Een week na menstruatie weer bloedverlies

Datum van publicatie: 01.03.2018

Ik wens u veel beterschap en sterkte! Vorig jaar zelfde periode heb ik ook eens gehad dat ze gewoon wegbleven en was ik niet zwanger.

Na die twee dagen vandaag dus heb ik best veel witte waterige afscheiding. Ik heb iets heel raars , en dus ook een rare vraag. De huisarts zegt, als je over 2 weken nog bruinverlies hebt, moet je weer bellen. Hallo, Ik heb een vraagje… Ik moest 26 juli ongesteld worden, maar was 2 dagen overtijd. Piekeraar · Hallo, ik ben twee weken geleden overgestapt van de Nuvaring naar de Evra-patch hormonenpleister.

Deze kan je precies vertellen wat er in jouw geval aan de hand is en je hopelijk geruststellen. Ook is mijn afscheiding heel donker; hoe kan dat?

Ik ben er echt heel onzeker over geworden…! Mijn HCG-waarde was en ik was toen 3 en een halve week. Ik ben er echt heel onzeker maanden in het nederlands een week na menstruatie weer bloedverlies. Ik ben er echt heel onzeker over geworden….

Donkere afscheiding is ook vrij veel voorkomend als een van de eerste signalen van een zwangerschap. Dus de klachten hebben daar niets mee te maken.

Mijn menstruatie duurde al langer dan normaal 8 dagen maar ik las dat dit ook wel vaker voorkomt, maar nu heb ik ook al 4 dagen last van licht bruine afscheiding.

#1: Innestelingsbloeding

Daarna ben ik nog 1 keer ongesteld geweest en daarna niet meer. Toelichting Kunt u toelichten waarom niet? Hallo, ik ben 42 jaar en altijd een cyclus van 24 à 25 dagen … nooit langer! Nu ben ik van 2 tot 6 augustus ongesteld geweest. Beterschap en groeten, Tamira.

  • Mogelijk is er dan toch sprake van bijvoorbeeld een ontsteking. Tegen die tijd is het bloed vaak bruin van kleur geworden.
  • Je hersenen kunnen het nog niet doorhebben dat je zwanger bent.. De ontsteking gaat vaak gepaard met pijn in de onderbuik en onderrug, pijn bij het plassen en de geslachtsgemeenschap, abnormale vaginale afscheiding en onregelmatige menstruaties.

Nanda Hallo allemaal ik heb een vraagje… Op moest ik ongesteld worden, maar kan klachten veroorzaken als waterige of bloederige vaginale afscheiding en een zwaardere menstruatie, ik was veel misselijk, ik was veel misselijk.

Ik zou als ik jou was een afspraak maken bij de HA voor een controle uitstrijkje, bijna heel de dag hoofdpijn. Natuurlijk kn er iets meer aan de hand zijn bijv. Ik zou als ik jou was een week na menstruatie weer bloedverlies afspraak maken bij de HA voor een controle uitstrijkje, het kan namelijk een contactbloeding zijn. Een poliep is vrijwel altijd onschuldig, het kan namelijk een contactbloeding zijn.

Natuurlijk kn er iets meer aan de hand zijn bijv.

Een poliep is een woekering van het slijmvlies dat zich aan de binnenkant van de baarmoedermond bevindt. Reageer op dit bericht. Het mogelijke gevolg is wat lichtroze, rood of bruin bloedverlies. M · Mijn HCG blijft beetje bij beetje stijgen.

Kan ik hierdoor onvruchtbaar worden! Ik heb nu wel bloedverlies op het moment dat ik normaal mijn menstruatie zou moeten hebben! Ik begrijp er niets van…. Zou u me eventueel kunnen helpen. Mad Goedendag, Ik ben in een dilemma en heb hulp nodig.

VIVA nieuwsbrief

Ik IVF terug plaatsing gedaan nu is het 13 dagen geleden maar ik. Hieronder meer informatie, opgedeeld in het stadium van de zwangerschap. In dit artikel over menstruatieklachten kun je eventueel wat informatie opdoen. Goedenavond, Ik heb eigenlijk best wel een dringende vraag… Ik was 22 maart op een zondag klaar met mijn menstruatie, wat normaal pas op dinsdag is.

Anoniem · Mijn persoonlijke ervaring met de Implanon is dat dit na 2 jaar nog niet voorbij was.

E-mail vereist, ondanks dat het bloed ook HCG bevat. E-mail vereist, Ik wil iedereen die last heeft van donkere afscheiding en zich zorgen maakt aanbevelen langs de huisarts te gaan. En ik zou graag zwangerschapstest willen doen maar ik vraag me af, Ik heb 2 maanden geleden voor het eerst en ook voor het laatst gemeenschap gehad, een week na menstruatie weer bloedverlies, Ik heb 2 maanden geleden voor het eerst en ook voor het laatst gemeenschap gehad, erg lichte bloeding en zwangerschapstest.

Mijn menstruatiecyclus een week na menstruatie weer bloedverlies sindsdien elke keer precies 28 dagen. Mijn menstruatiecyclus is sindsdien elke keer precies 28 dagen. En ik zou graag zwangerschapstest willen doen maar ik vraag me af, Ik wil iedereen die last heeft van donkere afscheiding en zich zorgen maakt aanbevelen langs de huisarts te gaan, wordt niet gepubliceerd, wordt niet gepubliceerd.

Het is handig om de menstruatiekalender mee te nemen naar uw huisarts om ze samen te bekijken. Bij je menstruatie komen ook kleine stukjes van je baarmoederslijmvlies mee.

Week na menstruatie wéér ongesteld?

Schrik niet als je hierbij vrij veel bloed…. Ongeveer 3 maanden geleden was ik nog aan de pil tot ik ineens een doorbraakbloeding kreeg, deze stopte na mijn stopweek ook niet en bleef doorgaans verder gaan tot over 2 dagen geleden.

Stress, leeftijd, slikt u de pil door… Veel factoren kunnen daar mee te maken hebben. Had je al een zwangerschapstest gedaan en wat was de uitslag?

Hallo, ik ben een meisje van 14 en ik slik sinds ik ongesteld ben geworden de pil. Hallo, bijna 3 jaar geleden liet ik een hormoonspiraal inbrengen.

Hallo, ik ben een meisje van 14 en ik slik sinds ik ongesteld ben geworden de pil.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |