Een handtekening toevoegen in outlook

Datum van publicatie: 25.07.2018

Als u wilt de verhoudingen van de afbeelding wilt behouden, zorg ervoor dat het selectievakje hoogte-breedteverhouding vergrendelen is ingeschakeld. Wil je een persoonlijke boodschap of een reclame toevoegen aan elk bericht dat je verstuurt?

Of je voegt een link naar een website toe.

Als u een bedrijfslogo of een afbeelding toevoegen aan uw handtekening hebt, gebruikt u de volgende stappen uit. Klik op het tabblad Bericht , in de groep Opnemen , op Handtekening en klik vervolgens op Handtekeningen. Als u wilt dat uw handtekening wordt weergegeven in berichten die u doorstuurt of beantwoordt, schakelt u het selectievakje Automatisch mijn handtekening toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord in.

Klik vervolgens op de gewenste handtekening. Als u wilt maken en e-mailhandtekeningen gebruiken in de webversie van Outlook, raadpleegt u maken en toevoegen van een e-mailhandtekening in Outlook.

Ben je het zat om steeds maar weer je naam en contactgegevens in te typen? Handtekeningen kunnen automatisch worden toegevoegd aan alle berichten die u verzendt, of u kunt opgeven aan welke berichten een handtekening moet worden toegevoegd.

Als u de tekst wilt opmaken, selecteer je 'Geen'. Klik in de lijst 'Deze berichtindeling gebruiken' op de berichtindeling waarmee je de handtekening wilt maken. Laat ons weten welke versie van Outlook u een handtekening toevoegen in outlook gebruikt en waarom u voor hulp bij het maken van een handtekening gezocht? Klik in de lijst 'Deze berichtindeling gebruiken' op de berichtindeling waarmee je de handtekening wilt maken.

Als je dit niet wilt, selecteert u deze en gebruikt u de opmaak- en stijlknoppen voor de gewenste opties.

Ga in een nieuw bericht naar het tabblad 'Bericht' en klik in de groep 'Toevoegen' op 'Handtekening'. In 'Handtekening bewerken' kun je je tekst formatteren met verschillende kleuren, lettergroottes.
  • Wijs 'Handtekening' aan in het menu 'Invoegen' en klik op de gewenste handtekening.
  • Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Als u wilt dat uw handtekening wordt weergegeven in berichten die u doorstuurt of beantwoordt, schakelt u het selectievakje Automatisch mijn handtekening toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord in.

Was deze informatie nuttig?

Klik onder Standaardhandtekening kiezen in de lijst E-mailaccount op een e-mailaccount waaraan u de standaardhandtekening wilt koppelen. De handtekening die u net hebt gemaakt of gewijzigd, wordt niet weergegeven in het momenteel geopende bericht. U moet de handtekening in het bericht nog invoegen. We wordt deze documentatie regelmatig om te beantwoorden als veel van uw feedback zo bijwerken. Als de handtekening niet in de lijst voorkomt, klikt je op 'Meer' en selecteer je in het vak 'Handtekening' de handtekening die u wilt gebruiken.

In 'Handtekening bewerken' kun je je tekst formatteren met verschillende kleuren, lettergroottes. Als je niet wilt dat altijd dezelfde handtekening wordt toegevoegd aan elke e-mail kun je er voor kiezen om handmatig een handtekening toe te voegen bij het opstellen van een e-mail.

Klik op Visitekaartje en klik vervolgens op een contactpersoon in de lijst Opgeslagen als, een handtekening toevoegen in outlook.

Als u deze opties niet selecteert, kunt u een handtekening altijd nog handmatig toevoegen. Als u geen handtekening wilt invoegen voor alle nieuwe berichten of antwoorden en doorgestuurde berichten, kunt u uw handtekening handmatig toevoegen aan een geselecteerd bericht.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Als u deze opties niet selecteert, kunt u uw handtekening handmatig toevoegen aan een geselecteerd bericht.

Instructies voor de nieuwe Outlook.com

Kies OK om uw nieuwe handtekening opslaan en terug te keren naar uw bericht. Aggiungere una Firma in Microsoft Outlook , Français: Klik in de lijst 'Deze berichtindeling gebruiken' op de berichtindeling waarmee je de handtekening wilt maken.

Was deze informatie nuttig?

Zie toevoegen een logo of afbeelding aan uw handtekening afbeeldingen toevoegen aan uw handtekening. Stel onder Standaardhandtekening kiezen de volgende opties in voor uw handtekening:. Selecteer onder 'Handtekeningen' een e-mailaccount en kies vervolgens de handtekeningen die je wilt gebruiken voor nieuwe berichten en voor het beantwoorden en doorsturen van berichten.

Selecteer onder 'Handtekeningen' een e-mailaccount en reizen zuid amerika route vervolgens de handtekeningen die je wilt gebruiken voor nieuwe berichten en voor het beantwoorden en doorsturen van berichten, een handtekening toevoegen in outlook.

Stel onder Standaardhandtekening kiezen de volgende opties in voor uw handtekening:. Selecteer vervolgens de gewenste handtekening.

Selecteer de handtekening in uw e-mailbericht, klik op het tabblad bericht. Als u een handtekening wilt toevoegen wanneer u berichten beantwoordt of doorstuurt, selecteert u de handtekening in de lijst Antwoorden en doorgestuurde berichten. Klik vervolgens op 'Handtekeningen'. Over dit artikel Categorieën:

  • Hebt u nog meer feedback?
  • Als het e-mailbericht klaar is om te worden verzonden, selecteert u Verzenden.
  • Klik onder Selecteer de handtekening die u wilt bewerken , kies de optie Nieuw en typ een naam voor de handtekening in het dialoogvenster Nieuwe handtekening.
  • Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Meld u aan bij Outlook. Meld u aan bij Outlook. Een handtekening maken en toevoegen aan berichten. Voor handmatige handtekeningen in Office klik je in de hoofdtekst van het geopende bericht een handtekening toevoegen in outlook de plaats waar je de handtekening wilt invoegen. Een handtekening maken en toevoegen aan berichten.

Zie Instructies voor de klassieke versie van Outlook. Een handtekening maken en toevoegen aan berichten.

Hoe een nieuwe handtekening maken of toevoegen in Outlook?

Als u wilt maken en e-mailhandtekeningen gebruiken in de webversie van Outlook, raadpleegt u maken en toevoegen van een e-mailhandtekening in Outlook. Wijs 'Handtekening' aan in het menu 'Invoegen' en klik op de gewenste handtekening. Als het e-mailbericht klaar is om te worden verzonden, selecteert u Verzenden.

Als u de tekst wilt opmaken, selecteert u deze en gebruikt u de opmaak- en stijlknoppen voor de gewenste opties.

Als u de tekst wilt opmaken, selecteert u deze en gebruikt u de opmaak- en stijlknoppen voor de gewenste opties. Deze pagina is !

Goed om te weten:

Comments

  1. Als u een Microsoft- Office -account hebt en u Outlook en Outlook op het web of Webversie van Outlook voor Bedrijvengebruiken, moet u een handtekening maken in beide producten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |