Eetcafe de nieuwe wereld oss

Datum van publicatie: 13.09.2018

Wat weer een leuke presentatie was. Wat een verrassing bij de Wereld! Gisteravond bij de Wereld gegeten.

Lex van Hulten 25 punten. Hier is een kans om het te compenseren blijven liggen. Bedankt team dnw voor deze avond we komen zeker nog een keertje terug. Gezellig, vriendelijke bediening en lekker eten. Was overigens goedkoper op maandag.

Mij zien ze hier snel weer terug. S van Ballengooij 12 punten.

En lles was lekker. Fijne sfeer, prettige bediening. Wat een aanwinst voor Oss. Haar toewijding en mensenkennis overstijgt de verwachtingen. Fijne sfeer, prettige bediening.

Dit restaurant is leuk hip ingericht, en perfect voor als je iets wilt eten na het winkelen. Vis van de fish'n chips wat droog en beetje flauw van smaak.

Contactgegevens

Dan nog dat het erg krap was qua zitcomfort, zat de hele avond met de rug tegen de achter buurman aan. Wat een aanwinst voor Oss. Bij de nieuwe wereld ben je aan het juiste adres voor een ontspannen avondje uit.

Komen snel weer terug!! Het was een top avond!

  • Ik koos voor de rijst curry met kokos, spitskool en gamba's. Hebben nu een glutenvrije kaart wat fijn is met kiezen.
  • Het gastheerschap snappen ze helemaal bij de wereld.

We hadden allebei als hoofdgerecht 'proef de wereld', zat de hele avond met de rug tegen de achter buurman aan, een lekker gerecht met verschillende soorten vis en vlees. Mij zien ze hier snel weer terug, eetcafe de nieuwe wereld oss.

Als nagerecht gingen we allebei voor de witte chocolade mousse. Prijswijs is het geweldig eten voor wat je moet betalen. Dan nog dat het erg krap was qua zitcomfort, een lekker gerecht met verschillende soorten vis en vlees?

Restaurant De Nieuwe Wereld in Oss opent een nieuwe wereld voor jou!

Bediening was heel aardig. Wat DNW leuk maakt is dat ze heel goed zijn om de gast te verrassen met de opmaak beleving van de gerechten en ook qua dranken er zijn veel verschillende soorten speciaalbier aanwezig en een lekkere gin tonic en cocktail kaart.

Voor ons de eerste en meteen ook de laatste keer dat we hier hebben gegeten.

Op instagram gaven ze aan dat ze een nieuwe kaart hadden dus weer een keer tijd om te gaan eten. Bediening was heel aardig. Bij De Nieuwe Wereld in Oss kun je zeven dagen per week binnenlopen voor een lunch, maar alles bij elkaar was het heerlijk, eetcafe de nieuwe wereld oss. Bij De Nieuwe Wereld in Oss kun je zeven dagen per week binnenlopen voor een lunch, borrel of diner. Bij De Nieuwe Wereld in Oss kun je zeven dagen per week binnenlopen voor een lunch, borrel of diner.

Hoe was je ervaring?

We hoefde niet lang te wachten tussen het voorgerecht en hoofd gerecht. Wat weer een leuke presentatie was. Aangenaam verrast dat je voor die prijs zo'n originele kaart kunt samenstellen!

Daarnaast houd ik er ook erg van om aparte gerechten uit te proberen! Meteen bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Daarnaast houd ik er ook erg van om aparte gerechten uit te proberen. Meteen bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Daarnaast houd ik er ook erg van om aparte gerechten uit te proberen. Vlotte leuke bediening in een knusse setting. Eten is over het eetcafe de nieuwe wereld oss goed maar we hebben een keer een slechte biefstuk gehad en dat probleem wordt dan niet opgelost.

Je moet niet claustrofobisch zijn want de tafeltjes zijn erg klein. Geen goede reactie van bediening op klachten. Ik had alleen behoorlijk last van een stagaire die nogal luidruchtig over zichzelf aan het vertellen was We hebben van t weekend weer heerlijk gegeten bij de wereld.

Voor ons de eerste en meteen ook de laatste keer dat we hier hebben gegeten! Met een verrassend leuke kaart met een prijs die vandaag de dag bijna nergens meer zo "eerlijk" te vinden is. Voor ons de eerste en meteen ook de laatste keer dat we hier hebben gegeten.

Goed om te weten:

Comments

  1. De meiden van het personeel waren echt heel aardig, ze maakten de avond nog gezelliger!
  2. Een restaurant waar je voor weinig geld lekker en ook vegetarisch kan eten. Voorgerecht ceasar salade is lekker, maar niet volgens origineel recept.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |