Eiken tafel met rvs onderstel

Datum van publicatie: 01.04.2018

Mogelijk gemaakt door Webnode. Twee u-poten zijn eenvoudig onder een houtenblad te monteren doormiddel van schroeven.

Alle tafelpoten worden voorzien van zwarte kunststof inslagdoppen of vilt. En poercoat in vele RAL-kleuren zoals zwart of wit. Tevens is dit model ook als frame leverbaar voor een volledige ondersteuning van het tafelblad. Geef je huidige oude tafelblad nieuwe rvs tafelpoten.

Gecombineerd met RvS- , stalen of houten onderstellen. Naast de vaste modellen leveren wij ook maatwerk en losse tafelpoten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Tafelpoot Quatro ook leverbaar in poedercoat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze kwaliteit roestvast staal is ook geschikt voor buiten gebruik. Tafelpoot Quatro ook leverbaar in poedercoat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De losse poten kunnen op iedere gewenste afstand onder het tafelblad worden gemonteerd.

Met als resultaat een geweldig unieke eettafel die zich als eyecatcher zal dienen. Zowel een vierkante als rechthoekige tafelpoten. Twee u-poten zijn eenvoudig onder een houtenblad te monteren doormiddel van schroeven. Opzoek naar een rvs design eettafel met een houten tafelblad? Voor aan de kuststrook is een tafelonderstel in rvs aanbevolen. Wij maken alle tafelonderstellen op maat. Naast rvs geslepen tafelonderstel op maat.

  • Graag beantwoord ik al uw vragen omtrent onze maatwerk producten en uiteraard advies op maat. Bartafelonderstel Meerdere ontwerpen rvs bartafel onderstellen.
  • Geef je huidige oude tafelblad nieuwe rvs tafelpoten.

Dit spaanse woordjes leren app ook leverbaar als vast tafelonderstel, de poten zijn verbonden met leggers in de lengte, eiken tafel met rvs onderstel. Dit model ook leverbaar als vast tafelonderstel, de poten zijn verbonden met leggers in de lengte. Voorzien van een enkele of dubbele voetbalk. Nieuw rvs tafelonderstel met oud tafelblad Misschien ben je in bezit van een hele mooie tafel en toe aan iets nieuws.

Met als resultaat een geweldig unieke eettafel die zich als eyecatcher zal dienen. Met als resultaat een geweldig unieke eettafel die zich als eyecatcher zal dienen.

Welkom bij natuurlijktafelen

Alle tafelpoten worden standaard gemaakt uit rvs Bij dit prachtig model komt het tafelblad gelijk te liggen met bovenkant van de poot. Ik heb veel kennis over welke materialen, kleuren en verhoudingen bij elkaar passen.

Graag help ik u bij het ontwerpen en bedenken van uw droomtafel. Geef je huidige oude tafelblad nieuwe rvs tafelpoten. Massief houten tafels helemaal op maat gemaakt. Dit bijzonder tafelonderstel doet het tafelblad lijken zweven.

En alleen een mooie bijzettafel kan natuurlijk ook. En alleen een mooie bijzettafel kan natuurlijk eiken tafel met rvs onderstel. Graag help ik u bij het ontwerpen en bedenken van uw droomtafel.

Stalen frame

Graag help ik u bij het ontwerpen en bedenken van uw droomtafel. Al vanaf mijn 16e maakte ik massief houten tafels. Bartafelonderstel Meerdere ontwerpen rvs bartafel onderstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mijn naam is Bart, die gast op de foto.

Doorzoek de website Zoeken: Wij maken alle tafelonderstellen op maat. Algemene voorwaarden Sitemap Levertijd Vacatures Links. Mijn naam is Bart, die gast op de foto. Unieke tafels op maat, die gast op de foto, die gast op de foto, noten en epoxy tafels naar wens, die gast op de foto. Mijn naam is Bart, die gast op de foto.

Algemene voorwaarden Sitemap Levertijd Vacatures Links. Unieke tafels op maat, eiken, noten en epoxy tafels naar wens, iepen, eiken tafel met rvs onderstel, die gast op de foto.

Info@fabriekmeubels.nl

Alle tafelpoten worden standaard gemaakt uit rvs Alle tafelpoten worden voorzien van zwarte kunststof inslagdoppen of vilt. De twee losse poten kunnen op iedere gewenste afstand onder het tafelblad worden gemonteerd met de meegeleverde schroeven. Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

Bij dit prachtig model komt het tafelblad gelijk te liggen met bovenkant van de poot. Bij dit prachtig model komt het tafelblad gelijk te liggen met bovenkant van de poot. Meerdere ontwerpen rvs bartafel onderstellen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |