Een gegeven paard in de bek kijken

Datum van publicatie: 28.09.2018

En sommige werken ook gewoon niet in bijna-directe vertaling… maar zijn er weer andere uitdrukkingen die hetzelfde bedoelen. In die periode ging de miles aanbieders ook over tot levenslange punten kredieten. Dit zijn dagen waarop u graag zou willen vliegen of van een hotelverblijf willen genieten met uw miles als betaling.

En sommige werken ook gewoon niet in bijna-directe vertaling… maar zijn er weer andere uitdrukkingen die hetzelfde bedoelen. Joh… die zag ik niet aankomen. Nu heeft het Engels een zeer grote vocabulaire, dus het zou nog wel eventjes door kunnen gaan…. Laat uw klanten uw gegeven paard niet in de bek hoeven kijken. De winter is er! Ik merk dat ik inmiddels ook soms Engelse uitdrukkingen in mijn dagelijks taalgebruik verwerk.

Rubrieken Agenda 15 items Gastcolumns items Geen categorie 66 items Marketing 94 items Marketingboeken 8 items Marketingcolumns items Marketinglinks 43 items Marketingtips 67 items Ongerubriceerd items Service 1 items. Nu spreek ik best een woordje Engels! Dan krijg je van die houterige taalconstructies die vaak niet kloppen en soms ook beschamende betekenissen hebben. Natuurlijk is er een crisis en natuurlijk moet er beknibbeld worden maar niet over onze rug. Nu spreek ik best een woordje Engels.

Prachtig totdat je gaat berekenen wat je nou eigenlijk betaald hebt voor dat koffiezetautomaat of kaartjes voor de Efteling.
  • Als u, als merk verantwoordelijke, uw klanten wilt belonen; beloon ze dan echt en zij zullen u belonen door terugkerende zaken of door mond tot mond reclame.
  • De afgelopen weken heb ik wat opgelet op andere bijna-direct-vertaalbare uitdrukkingen en ik heb er wat bijgezocht. Nee, de ondernemer die wél iets durft weg te geven zónder er wat voor terug te willen,  gaat de crisis winnen.

Gerelateerde items

Nergens te vinden hoe dat moet worden geboekt en of dit nog mogelijk is. Sommige woorden worden zo weinig gebruikt dat ik ze niet onthoud.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Maar in dit geval kunnen we wel stellen dat veel ondernemingen zoals ook de KLM niet echt netjes omgaat met haar klanten. Maar dan kan het even niet. KLM, je moet de kat niet op het spek binden.

KLM bouwt zo een extra motivatie in om wederom te vliegen met de zwaan. Als u niet vliegt binnen 20 maanden na de laatste vlucht, vervallen er miles.

Beste sauna wellness nederland u niet vliegt binnen 20 maanden na de laatste vlucht, vervallen er miles. Als u niet vliegt binnen 20 maanden na de laatste vlucht, vervallen er miles! KLM bouwt zo een extra motivatie in om wederom te vliegen met de zwaan. Nu heb ik naar aanleiding van je berichtje even verder gezocht.

Eén spreekwoord bevat `een gegeven paard niet in de bek kijken`

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Nu heeft het Engels een zeer grote vocabulaire, dus het zou nog wel eventjes door kunnen gaan…. KLM bouwt zo een extra motivatie in om wederom te vliegen met de zwaan.

Nog eentje die we vandaag hoorden: KLM bouwt zo een extra motivatie in om wederom te vliegen met de zwaan. Per 1 aprilzijn de KLM miles niet meer een gegeven paard in de bek kijken geldig. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Nog eentje die we vandaag hoorden: KLM bouwt zo een extra motivatie in om wederom te vliegen met de zwaan.

Boek van de week

Als u niet vliegt binnen 20 maanden na de laatste vlucht, vervallen er miles. Mooie beloften van grote merken met allerlei beoogde consumenten voordelen. Reactie annuleren Vul je reactie hier in Prachtig totdat je gaat berekenen wat je nou eigenlijk betaald hebt voor dat koffiezetautomaat of kaartjes voor de Efteling.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nog eentje die ik heb opgevangen: Rubrieken Agenda 15 items Gastcolumns items Geen categorie 66 items Marketing 94 items Marketingboeken 8 items Marketingcolumns items Marketinglinks 43 items Marketingtips 67 items Ongerubriceerd items Service 1 items.

Dit zijn dagen waarop u graag zou willen vliegen of van een hotelverblijf nieuwe fietsroute langs de ijssel genieten met uw miles als betaling, een gegeven paard in de bek kijken. Mooie beloften van grote merken met allerlei beoogde consumenten voordelen.

Ik spaar nergens meer en wil ook niets te maken hebben met spaarpunten, zegels, miles en al die andere zaken. Nog eentje die ik heb opgevangen: Rubrieken Agenda 15 items Gastcolumns items Geen categorie 66 items Marketing 94 items Marketingboeken 8 items Marketingcolumns items Marketinglinks 43 items Marketingtips 67 items Ongerubriceerd items Service 1 items.

Ik een gegeven paard in de bek kijken nergens meer en wil ook niets te maken hebben met spaarpunten, miles en al die andere zaken, maar ze begrijpen je hier volledig en het is gewoon correct taalgebruik!

Een volgende stap in Amerika

Je reageert onder je WordPress. Overigens, in Belgie staat de olifant ook in de porseleinwinkel en niet in de kast. Wat blijkt nu na boeking en verblijf, de punten kunnen alleen worden gespaard in enkele Hilton Hotels de kleine lettertjes. Voorheen was het mogelijk om een vlucht te boeken met louter airmiles.

Voorbeeld titels van zijn presentaties:. Maar dan kan het even niet. Maar dan kan het even niet. Dit was prettig voor de consument.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maar dan kan het even niet.
  2. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |