Start Excel in de veilige modus

Excel-bestanden zijn soms gegenereerd door een derde partij-toepassing. Was deze informatie nuttig? Als u niet zeker weet wat u op dit punt moet doen of welke soort hulp u nodig hebt, kunt u zoeken naar soortgelijke vragen op het forum van de Excel-community of zelf een vraag publiceren.

Zorg ervoor dat uw systeem voldoende RAM voor het uitvoeren van de toepassing heeft, excel formules doet het niet. Installeer update in Windows 10 Windows update installeren in Windows 8 of Windows 8.

Als het probleem opgelost is nadat u Excel in de veilige modus start, Zie: Selectief opstarten via systeemconfiguratie Windows Vista: Veilige modus kunt u Excel start zonder dat er bepaalde opstarten programma's.

Installeer update in Windows 10 Windows update installeren in Windows 8 of Windows 8. Als het gouden huis almere menukaart opgelost is nadat u Excel in de veilige modus start, Zie: Selectief opstarten via systeemconfiguratie Windows Vista: Veilige modus kunt u Excel excel formules doet het niet zonder dat er bepaalde opstarten programma's.

Meer hulp nodig?

Als het probleem opgelost is nadat u Excel in de veilige modus start, Zie: Normaal gesproken kun je een formule doortrekken. Moet u dit doen in de volgende scenario's: Als u verder wilt gaan, dan bevat de volgende controlelijst stappen om na te gaan wat er in uw formules kan zijn misgegaan.

  • Het kan zijn dat of:
  • Als u de nieuwste Office-updates wilt installeren, klik op de koppeling voor uw versie van Windows en volg de stappen in dat artikel.
  • Fout bij het als een formule verwijst naar cellen die zijn verwijderd of vervangen door andere gegevens.
  • In dit artikel wordt beschreven hoe de stappen voor probleemoplossing waarmee u de meest voorkomende problemen oplossen kunnen wanneer u een Excel reageert niet fout ontvangt, Excel vastloopt of blijft hangen wanneer u deze starten of een Excel-werkmap open.

Populaire vragen in deze categorie. Estados Unidos - Espaol. Estados Unidos - Espaol? Wat kunnen we verbeteren. Ga door totdat elk onderdeel van de formule is gevalueerd. Bij het openen of gebruiken van Microsoft Excel, gaat u naar methode 6. Bij het openen of gebruiken van Microsoft Excel, loopt Excel vast of werkt Excel niet, excel formules doet het niet.

Account Options

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Wanneer u een functie in een formule gebruikt, moet elk haakje openen vergezeld gaan van een haakje sluiten, omdat de functie anders niet goed werkt.

Estados Unidos - Español.

Wellicht moet u uw Office programma's te herstellen. Hierdoor kunt u om te bepalen welke invoegtoepassing het probleem wordt veroorzaakt. Als een werkmap ontbreekt, blijft een formule die ernaar verwijst intact totdat u de formule bijwerkt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |