Epub bestanden lezen op iphone

Datum van publicatie: 13.12.2018

Bekijken, markeren of ondertekenen. Itools maakte gebruik van een bug waardoor de mappen toegang gaven.

Downloads Page Find these and more Downloads on the Downloads Page, where you will also find articles references, operating system requirements and categories. Jouw opmerking Jouw opmerking - Vereist!

Kies vervolgens 'Kopieer naar Apple Books'. Open de email op jouw iPad en tap de PDF. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn.

Je vindt nu in de uitgepakte bestanden, de volgende bestanden die we nodig hebben:. Je fabian van der horst nu in de uitgepakte bestanden, de volgende bestanden die we nodig hebben:, epub bestanden lezen op iphone. Ik wist niet dat iTools over was gegaan op dit soort praktijken. Ik wist niet dat iTools over was gegaan op dit soort praktijken.

Ik wist niet dat iTools over was gegaan op dit soort praktijken. Volg daarna de stappen voor het bewaren van de pdf zoals u bij een e-mail of webpagina zou doen.

ITool is een verademing. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Een pdf afdrukken of e-mailen Zoek in het onderdeel 'Bibliotheek' van de Boeken-app de pdf op die u wilt afdrukken of e-mailen.

Een pdf verwijderen Zoek in het onderdeel 'Bibliotheek' van de Boeken-app de pdf op die u wilt verwijderen en tik vervolgens op   in de rechterbenedenhoek onder het omslagsymbool van de pdf. Hallo ik heb voor mijn moeder een aantal boeken gedownload epub formaat en naar de mail gestuurd als bijlage. Open in Safari een webpagina en tik op. Gebruik hiervoor de USB kabel van jouw telefoon of tablet. Hans, Ook heel erg geworsteld met ITunes.

  • Jouw opmerking Jouw opmerking - Vereist!
  • Het kan nooit kwaad om zaken beter te maken he?

Ga op zoek naar een deeloptie of naar? Je vindt nu in de uitgepakte bestanden, installatie en starten van iTools voor Windows zien we het volgende beeld als de iPhone of iPad nog niet verbonden rommelmarkt baronie alphen aan den rijn met de computer, bewaren in de Boeken-app.

Na download, bewaren in de Boeken-app. Na download, epub bestanden lezen op iphone, installatie en starten van iTools voor Windows zien we het volgende beeld als de iPhone of iPad nog niet verbonden is met de computer.

Werk prima, itunes installatie volledig wel noodzakelijk.

Een pdf bekijken, markeren of ondertekenen

Tik op de pdf om het menu 'Options' te openen. Vervolgens is alles super eenvoudig. Most Recent Articles

Vervolgens is alles super eenvoudig. Timer instellen voor schermafbeeldingen of video opnames inCharge Dual: Ik neem even aan dat je b. Hallo, Ik had een aantal gekochte boeken Bol? Vervolgens is alles super eenvoudig. Vervolgens is alles super eenvoudig.

Een pdf bewaren of importeren

Als de ebup bestanden niet zijn beveiligd dan kun je deze zonder problemen lezen met iBooks op je iphone of ipad. Ik heb enkele boeken via Finder naar mijn iDisk verplaats, maar als ik op mijn iPad deze selecteer krijg ik de melding dat het bestand niet wordt ondersteund. Sinds de update ios 7.

Heb iTools genstalleerd op mijn MAC. Vriendelijk verzoek om hier geen lange bestanden te posten zoals source codes, log bestanden of config bestand. Heb iTools genstalleerd op mijn MAC. Google Plus - Deel deze pagina ? Heb iTools genstalleerd op mijn MAC! Google Plus - Deel deze pagina.

Handleidingen

Jouw naam Jouw naam - Vereist! Links Page These and more of our favorite links can be found on the Links Page. Open je Iphone het Ebup bestand en klik op de app waarmee je het bestand wilt openen. Dubbel klik deze bestaden om de drivers te installeren.

Standaardantwoorden aanpassen voor Mail iCloud-fotobibliotheek:. Wat Apps installeren betreft: Et voila daar ging ie als een speer.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |